Vakantie Beoordelingen Samosir Sumatra vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Samosir

30 mei 2012

Samosir

Beoordelingen Samosir

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Samosir. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Samosir. Ben je zelf op vakantie geweest naar Samosir? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Samosir scoort een 8,7 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Bed and Breakfast, 2 Vakantiehuizen en 8 Hotels in Samosir. Op Zoover vind je bovendien 70 vakantiefoto's van Samosir. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Samosir. Bekijk ook andere accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sumatra.

24 beoordelingen over Samosir

met partner, Apr. 2012
"Heel mooi"
annelies
Sfeer
14-5-2012 Ik vond het Toba lake erg mooi. Ook de batakhuizen vond ik mooi.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Rust gevende plek"
van Dijk
Sfeer
15-4-2012 Het water is rustgevend, wandelen is prachtig, je kunt er mooie tochten op het water maken per boot. Ook mooi is om een brommer te huren en de batakbezienswaardigheden te bezoeken.

met een groep, Mrt. 2012
"De natuur en plek geweldig"
soer
25-5-2012 het stadje was leuk maar rest vies

met partner, 2012
"Heel mooi gedeelte van Sumatra"
Ronald
Sfeer
21-1-2012 Ideale plek om helemaal tot rust te komen.....

met een groep, 2011
"Mooie plek voor een paar dagen"
dick
Sfeer
8-11-2011 zeer mooie plek om te vertoeven.

"Prachtig!"
Eva
Sfeer
23-11-2011 Samosir is om nooit meer te vergeten! Echt betoverend mooi! Wij vonden het erg jammer dat we hier maar 3 dagen waren. We hadden graag nog iets langer gebleven. De natuur is hier gewoonweg fantastisch... heb er geen woorden voor! Wij hebben met een bootje een aantal dorpjes op het eiland bezocht en hebben hierdoor veel van de cultuur kunnen zien. Maar pas op als je geen armoede bent gewend, want dat zul je hier wel zien! En flink ook!

met partner, 2011
"Gastvrijheid ten top en"
E.Klerks
Sfeer
19-5-2011 Barbara's Guesthouse kent reeds een lange geschiedenis maar haar bekendheid is enkel bij de lokale bevolking groot en positief. Met onze ervaring hoop ik veel mensen in Nederland en elders te bereiken dat ook voor hen deze guesthouse zeker veel kan betekenen. Een eenvoudig en prettig guesthouse die zeer veel kan bieden voor hen die veel van cultuur en natuur houden. Een klein budget guesthouse met zeer veel gastvrijheid waar tevens een geweldige keuken huishoud. Met het TOBA MEER aan haar zij en zoveel meer, wat eigenlijk teveel is om op te noemen, willen wij Barbara's Guesthouse zeker vernoemen als een plek die de moeite waard is.

met partner, Mrt. 2011
"Samosir-eiland is erg mooi gelegen."
Ronald
Sfeer
26-10-2011 Wie van het echte Batak-Indonesie houdt en van traditionele omgeving houdt moet hier naar toe zijn geweest.

met partner, Sept. 2009
"Love at first sight"
Esther
Omgeving
14-2-2010 De eerste blik op het Tobameer was eigenlijk veelzeggend! Zo blauw! De overtocht van Parapat naar Samosir was erg mooi en de dorpjes die we op Samosir hebben gezien ademen veel historie en cultuur uit. Oké door alle kraampjes moet je maar heen kijken, de mensen daar proberen ook een paar rupiah te verdienen. Zo langs het Tobameer is het echt schitterend, vooral als de zon ondergaat.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Mooie plek in het Taba meer. HORAS"
Jan Visch
Sfeer
20-9-2009 Het eiland in het Toba meer is erg mooi. Wij zaten in hotel Carolina. In die omgeving zijn diverse leuke restaurants. Heerlijke Pizza gegeten in 2e pizza restaurant Links. Hele mooie excursies gemaakt over het eiland. De stenen stad en de Horas dansen zijn de moeite waard. Er zijn ook lmooie graven te zien. Ook de muziekwinkel vlakbij Carolina is erg leuk. Mooie bloemen en planten op het eiland. Het eiland is meer dan de moeite waard. Tuk Tuk is een leuk klein plaatsje met leuke winkeltjes. Zijn nog een paar leuke stadjes.