Vraag & Antwoord Kos-Stad / Lambi e.o.

Uitgaansleven
Cultuur
Omgeving
Stranden
Sfeer

19 mei 2013

Kos-Stad / Lambi e.o.
Vraag & Antwoord Kos-Stad / Lambi e.o.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Fietsen huren (0 reacties)
Fairy
18-5-2013
over twee weken gaan wij naar Pelagos. graag willen wij fietsen huren. Weet iemand waar je dit goed kan doen en wat hiervan de kosten zijn (11 dagen)

hoofdrestaurant (0 reacties)
Inge
17-5-2013
Klopt het dat je een uur moet opgeven om 'savonds naar het hoofd- restaurant te gaan eten?En moet je dan het hele verblijf datzefde uur gaan? Dresscode is lange broek voor de heren(wat ik niet slecht vind), maar geldt dit ook voor onze zoon van 14?

hotel imperial (0 reacties)
Quincy
17-5-2013
wie weet of inmiddels alle kamers in hotel imperial gerenoveerd zijn en zoniet,of er gerenoveerde kamers aan de zwembadzijde liggen? En koelt het half juni nog af s'avonds of blijft het warm?

Taverna en a la carte (0 reacties)
Joyce
16-5-2013
Hoi! Misschien kan iemand helpen, het is mij niet helemaal duidelijk. Begrijp ik het goed dat je in de taverna kunt dineren, mits je vantevoren reserveert zonder meerprijs, en in het a la carte restaurant ook, maar daar moet je bijbetalen voor de drankjes?

Wiki (1 reacties)
Appartement Agela****
14-5-2013
Heb je ook Wifi in Appartement Agela of ergens in de buurt ivm met de ontvangst op IPad?e

TheoKoene
17-5-2013
er is Wifi in het gehele gebouw maar wel betaald 5uur €12 en op de boulevard zijn gratis Wifi punten en in enkele restaurants gratis op vraag naar de inlogcode dus wel iets gebruiken daar

Glijbanen? (2 reacties)
Rina van Vark
14-5-2013
Hallo, Kan iemand ons vertellen of de 'grote'glijbanen die nieuw gebouwd zouden worden er nu ook daadwerkelijk zijn? Voor een kind van 11 jaar zou dat wel leuk zijn. En iemand nog tips waar het beste te zitten met een baby van 10 maanden en welke kamer. Hebben de junior suites een aparte slaapkamer of is dat 1 ruimte? Groeten Rina

14-5-2013
Hallo, Ik ben zelf nog niet in het hotel geweest, maar heb wel geboekt voor deze zomer. Op de eigen site van Hotel Blue Lagoon Resort, kun je in de foto galerij de foto's van de glijbanen bekijken. Het waterpark is al een klein maandje open, dat kun je lezen bij verschillende sites. Ik hoop dat je wat aan de informatie hebt. Hier heb je de link van de site: http://www.bluelagoongroup.com/section.php?id=18&hotel_id=1&menu_id=90

Rina van Vark
15-5-2013
Oke bedankt hoor! Had zelf idd ook al het een en ander gevonden. Wanneer gaan jullie? Toevallig ook met kinderen?

Indeling familiesuite (0 reacties)
Danny
13-5-2013
Wij gaan over twee weken naar Pelagos Kos en hebben 1 vraag! Kan iemand precies vertellen wat de indeling is van de familiesuites. Wij zijn erg benieuwd hoe het zit met de (kinder) slaapkamer die afsluitbaar zou zijn dmv een schuifdeur? Is dit de kamer die je binnen loopt via de voordeur van de familie suite? En via welke kamer is de badkamer bereikbaar? Ik hoop dat iemand meer duidelijkheid kan creëren mbt. De indeling van deze kamer.

Wifi (0 reacties)
Appartement Santa Marina**
Jolien
Weet iemand of er ook wifi is in het hotel? Bedankt vast. Groetjes, Jolientje

kamer (0 reacties)
Hotel Platanista****
anton
11-5-2013
mijn vrouw en ik gaan van 22 aug. tot 5 sept. naar hotel platanista we hebben een superieur kamer wij zitten graag zo hoog mogelijk kan iemand mij vertellen welke kamer het gunstigt ligt.

4pers. Familie suite (0 reacties)
Demi
8-5-2013
Kan iemand mij missschien meer vertellen over de indeling en ligging van de familie suite want via de internetsite kom ik er niet helemaal uit. Alvast hartelijk dank!

waterkoker (2 reacties)
Hotel Gaia Garden***
gert
5-5-2013
Staat er een waterkoker op de kamer?

wimenrieto
11-5-2013
Wij zijn in 2010 en 2011 geweest in gaia garden, en toen waren er wel waterkokers !!Wij gaan nu 19 mei erheen, dus afwachten of er nu ook waterkokers zijn.Ik hoop dat het wel het geval is.Afwachten maar !! Groeten van Riet OOstdam

gert
12-5-2013
Oke bedankt maar dan nemen we er voor de zekerheid maar een mee. Dat is wel toevallig want wij gaan 16 mei. dus wie weet komen we elkaar nog tegen. groetjes Gert & Wendy

Locatie (1 reacties)
Hotel Platanista****
Diana
27-4-2013
Weet iermand wat de afstand is van het hotel Platanista en kos Stad?

pernocola
7-5-2013
het is te lopen (klein half uurtje) maar met de bus ben je er in 5 minuten. tickets in het hotel zijn iets goedkoper dan in de bus zelf.

welke appartement (1 reacties)
Appartement Angela***
hans
25-4-2013
de appartementen aan het zwembad ,heb je daar geen last van de muziek van de bar,lijkt me heel gehorig

Martijn
9-5-2013
Muziek is inderdaad redelijk duidelijk aanwezig. Voor de jongeren geen enkel probleem, voor de ouderen die meer rust zoeken zal ik dit niet aanraden. Storend is het echter niet

Zwembad (2 reacties)
23-4-2013
Wij gaan binnenkort naar Pelagos en vroegen ons af of de zwembaden verwarmd zijn? Alvast bedankt. Kees

Piet
1-5-2013
NEEEEEEEEE

5-5-2013
Thanks anyway

Glutenvrij (0 reacties)
The Travel Club Bunschoten
23-4-2013
Wie weet of in in dit hotel Blue Lagoon op Kos rekening houden met een glutenallergie?

eten/drinken/bootreis naar bodrum (3 reacties)
19-4-2013
- Is er genoeg te eten voor vegetariërs? - Is het drinken, bijvoorbeeld de cola en de sinas echt merkloos? Zo ja, smaakt het wel prima? - Smaken de cocktails goed en is er genoeg keus? - Wat is er niet all inclusive? - Hoeveel kost een bootreis naar Bodrum ongeveer? Alvast vriendelijk bedankt voor het beantwoorden van de vragen! Groetjes,

Famke2310
24-4-2013
Wij zijn al 2keer naar de Blue Lagoon op Kos geweest dus ik kan je het volgende zeggen; Ben zelf ook vegetarisch, er is voldoende keuze. Anders kun je ook een kok (zijn er velen, herkenbaar aan hoge witte koksmuts) en die maken ook wel op aanvraag nog iets voor je. Ook b.v. bij het ontbijt kun je scrambled egss zonder bacon bestellen. Een boottocht naar Bodrum kun je voor zo'n €15,- doen. Wel zelf even langs de haven gaan en niet via een georganiseerde reis, dat is veel duurder. Van het hotel naar haven kostte vorig jaar met 4 personen zo'n €8..- Fietsen huren kan natuurlijk ook.

famke2310
24-4-2013
Nog ter aanvulling; De cola en sinas smaken prima, is gewoon a merk. Cocktails worden met gemixt met voor ons onbekende merken, maar wel look-a-likes. Smaken ook prima hoor! Alleen de wijn in het Italiaanse restaurant moet je betalen. En eventueel strandbedjes op het strandje. Drankjes op het strans kun je bij het barretje zo bestellen, dat is all incl.

24-4-2013
Heel erg bedankt voor de uitgebreide informatie! Ik ga gelijk volgende week boeken!

Corendon donderdagvlucht 23:15 terug (1 reacties)
Noelle
18-4-2013
Weet iemand of als je terug vliegt op donderdag corendon om 23:15 en aankomst in nederland om 02:10 je dan daadwerkelijk op donderdag terugkomt en zo eigenlijk maar 2 uur en 10 minuten je laatste dag van je 8 daagse reis hebt, of vlieg je echt op donderdag terug en kom je eigenlijk pas donderdag op vrijdagnacht aan in nederland? De heenreis gaat ook pas om 17:40, dus dan mis je al een hele dag en dus nog eens anderhalve dag aan het eind.

PB
8-5-2013
je vliegt op de avond van je laatste dag (=dag 8) terug je komt dan op de 9e dag midden in de nacht op Schiphol aan. het is op Kos een uur later dan in Nederland. dus voor je gevoel is het 03.10... je hebt de laatste vakantiedag lekker nog de hele dag om leuke dingen te doen!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit