Vakantie Beoordelingen Rio de Janeiro Brazilië vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Rio de Janeiro

25 mei 2012

Rio de Janeiro

Beoordelingen Rio de Janeiro

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Rio de Janeiro. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Rio de Janeiro. Ben je zelf op vakantie geweest naar Rio de Janeiro? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Rio de Janeiro scoort een 8,2 uit 10, op basis van 60 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 12 Appartementen, 3 Aparthotels, 4 Bed and Breakfasts, 16 Hostels en 177 Hotels in Rio de Janeiro. Op Zoover vind je bovendien 41 vakantiefoto's van Rio de Janeiro. Je kunt 4 video's van Rio de Janeiro bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Rio de Janeiro. Bekijk ook andere accommodaties in Brazilië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brazilië.

1 2 3 4 5 6 volgende

55 beoordelingen over Rio de Janeiro

met een groep, Feb. 2012
"Bijzonder"
Lieke
Stranden
7-2-2012 Prachtige stad met heel veel mooie plekken, maar wel goed op je spullen passen!

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Rio is nu eenmaal Rio"
Frank
Stranden
6-2-2012 Alles zeer relaxed en 'casual'. Weinig gemerkt van criminaliteit/onveiligheid.

zakelijk, Okt. 2011
"Leuke stad, mooie winkels, aardige mensen"
ANNEMARIE
Stranden
21-10-2011 Goede mix tussen shoopen en cultuur. Ipanema is zeker mijn favoriete wijk.

"Mooie stranden maar met koud water"
Ben Janssens
Stranden
6-11-2011 als je voor het strand komt dan kun je beter richting Natal of Fortaleza gaan.
Daar is het zeewater tenminste lekker warm. Hier lijkt het wel de Noordzee wat de temperatuur van het water betreft. Maar verder is Rio een mooie wereldstad die je zeker eens moet bezoeken.

alleenreizend, Sept. 2011
"De plek om te zijn"
de ultieme plek op ...
Stranden
20-12-2011 Wat je overal anders, verspreid over honderden plaatsen ter wereld moet zoeken, vind je hier op pakweg 200 vierkante kilometer!

met partner, Dec. 2010
"Wat een Wereldstad Super"
k-peeters
Stranden
7-11-2011 Het is gewoon een super stad zoveel te zien, zoveel hoogtepunten!
Het is zeker aan te raden.!

alleenreizend, 2010
"Allleen de mensen vielen me tegen"
plukar@hotmail.com
Stranden
6-7-2010 een super stad wat betreft ligging aan de ellen lange prachtige copacabanasfeer-stranden, hoewel iets verderop ipanima en leblon verreweg leukse stranden zijn, er zijn er wel een stuk of 10.
erg veel te doen en te zien! was er 2,5 maanden. Super goed weer in mei juni juli aug. Zeer goed busnetwerk en spotgoedkoop.
De mensen vielen me alleen wel tegen. niet hartelijk ofwel er kan geen lachje af. ondanks wat ik vooraf las daarover links en rechts. portugees valt ook niet mee en vergeet maar rustig met engels wel af te kunnen; wellicht bij de touristoffices.
echter de een is de ander niet, ik heb niet zo'n feeling met ze, wellicht jij wel.

alleenreizend, Juli 2010
"Kom zeker nog eens terug"
H. Janssen
Stranden
1-8-2010 Ben er twee weken en heb me tot nu toe meer dan vermaakt. Appartement gehuurd en van daaruit kun je alles doen en laten wat je maar wil. Copacabana is voorzien van ontzettend veel kappers, drogisterijen en kleinere supermarkten, dus qua eten en drinken kom je niks tekort. Aanrader is 'Ala Zingara', heerlijk eten voor echt weinig geld.
Na een paar dagen en wat geluk weet je al snel waar je wel en niet moet komen. Suikerbroodberg gezien, Corcovado (Christusbeeld), Jardim Botanico, de bekende stranden en Maracana voetbalstadion ook. Het zijn dingen die je gewoonweg gezien moet hebben als je in Rio bent.
Het enige wat een beetje ontbreekt is een leuke dancing/disco, althans in Copacabana, de uitgaansbuurt Lappa (15 minuten van Copacabana) kon mij persoonlijk niet zo bekoren.
Prijzen voor bus- en metrovervoer zijn spotgoedkoop en je weet al snel welke dingen je niet moet doen. Ken je het netwerk een beetje kom je voor een paar reals in heel Rio.

met vrienden, Juni 2010
"Ik kan niet wachten om er weer heen te gaan"
stephanie
Stranden
7-8-2010 HEel mooi je land alles is goedkoop kleren kun je voor goedkoop kopen en de bikinis oelala voor de rest is het leuk om uit te gaan gezellige sfeer etc

alleenreizend, Mrt. 2010
"Geweldig!"
Jessica Eekels
Stranden
2-8-2010 Ben er 5 weken geweest. Was eerst doodsbang van al die verhalen, maar volgens mij moet je gewoon pech hebben als je net beroofd wordt. Ik heb de hele stad gezien, alleen in Rio Noord voelde ik me wat onveilig, maar voor de rest, kon er overal zo rondlopen alleen. Metro was goed te doen, doe het alleen niet in de spits want je komt er niet in/uit. Stranden vond ik wel tegenvallen, zeer hoge golven aan copacabana, verder mega druk natuurlijk. verder heel veel shoppingcentra, goeie restaurants. Bus spotgoedkoop, maar ze rijden als idioten. Let op als je een taxi neemt want ze lichten je op. Tips : bezoek het christusbeeld, suikerberg, botanische tuin, maracana, tijuca woud, maar ga ook de stad uit. Ik had een tweetal braziliaanse vrienden die me rondleiden, gewoon super. Spreek wel portugees, want met engels kom je niet ver. Ik ga zeker een keer terug. Top stad!

1 2 3 4 5 6 volgende