Camping Vigna sul Mar**** in Lido di Pomposa (Adriatische Riviera) Italië beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Camping Vigna sul Mar****

Camping Vigna sul Mar**** Lido di Pomposa (Adriatische Riviera)

Beoordelingen Camping Vigna sul Mar****

Via Capanno Garibaldi 20, 44020, Lido di Pomposa (Adriatische Riviera)
Camping Vigna sul Mar scoort een 7,9 uit 10, op basis van 172 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Vigna sul Mar****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Vigna sul Mar**** in Lido di Pomposa (Adriatische Riviera), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 130 vakantiefoto's van Camping Vigna sul Mar**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Vigna sul Mar**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Emilia Romagna. Vergelijk Camping Vigna sul Mar**** met andere accommodaties in Lido di Pomposa (Adriatische Riviera).

122 beoordelingen over Vigna sul Mar****

"Super vakantie"
Fam Bos
3-10-2011 wij hebben een heerlijke vakantie gehad in de nette en mooie tenten van touroperator op een erg mooie en leuke camping .het zwembad is heerlijk en je kunt prima uit eten, groot assortiment verse heerlijke broodjes en vers fruit te verkrijgen bij de winkeltjes op de camping. de omgeving opzicht is niet erg mooi, wel een paar leuke dorpjes. Maar een dagje San marino is zeker een aan rader. wat betreft het geklaag over de vele muggen dit valt erg mee aan het ijsselmeer zijn er net zo veel.

"De moeite waard voor gezinnen met kleine kinderen."
Rienko
3-9-2011 Over de camping niets dan goeds. Het sanitair werd zeker drie keer per dag schoongemaakt. Niet één keer hoeven wachten voor een lekkere warme douche. Het zwembad is heerlijk en zeker niet te klein. Op het strand is ook voldoende ruimte om verkoeling te zoeken. Totaal geen last gehad van die vervelende muggen.

"Campinglife"
fam met pubers
16-8-2011 Kindvriendelijke camping. We hadden mobilehome Riviera, vrij nieuw, schoon, voorzien van horren en met airco. Plaatsen zijn erg dicht bij elkaar, geen privacy dus. Je uitzicht zijn tenten en caravans.Wij overigens geen last van, stonden midden tussen de italianen, die heel rustig waren. In augustus in het merendeel italiaans. Ook de animatie spreekt alleen italiaans die geschikt is tot een jaar of 11. De muziek staat knoerhard en stopt rond 23.00 uur, soms 24.00 uur. Voor jongeren is er 's avonds niets te beleven. Ook de strandbar sluit om 23.00 uur. Ze zijn op elkaar aangewezen. Wel regelmatig voetbal, waterpolo tafeltennis en beachvolley-toernooien, echt voor de ouderen, merendeel is italiaans. Genoeg supermarkten in de omgeving. Groot warenhuis ( Bennett) in de omgeving. Het achterland is niet bijzonder, de plaatsen Ravenna, Ferrara, Bologna zijn prachtig, als je van kunst en echt italiaans houdt. Het dorpje Commachio op 5 km afstand is de moeite waard, goede eetgelegenheden.

"Fam met pubers"
fam met pubers
16-8-2011 Het restaurant is redelijk, de pasta's zijn beter dan de pizza. je krijgt als familie nooit gelijk je eten. En inderdaad, heel veel muggen, ook aan het strand. Wij slikken altijd vlak voordat je gaan vitamine B tabletten, dit schijnt te helpen tegen muggenbeten, tevens elke keer ingesmeerd meet Deet van de ANWB. Of het helpt; geen idee, wij werden bijna niet gestoken, in tegenstelling tot anderen. receptie spreekt goed engels, de gehele dag open. Jammer dat in Italie alles sluit tussen 1 en 4 uur. Ligging is gelijk aan het strand. met bijbetaling van 70 euro voor 2 wkn de stoelen omgeruild tot ligbedden. Het zeewater is troebel, dit door de uitmonding van de Po. Veel zeewier, de stranden aan de westkust zijn schooner. Rustig zeewater, geleidelijk aflopend. Gemoedelijke sfeer. Wel hutje mutje. Onze pubers vonden het wel leuk maar dat komt omdat ze leuke vrienden daar hebben ontmoet, voor hun geen animatie. Wij vinden Toscane veel mooier,goede vakantie gehad maar volgend jaar iets anders

met oudere kinderen, 2011
"Prima camping!"
Benny&Lian
16-8-2011 Twee heerlijke relaxte weken gehad op Vigna sul mar! Nette camping met schoon sanitair. Tent gehuurd via touroperator, echt een ruime plek! Onze kinderen hebben zich prima vermaakt in de zwembaden en op het strand. De omgeving is inderdaad niet bijzonder maar Comacchio is leuk en ook San Marino (1,5 uur rijden) is erg leuk om heen te gaan.
Lido di Pomposa is overdag niet echt leuk maar 's avonds na 21.00 uur is het er erg gezellig en er zijn genoeg restaurantjes om lekker te eten. Op de camping hebben we niet gegeten, we vonden het restaurant er niet gezellig uitzien.
Boodschappen deden we bij de Lidl (1,5 km)
Prima camping!

"Super camping"
mooi weer
11-9-2011 Super mooie nette camping .Geweldig voor kinderen .Super zwembad.en de muggen, ik zeg maak van een mug geen olifant in nederland zijn er veel meer maar omdat je in nederland nooit buiten kunt zitten en daar alleen maar zie je ze soms (bio 90) .Wat leuk is om heen te gaan ferrari museum in maranello (modena) 1.5 uur rijden. Lekker ijs in lido di pomposa naast de spar. Goed restaurant aan het strand op het naast gelegen park gallanti.Ook leuke animatie direct naast restaurant ideaal voor ouders met jonge kinderen. Alles in italiaans maar als je daar niet tegen kunt moet je maar in nederland blijven.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima camping voor een strand vakantie"
Jan
21-8-2011 Wij zijn net terug en vonden alles bij elkaar genomen het een goede camping. Wij zaten in een mobile home type cottage met twee honden. Is wel een kleine caravan maar met airco die prima functioneerde. Strand was op loop afstand en was goed onderhouden. In onze periode spoelde er wat wier aan maar dat werd de volgende dag met groot materieel verwijderd. Wel erg druk strand met veel ligbedden en parasols en beperkte vrije ruimte. Honden mochten niet op het strand en dat was ook prima.
Receptie hebben wij een enkele keer nodig gehad en we werden vriendelijk en goed geholpen. Er werden veel activiteiten georganiseerd die met name door kleine kinderen werden bezocht. Zwembad is niet erg groot en zonder duikplank of glijbaan. De zee is daarom een prima alternatief zonder golven.

"Fijne Camping ,MAAR !!!!"
Fam Meuldijk
18-8-2011 Wij zijn net terug van een vakantie op de camping Vigna sur Mar.
Wij zaten in een Mobielhome van Campiente dat door de camping wordt beheerd geboekt bij een touroperator.
Goede Mobielhome maar je kunt je auto NIET parkeren bij de woning maar op een VEEL te kleine parkeerplaats elders op de Camping. Jammer !!!!
Voor de oudere jeugt te weinig te doen .
Het sanitair op de Camping is netjes.
Het strand is ligt direct aan de camping maar is soms niet al te schoon dit geld ook voor het zeewater !! Het zwembad is netjes en wordt goed schoongehouden.
Lido di Pomposa is niet echt toeristisch er zijn wat winkeltjes en terrasjes en dat is het.
Het is wel op loopafstand van de camping.
Een groot probleem was weer dit jaar de MUGGEN er werd te weinig gespoten !!!!!
Het is een fijne Camping maar in het hoogseizoen kan de Camping de drukte maar net aan.
Receptie niet vriendelijk !!!!!!!

"Redelijke camping"
Loes
24-8-2011 De camping is opzich van goede kwaliteit. Ik was samen met mijn vriend, en wij zijn rond de 20.. voor deze leeftijd is er erg weinig te doen op de camping, maar ook in de omgeving. de kustlijn van lido di pomposa is erg vies, ik ben niet in het zeewater gegaan. Ook de andere kuststeden onder en boven lido di pomposa, staan ged bekend, maar is voor jonge mensen niet erg interessant. Je hebt geen uitgaansgelegenheden, en geen karakteristieke intaliaanse kenmerken.
De camping zelf is goed. Het sanitair wordt continu schoongemaakt, er is altijd wel een schoonmaker aanwezig. Ook het zwembad wordt elke avond goed en grondig schoongemaakt en is erg groot. Wij zaten er in het hoogseizoen, maar je kon zelfs nog gewoon banen trekken. Dit was dus erg fijn!! Wel is er weinig plek om te zitten, enkele ligbedden, maar lang niet genoeg. Zijn deze bezet dan lig je op een stenen vloer.
Met de tent sta je redelijk op elkaar.
Leuk: Venetie, rimini, San Marino, ravenna, ferrera. Wel ver rijden!

"Topcamping!"
Erwin
12-8-2011 We houden van luxe camperen, 4 sterren dus. Dat maakt Vigna waar. We hadden chaletje 61. Meeste chaletjes/stacaravans zijn het dichtstbij het strand. Ik hoefde maar 50m te lopen, je loopt echt zo je eigen strand op. Met stacaravan ook eigen parasol/zitjes. En nooit bezet, altijd beschikbaar voor jou. Sterker, strand niet 1x vol meegemaakt (en toch 3-4 dagen 30 graden!). En een aardig strandtentje waar je prima hapje en drankjes kunt krijgen (neem zelf niet graag de koelbox mee, maar het kan -neem ik aan- wel). Tegen bijbetaling ook toegang tot 2 zwembaden (ca 3 euro pp p/dg). Brandschoon, prima temperatuur, wordt meerdere keren per dag gecontroleerd/schoongemaakt. Ook hier weer tentje en zitjes. Prima animatie voor de jongste kinderen, campingrestaurant serveert prima eten, en zeer betaalbaar (normale maat pizza 7 euro!). Disco echt maar tot einde avond, s nachts heerlijk rustig geslapen. Erg grote campingwinkel en dagelijks de Telegraaf van die dag! Echt een perfecte week gehad!