Over Camping Domaine de La Bergerie
Voor een Franse camping niet ver van de Côte d’Azur ga je naar Camping Domaine La Bergerie. Hier kun je in rust genieten van het landschap vanuit je tent of glamping. Of juist meedoen aan activiteiten als boogschieten of de kinderboerderij bezoeken. Zowel de typisch Franse dorpjes in de buurt als de bekende steden Nice en Monaco zijn aanraders.
De camping barst echt van de levendigheid en plezier. Het zwembadcomplex is groot en mooi, perfect om je dag door te brengen. Veel vakantiegangers vinden het fijn dat er altijd wel iets te doen is, of het nu sport, animatie of uitstapjes zijn. De sfeer is gezellig en energiek, vooral door de groepslessen en georganiseerde activiteiten in het Frans en Engels. Je merkt dat veel reizigers er elkaar ontmoeten en nieuwe vrienden maken. Het restaurant en de horeca bieden lekkere opties, en voor de jongeren is er genoeg vertier tot laat. Ondanks kleine puntjes zoals het lawaai, blijven veel vakantiegangers terugkeren, aangenaam verrast door de goede sfeer, mooie plekjes en het zonnige vakantiegevoel dat je er krijgt.
Airconditioning
Zee: 10000m
Winkelmogelijkheden: 1m
Adresgegevens | 1960 route départementale 8, F-83520 |
Camping Domaine de La Bergerie
Prachtige camping met een heel mooi en groot zwembadcomplex. Ook uitgebreide sportschool met groepsles zaal en veel aanbod in verschillende groepslessen. Voor ieder wat wils.
Veel te doen, de hele dag door. Leuk animatie team, zij gaan er echt voor om het iedereen naar de zin te maken.
Voor alles kun je je aanmelden via de Bergerie app, wat erg handig is.
Ons chalet was boven verwachting, zo mooi.
Wij hebben hier een geweldige vakantie gehad, beter had voor ons niet gekund.
Wifi tegen betaling was wel een klein minpuntje.
In de beschrijving van zoover staat: Hier kun je in rust genieten van het landschap vanuit je tent of glamping. Die rust hebben we helaas niet kunnen vinden. We stonden met onze caravan in het B gedeelte en hadden eigenlijk de gehele dag rumoer en tot 23.30 uur last van harde muziek. Muziek en microfoon kunnen best wat zachter.
We zouden een plek hebben van 80-100m2, maar met een put en waterkraan midden op je plek blijft er niet veel over. Het was erg warm in de periode dat wij er waren en ‘‘s nachts weinig afkoeling.
Vuilnis moest je in de nacht opbergen ivm wilde zwijnen. Helaas niet voor gewaarschuwd bij het inchecken.
Er wordt heel veel georganiseerd, maar voor zover wij het kunnen horen allemaal in het Frans. De club die open gaat op 23.30 uur is voor de puber zeer geschikt en de plek om leeftijdsgenoten te ontmoeten. De camping kent veel Franse bezoekers.
Personeel is zeer vriendelijk en met Engels kom je goed weg.
Levendige camping . We waren met twee pubers (16-18 jr ). Deze hadden veel aansluiting met andere Nederlandse jongeren . Wordt veel georganiseerd . Muziek is tot ‘ongeveer 23.00
Uur . Goede uitvalbasis voor uitstapjes en strand . We hebben o.a. jetski gedaan Restaurant goed en nette prijs. Zwembad groot genoeg en in hoogseizoen ook genoeg ligbedjes . Veel vertier. Sanitair is gedateerd . Wordt netjes onderhouden maar in vergelijking met rest van camping valt dit tegen . Wij stonden op B gedeelte . Veel schaduw van bomen maar ook soms bomen op ongelukkige plak op je pitch . Supermarkt ruim assortiment .
Goede (afhaal) pizzas . Reserveer restaurant of
Pizza’s via de app! Anders grijp je mis. 50 % Nederlanders en 50% Fransen en een enkele Brit en Duitser . Vriendelijk personeel die Engels kunnen en willen spreken .
Voor ons was dit de 3de keer op deze camping. We twijfelden een beetje om terug te gaan ivm veel harde muziek bij het zwembad en animatie. Vorig jaar ook aangegeven in een enquête. Dit jaar was het veel beter de muziek stond minder hard en ook veel minder muziek bij het zwembad en animatie waardoor je veel meer kon ontspannen op de camping en bij het zwembad. Dat was erg prettig te merken want door de hitte hebben we veel bij het zwembad gezeten. Verder was het restaurant prima voor een goede prijs. Ook veel gebruik gemaakt van de horeca bij het zwembad wat ook goed voor elkaar was. Verder heb je veel te doen in de omgeving.
Wij zitten op het kampeer gedeelte van de camping bij carre B dat vinden wij het mooiste stukje van de camping, maar dat is persoonlijk natuurlijk.
Sanitair is na de schoonmaak goed schoon maar helaas heb je veel mensen die de wc goor achter laten daar kan de camping niets aan doen. Wij komen vast nog weer terug!
Mooie camping, maar dat er tot 23:30 wordt gefeest is echt niet normaal. Als campinggast heb je gewoon geen rust.