Beoordelingen Camping Le Paradis*****

19 juni 2013

Le Paradis*****
Beoordelingen Camping Le Paradis*****
D706, F-24290, St. Leon-sur-Vezere (Dordogne)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Paradis***** in St. Leon-sur-Vezere (Dordogne), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Paradis***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Le Paradis scoort een 8,8 uit 10, op basis van 120 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Paradis***** in St. Leon-sur-Vezere (Dordogne), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Paradis*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Le Paradis***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 107 vakantiefoto's van Camping Le Paradis***** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Le Paradis***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Camping Le Paradis***** met andere accommodaties in St. Leon-sur-Vezere (Dordogne).

112 beoordelingen over Le Paradis*****

met partner, Apr. 2013
"Accomodatie viel tegen"
J van Santen
29-5-2013 De nieuwe accommodatie Keywest viel tegen. Erge rioolstank, slecht afgewerkt, "verkeerde" indeling, geen 6 stoelen om te eten. Douchestang verkeerd aangesloten en dus loeiheet, veel last van mieren, geen buitenlampen (na een val wel lampen geplaatst)
Helaas waren de toiletten vaak niet schoon en/of ontbrak toiletpapier.
het is anders en veel beter geweest, jammer dat het nu "lijkt" te zijn achteruit gegaan

met partner, 2012
"Mooie kindvriendelijke camping"
lucy
10-9-2012 Wij zijn 2 jonge mensen. Wij hebben er ruim een week gestaan. Mooie omgeving, vooral een rustige vakantie. Niet voor het uitgaan er naar toe gaan. Veel kinderen dat wel, echter stonden wij op een groter grasveld omdat we op het laatste moment aankwamen, dus veel last hebben wij daar niet van gehad. Na 10 uur savonds moet je wel stil zijn, gewoon normaal praten mocht niet.

Enfin, mooie camping, vriendelijke mensen , goed geregeld qua sanitair. Alleen voor ons misschien niet helemaal wat we zoeken voor langere tijd.

met jonge kinderen, 2012
"Leuk maar ..."
anthonie
7-9-2012 Camping ziet er geforceerd leuk uit. Je moet er van houden. Sanitair is niet schoon ondanks dat wij in het naseizoen kwamen. 'S Ochtends brood halen moet je niet op de camping doen want ze hebben erbarmelijk slechte afbak broodjes. Wel geschikt voor mensen die gezelligheid zoeken zonder dat gevoel hebben dat ze in Frankrijk zijn.

met partner, Aug. 2012
"Prachtige camping, net een botanische tuin"
Frank en Elly
26-8-2012 we waren er samen (stacaravan) terwijl ook onze zoon (tent) er met de kleinkinderen was. Zowel voor jong gezinnen als ouderen een prachtige camping. Heel mooi aangelegd, goede speel voorzieningen voor de kinderen. Vriendelijk personeel. De camoing is zijn hoge waardering zeker waard

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Leuk voor kinderen en ouders!"
Floor
14-9-2012 We hebben tweemaal onze vakantie hier doorgebracht, de eerste keer 2 jaar geleden met een grote tent. Erg goed bevallen. Wat het beste beviel was dat je hier op een ruime plek aan een veldje staat, waar ook kleine kinderen veilig kunnen spelen. Ook het sanitair is goed. We zijn dit jaar in een stacaravan geweest. Hoewel dit niet ons ding is, vonden we het verblijf op de camping net zo leuk als twee jaar geleden. Alle faciliteiten zijn nog net zo goed of beter. Zwembaden zijn mooi aangelegd. Er is een peuterbad waar je erg goed overzicht hebt. Een leuke speeltuin. De animatie viel ons dit jaar wat tegen, wellicht omdat we laat in het seizoen waren. Er zijn wel veel Nederlanders, maar je hoeft ze niet op te zoeken als je er geen behoefte aan hebt. Je kunt zelf redelijk beïnvloeden hoeveel privacy je hebt. Omgeving is prachtig, auto wel vereist.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Heerlijk paradijs en in heerlijke huurtent"
Cyranoo
23-4-2013 Wij hebben gebruik gemaakt van een huurtent van een touroperator op deze fantastische camping en we hebben echt een geweldige vakantie gehad. Alles klopte. De camping, de mooie tent, het weer, de omgeving... wij zijn heerlijk ontspannen thuis gekomen en de kinderen willen graag weer terug. En wij eigenlijk ook.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Mooi camping"
Jeroen
16-8-2012 Camping voldeed geheel aan de verwachting:
- vriendelijk personeel.
- mooi sanitair, wordt de hele dag schoon gemaakt.
- leuk animatie programma voor jong & oud.
- we komen gegarandeerd hier terug.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Topcamping!!"
Luc
9-11-2012 Heerlijke anderhalve week hier gestaan met een grote tent. onze twee kids van 6 en 9 hebben wisselend in het zwembad of in de rivier gelegen. Leuke animatie en eigenlijk prima, prima camping. Goede leiding en zeer verzorgd en schoon. De naam van de camping is natuurlijk wat pretentieus, maar zo ver zitten ze er ook weer niet naast. Onfrans schoon sanitair. Eigenlijk 1 serieus punt van kritiek: het restaurant misstaat op deze camping. Paar keer geprobeerd, maar slecht eten. Jammer, maar genoeg alternatieven in de omgeving. Maar al met al: prachtige camping met eigenlijk alleen NL en GB gasten.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Aanrader, fraai aangelegd, gemoedelijke sfeer"
Martijn Smit
20-8-2012 Geweldige camping op een mooie locatie. Het is een zeer groene en fraai aangelegde camping met kleurrijke bloemen, mooie palmbomen en fraai bananenbomen. De kleine veldjes zijn super en overzichtelijk. Sanitair is gemengd en wordt de gehele dag schoongemaakt. Geen wachtrijen. Mooie en redelijk ruime plekken voor onze grote tente. Zwembad is prima en netjes, een glijbaan is het enige wat ontbreekt (als we dan toch iets negatiefs moeten noemen ;-)). 80% Nederlandse bezoekers dus maakt het voor de kinderen makkelijk communiceren. Animatie was geheel Nederlands en iedere dag werd er van alles georganiseerd. s'ochtends altijd diverse verse broden te verkrijgen. Wifi op de gehele camping voor 30,- per twee weken, goed geregeld. Restaurant veel nationaliteiten in de bediening die niet altijd even vrolijk waren. Menukaart was redelijk, kan uitgebreider.
Samenvattend: echt een topcamping en een aanrader voor iedereen die de dordogne eens wil bezoeken.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Mooie camping"
mulder
21-8-2012 Prachtig aangeklede camping. Voorzieningen zijn top. Goed zwembad, leuke voetbalvelden. Rivier leuk om even in te zwemmen. Ken je de Dordogne een beetje dan is hier niet veel nieuws te ontdekken. Lekker zwemmeertje op half uur.
Nadeel van deze camping. De mensen die er komen, komen er al vele jaren. Daardoor zijn er al veel vaste groepjes. Voor nieuwkomers wat moeilijk er tussen te komen. Met name veel pubergroepjes. Opvallend weinig jonge kinderen. Echter de camping is top met al haar voorzieningen.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?