Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.8

Over Camping Le Moulin de Paulhiac

In de Dordogne vind je de gezellige familiecamping Le Moulin de Paulhiac. Genoeg te doen dankzij de Nederlandse animatie, twee verwarmde zwembaden en de natuurrijke omgeving. Camping Le Moulin de Paulhiac is omringd door leuke dorpjes, kastelen en groene valleien. Maak voor een unieke ervaring een kanotocht tussen de bergen.

Vakantiegangers genieten volop op camping Moulin de Paulhiac. Ze vinden de ruime plaatsen, zeker de Grand Comfort, echt geweldig, met veel groen en schaduw onder de bomen. Het park is gezellig en goed onderhouden, perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Het zwembad is een hit bij de kleintjes, vooral omdat er ook een riviertje met visjes is om te ontdekken. Ze waarderen het fijne restaurant en de mogelijkheid om te kanoën over de Dordogne. Het centrale ligging zorgt voor leuke uitjes naar kastelen, grotten en mooie stadjes. De sfeer is rustig en ongedwongen, bijna alsof je thuiskomt. Zon, groen en die ontspannen vakantiekriebel maken dit een plek om zeker terug te keren.

• Airconditioning

Mooie camping
Door Maarten Hollander
Zoover Ontdekker
op 19-08-2025

We hebben twee weken genoten op camping Moulin de Paulhiac. De plaatsen (zeker de Grand Comfort) zijn erg ruim, en op de camping zijn veel bomen waardoor er meer dan voldoende schaduw is.
Voorzieningen op de camping zijn prima! Kleine toiletgebouw vooraan voldoet en wordt regelmatig schoongemaakt. De hokjes zijn wel wat krap. Grotere toiletgebouw is uitstekend! Het eten (zowel restaurant als afhaal) op de camping is ook erg lekker. Zwembad is voor jongere kids (tot 10) erg leuk, en de speeltuin was ook prima (wel veel zon). Het zwembadwater is wel wat aan de frisse kant. Er is geen uitgebreide (Nederlandse) animatie. Een paar keer per week is er 's avonds een optreden, muziek tot ca. 23.00 uur.
De camping ligt centraal in de Dordogne, waardoor er veel te doen is in de omgeving. Kastelen, grotten, mooie stadjes, Kanoën en klimparken. Supermarkt op ca. 25 minuten in Sarlat, die is in het hoogseizoen wel onaangenaam druk.

Prima camping
Door Kamphuis op 13-08-2025

Een mooie, parkachtig ingerichte camping met veel groen en genoeg schaduw. Wij hadden een enorme plek van zeker 250 m2. In het hoogseizoen is minimaal 80% van de gasten Nederlands en zijn het veelal gezinnen met kinderen. Er is een mooi zwembad met daarnaast een bar/restaurant met twee grote terrassen. Verder kun je van alles ondernemen, zoals kanoën over de Dordogne. Een aanrader! Verder is de omgeving enorm toeristisch. Er zijn veel kastelen en leuke plaatsen om te bezoeken.
Een minpunt vonden we het toiletgebouw dat vooraan de camping staat: het is behoorlijk nieuw en redelijk netjes, maar gewoon veel te klein. Zowel wat betreft het aantal douches (5 of 6 stuks), wastafels (3 stuks) en toiletten (6 of 7 stuks), waardoor je regelmatig in de rij staat, als qua oppervlakte; als je door de gang met wc's loopt moet je uitkijken dat je geen deur in je gezicht krijgt en elkaar passeren kan haast niet zonder elkaar aan te raken.

Fantastische camping, relaxte sfeer en gemoedelijk
Door Marjolein op 10-08-2025

Wederom fantastisch! Wij zijn nu al een aantal jaren op deze camping geweest en het voelt elke keer als thuiskomen. We gaan vaak een week naar 1 andere camping en dan weer naar Moulin, maar het overtreft elke keer weer. Op en top vakantie gevoel en een heel relaxte en fijne sfeer op de camping. Je kunt alle kanten op: het zwembad in of op diverse plekken verkoeling zoeken in het schone riviertje Ceou wat langs de camping loopt. De beheerders zijn heel vriendelijk en welwillend en denken graag met je mee. De sta caravan (B47) is fantastisch en staat aan de rand van de camping. Deze rand is echt aan te raden, je staat bijna in de boomgaard en daardoor ervaar je een heel rustgevend gevoel. Het zwembad is schoon en verder is alles netjes en hygiënisch. Je hebt veel schaduwplekken door bomen. Alles is mooi groen. Overzichtelijke camping en een absolute topper en dus aanrader! Wij gaan volgend jaar weer! :-)

Top vakantie op deze geweldige camping!
Door Niels Oosten op 05-08-2025

Op basis van de goede reviews besloten om zelf ook maar eens een kijkje te nemen met mijn gezin. Zojuist teruggekomen van een geweldige vakantie op deze mooie kindercamping. We zaten in een mobile home (premium) en deze was van alle gemakken voorzien, erg netjes en schoon. De camping zelf is ontzettend mooi onderhouden (veel groen) en de plekken zijn erg ruim. Onze kinderen van 2 en 6 hebben erg genoten van het zwembad en plezier gehad bij het beekje met de visjes. Deze camping is zeker een aanrader om heen te gaan met (jonge) kinderen!

Fantastische camping en een absolute aanrader!
Door Marjolein op 26-12-2024

Fantastische camping! Dit jaar waren wij er voor de 4e keer en het voelt elke keer als thuiskomen. Ontzettend vriendelijke eigenaren, heel sympathiek en attent. De sta caravan is een absolute aanrader (B47) en ligt aan de rand van de camping. Je kijkt over een veld met boompjes: heel relaxed en rustgevend. Vanaf de camping kun je vanaf diverse plekken heerlijk in het riviertje spelen en zwemmen. Het zwembad is mooi en heel schoon met toezicht. Elk jaar komt er iets nieuws bij op de camping (nieuw speeltoestel oid). Er hangt een prettige sfeer en er zijn veel Nederlanders, ook Fransen en af en toe Engelsen. Je hebt een heel handige app waarin je van alles kunt bestellen en aanvragen. Dat is goed geregeld. Het eten viel ons een beetje tegen, maar dat is ons enige minpuntje. Verder alles goed voor elkaar hier en wij komen weer terug!

Fijne familie camping
Door Mark op 22-09-2024

Mooie familie camping in een mooie omgeving waar veel te doen is. Mooie dorpjes en kastelen in de buurt. Naast een mooi en schoon zwembad waart het eigenlijk nooit te druk is een lekkere koele rivier aan de camping. In de avonden regelmatig entertainment. Broodjes met app bestellen is iets minder maar goede bakkers in de buurt. Voor grote supermark ca 30 minuten rijden.
Met gezin jonge en pubers hier geweest, allen super naar hun zin gehad.
ca 70% Nederlanders
Een aanrader en een goedeprijs kwaliteit verhouding