19-9-2011
Wij komen al jaren op deze camping.Het ligt in het Rhonedal met zijn vele zijdalen die prachtig en afwisselend zijn.De plaatsen op de camping zijn ruim,met name op de grasweiden.Het personeel is erg vriendelijk en ook in het restaurant is het goed vertoeven.Je kunt vaak kiezen uit een dagmenu dat goed te betalen is.We hebben een heel goed kontakt met de eigenaren gehad al die jaren.
Het sanitair is,vooral bij de ingang ,goed.Je hebt altijd een warme douche,waarbij je geen muntjes hoeft te gebruiken.
Het zwembad is niet al te groot,maar wel een verfrissing."sMorgens staat er een kraampje van de bakker bij de ingang waar je vers brood kunt halen.
Je vindt op deze camping geen disco.Het is een echte familiecamping.
Verwacht geen luxe,maar wel sfeer.
Er staan ook caravans en tenten van touroperator,maar daaarover kan ik niet oordelen,want we hebben altijd onze eigen caravan bij ons.
6-9-2011
Met dochter en schoonzoon hebben we vele jaren op Simplonblick de vakantie doorgebracht. De eerste maal was onze kleinzoon 2 jaar, vorig jaar was hij er (23 jaar) nog weer met vrienden ,evenals een kleindochter met vriend. De camping is prachtig gelegen, je kunt van hieruit vele dalen in Wallis bereiken en de mooiste bergen bewonderen.
Het personeel van camping en restaurant is vriendelijk, staat voor je klaar en is in voor een al of niet informatief gesprek. Op vrijdagavond is het genieten op het terras met een goed glas Fendant onder de klanken van Zwitserse life-muziek.
De plaats voor caravan en auto is ruim. De mooiste plek is daar, waar uitsluitend caravans en/of tenten staan.
In het restaurant kun je prima eten, eenvoudig, maar ook "duurder", een racletavond mag je niet missen! en.......
in meer dan 20 jaar hebben we nooit een verregende vakantie meegemaakt.
Jannie en Minko van den Akker
31-8-2011
Net terug van een 2-weekse vakantie op deze camping en hoewel we wel wat huiverig waren geworden door de reacties hier is het ons prima bevallen.
Het sanitair is weliswaar wat ouderwets maar het is schoon.
Campingmedewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en van verouderde speeltoestellen is geen sprake meer. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in het zwembad en op de trampolines.
De omgeving is prachtig vooral voor de actievere vakantievierder.
We huurden een tent via een touroperator en dat was een prima onderkomen.