Camping Yelloh! Village Mas St. Josep***** in Santa Cristina d Aro Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Yelloh! Village Mas St. Josep*****

6,5

Camping Yelloh! Village Mas St. Josep***** Santa Cristina d Aro

Beoordelingen Camping Yelloh! Village Mas St. Josep*****

Ctra. Santa Cristina, km 2, 17246, Santa Cristina d Aro
Camping Yelloh! Village Mas St. Josep scoort een 7,8 uit 10, op basis van 186 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Yelloh! Village Mas St. Josep*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Yelloh! Village Mas St. Josep***** in Santa Cristina d Aro, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 124 vakantiefoto's van Camping Yelloh! Village Mas St. Josep***** vinden. Je kunt 1 video van Camping Yelloh! Village Mas St. Josep***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping Yelloh! Village Mas St. Josep***** met andere accommodaties in Santa Cristina d Aro.

161 beoordelingen over Yelloh! Village Mas St. Josep*****

6,2
"Mooie camping"
Bert
27-10-2011 Wij zij hiet geweest de laatste 2 weken van augustus met 2 gezinnen met kinderen
in de leftijd van 3 t/m 14 jaar. We hadden een tent gehuurd en deze stond op een zeer ruime plek. De ontvangst was erg vriendelijk en door de beheerders van de tent werden we opgehaald.
Het zwembad is erg groot en er is ook een apart kinderbad. De badmeesters zijn best streng, maar is ook voor de veiligheid.
Verder zijn er genoeg eet en drinkgelegenheden in de buurt en kun je er leuk winkelen.
We hebben ook andere campings in de buurt bekeken van de zelfde operator,maar daar zijn de plekken een stuk kleiner

"Camping massant josep cristina d áro"
alida
11-9-2011 wij hebben tussen de spanjaarden gezet en dat is heel goed bevallen.
Het zwembad was heerlijk hebben elke dag een paar baantjes getrokken.
al met al een hele goede vakantie gehad.
Alleen een min puntje het strand en de boulevard waren iets te ver weg.
Maar verder was alles heel erg goed op de camping

"Mooi, maar duur"
Katty
23-8-2011 2 wkn verbleven (5 pers) in stacaravan voor 6 pers. Badk heel krap! Aankomst in mineur: vuil interieur, braadpan ontbrak, 1 kleerhanger, vuil keukengerief, geen warm water.. Gelukkig reageert men snel bij elk probleem. Anderzijds is de camping mooi, proper, prachtig zwembad. De mini-club is inderdaad saai. De supermarkt is veel te prijzig!Algemeen veel te duur voor wat het is. Goed voor 1 keer.

"Heerlijke vakantie op camping Mas St. Josep"
Fam. B.
21-8-2011 De eerste 2 weken van augustus hebben wij een caravan geboekt. Vriendelijk ontvangst en snelle incheck zodat we direct in de caravan konden(om 13:00). Alles was keurig netjes en schoon. Veel ruimte binnen en veel privacy buiten, ruime straat. Kinderen mogen gewoon spelen, badmintonnen, voetballen op het pad. Geen enkel probleem. Ook in het zwembad soepele regels met balletjes gooien, springen en er zaten mensen ook gewoon met hun stoeltje aan het zwembad. Als je deze camping boekt houd je er van te voren rekening mee dat het strand ong. 10 min. rijden is. Strand Sagaro-San Pol is heerlijk. In de omgeving is van alles te doen en te zien, Girona en St. Feliux zijn echte aanraders, kortom een supervakantie aan de Costa Brava. Wij zijn hier al vaker geweest en zijn altijd tevreden naar huis gegaan.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Hier komen we zeker nog een keer terug super"
Fam. Nauta
19-8-2011 Grote camping met een prachtig zwembad en een ligweide met gras rondom, grote supermarkt en zeer grote toiletgebouwen waar de hele dag wordt schoongemaakt. op 3 km van de stranden en het centrum van platja dáro veel winkels tot middernacht geopend.
staanplaatsen zeer ruim met voldoende schaduw en zon, alleen niet erg afgebakend zoals op veel franse campings.
We hebben hier een prachtige vakantie gehad en komen zeker nog eens terug

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Grote, mooie en overzichtelijke camping"
Mariska
9-9-2011 Wij, 46, 45 en 15 jr. hebben in en tent van touroperator gekampeerd. Ruime plek en leuk opgesteld zodat je, desgewenst , contact kunt leggen met je buurtjes. Prachtig mooi zwembad!! We waren er eind augustus, dus het was gelukkig niet zo druk op de camping. En het stand bij s'Agaro (st. Pol) is prachtig, ons favoriete baaitje! Best kans dat wij nog eens terug komen!?

"Super vakantie"
Fam Roossien
15-8-2011 we hebben last minute een luxe bungalowtent geboekt op deze camping, maar perfect hoor, super mooi zwembad, de kinderen wouden niet eens naar het strand. op elke hoek badmeesters. Die in mijn ogen niet een keer hebben gezeurd of geklaagd. Mijn kinderen zijn dan ook 4 en 7.
bungalowtent was goed, alles bij de hand wat je nodig was. Het sanitair vond ik uitstekend, welk uur van de dag je daar ook kwam er stond altijd een schoonmaakster.
Overlast s'nachts heb ik geen last van gehad, om 12 uur was alles rustig!
Restaurant was simpel qua eten maar je kon er heerlijk zitten een drankje pakken terwijl de kids zich in het zwembad vermaakten en je had er zicht op!

In de buurt is inderdaad niet veel maar op nog geen 10 minuten afstand met de auto (eventueel ook bus, halte voor camping) platja dáro een mooi stadje.
strand van palamos en S'agaro is een aanrader, gewoon zand!

Al met al een supervakantie voor een leuke prijs, zou het iedereen aanraden.

"Leuke, gezellig camping."
harsie
4-5-2012 Gezin met kinderen van 11 en 7 jaar hebben hier 10 dagen in hoogseizoen (augustus 2011) gestaan met caravan. De ligging en de camping is ons prima bevallen. Prima faciliteiten, paar keer p/d wordt toiletgebouwen schoon gemaakt. Eetgelegenheden was goed. Groot leuk buiten zwembad met daarvoor een leuk peuter/kleuterbad. Badmeesters aanwezig maar dat hebben wij niet als storend ervaren. Leuke en gezellige animatie voor jong en oud. Mooie stranden i/d omgeving met veel eettentjes op loop afstand. Dagje uit naar Camp Nou (voetbalstadion FC Barcelona) is een echte aanrader. Een optie is om per trein te gaan (30 min met auto vanaf camping naar treinstation te rijden) die naar t centrum van Barcelona gaat en dan met de metro verder te gaan met als bestemming Camp Nou. Dan nog een kwartiertje lopen. We komen zeker terug op deze camping.

"Leuk vooor 1 keer"
vdlaan
12-8-2011 Wij zijn hier een ruime week geweest. Hebben het erg naar ons zin gehad en veel gezien en gedaan. Het was wel schrikken toen we de caravan te zien kregen( geboekt via TO). Deze was erg oud, niet schoon en er was van alles stuk ( 5 lampen, geen warm water, bedden waar je op spiralen lag i.p.v. een matras)!!!
Jammer want je betaald een aardig bedrag. Erg mooi zwembad, goede winkel. En de camping werd prima onderhouden!

"Prima camping"
eri68
24-8-2011 We hadden een tent gehuurd van touroperator. Bij aankomst prettig ontvangen bij de receptie. Tent was prima. grote plek je auto kan er naast staan. Het sanitair werd de hele dag door schoongehouden. Er werd strikt aan de tijden voor de nachtrust gehouden door bewakers. Leuke voorstellingen 's avonds op het podium bij het restaurant.
We hebben niet in het restaurant gegeten omdat we het gezelliger vonden in Platje d'aro te eten. 1x afhaalrestaurant geprobeerd. Het eten was daar niet zo geweldig vonden wij.
Badmeesters bij het zwembad letten goed op en hanteren de regels die er gelden erg strikt.