5-9-2011
dit was de vijfde keer .en we hedden zoiets ook het laatste jaar tevens .
we hebben altijd een studio gehad .maar bij thuis komst vonden we het niets dat we niet geboekt hadden .. dus wat hebben we gisteren gedaan .weer geboekt voor volgend jaar alleen met een caravan we hebben er nu alweer zin in
23-8-2011
Leuke kleine camping aan de baai van Rosas. Het wordt er wel ieder jaar drukker en er komen steeds meer honden, dat vind ik wel jammer. Dit jaar hebben we voor het eerst echt overlast gehad van jongeren die 's-nachts van de disco op nabijgelegen campings "thuis" kwamen. De camping is leuk voor jongeren tot een jaar of 12/13 maar voor oudere jeugd is er niet veel te doen. Dan krijg je dus dat ze vertier in de avond elders gaan zoeken en 's-nachts overlast voor anderen veroorzaken. Heel jammer.
Het sanitair gebouw is ook te klein voor het aantal bezoekers, er waren echt wachtrijen van soms wel 20 minuten en dat vind ik wel kwalijk. Het zwembad, geschikt voor maximaal 89 personenen is ook wat aan de kleine kant voor het aantal plaatsen op de camping (350).
Het personeel is wel ontzettend vriendelijk en je kunt heerlijk eten in het restaurant!
14-9-2011
Eigenlijk willen we ieder jaar ergens anders op vakantie, maar 1x hier geweest te zijn willen wij niks anders meer, hier hebben we alles wat we zoeken. Mooie ruime plekken,schoon sanitair, vriendelijk personeel, fijn zandstrand, lekker eten, zwembad is maar bijzaak, als je zo'n mooi strand in de buurt hebt,heb je toch geen groot zwembad nodig! drukte bij de doucheruimtes? je hebt toch vakantie? alle tijd van de wereld toch? snap niet dat men zich hierover druk kan maken.
9-8-2011
Weinig woorden heb je nodig om las palmeras te beschrijven; in zijn categorie dwz klein en rustig is deze camping op en top. Geen negatieve bemerkingen. Bravo!