Camping Las Dunas**** in Sant Pere Pescador Spanje beoordelingen 8.4 | Zoover

Camping Las Dunas**** Sant Pere Pescador

Beoordelingen Camping Las Dunas****

Apart. Correus 23, 17130, Sant Pere Pescador
Camping Las Dunas scoort een 8,4 uit 10, op basis van 337 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Las Dunas****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Las Dunas**** in Sant Pere Pescador, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 332 vakantiefoto's van Camping Las Dunas**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Las Dunas**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping Las Dunas**** met andere accommodaties in Sant Pere Pescador.

299 beoordelingen over Las Dunas****

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Fantastische camping"
Douwe Edelenbos
12-9-2011 Een wonder(lijk) schone camping. Prachtig strand en mooi zwembad al zou een glijbaan het net even afmaken. In principe is alles aanwezig om een perfecte vakantie te hebben.

Wij hadden een ingerichte tent via touroperator. De bedden waren ronduit slecht. De camping maakte dit echter meer dan goed.

"Mooi strand,na 22.00 vies sanitair!"
Noomen
28-8-2011 Voor het eerst naar LasDunas geweest. Mooie camping, grote supermarkt maar wat een vreselijk personeel overal!

Wat mij erg tegenviel was dat je de kinderen lid moest maken van de kinderclub,het was maar 10 euro en je kreeg er een t-shirt en een gratis vrijkaartje voor een zwemparadijs erbij, maar hier heb ik toch helemaal niet om gevraagd! Dit moet gewoon in de prijs inbegrepen zijn!

Overdag waren de wc's negen van de tien keer schoon maar de dameswc na 22.00waren een ramp,mijn mannen hadden nergens last van.

Zeer zeer zeer veel Duitsers ons paadje bestaat uit 90procent uit Duitsers 5procent Engelsen en 5 procent Nederlanders!

Volgend jaar zeker naar een andere camping,misschien over een paar jaar terug als mijn jongens naar de disco willen!

"Super leuke camping"
angelique
23-8-2011 Net terug van las dunas.
Was voor ons de eerste keer op deze camping.
Wij vonden het een hele leuke camping en zijn zeker van plan om volgend jaar weer te boeken.
We hadden een stacaravan gehuurd via de camping zelf.
Deze is heel goed bevallen,ruime caravan met mooie houten veranda ervoor.
We zaten met de caravan recht aan het hoofdpad wat wel heel gehorig en druk was 's avonds.

met jonge kinderen, 2011
"Mooie erg grote camping direct aan zee"
c_pierik
21-8-2011 camping met beschutte plaatsen maar ook plaasten in de volle zon, voor jonge pubers ideaal door fata en het strand s,avonds.

"Zeer leuke camping!"
dorian
5-9-2011 De plaatsen zijn zeer groot en heel erg verzorgd en mooi.
De aankleding is mooi. Het strand is zeer mooi en rustig. De zee loopt af waardoor ook geschikt voor kleinere kinderen. Wij zijn af en toe bij de animatie in de avond bij de poolbar geweest en dit was vooral leuk voor de kinderen, maar niet voor ons maar dat is persoonlijk. Vanaf 8 uur tot 22 uur zijn de schoonmakers aan het schoonmaken waardoor het zeer netjes is. Vooral de douches van laladu waren voor mijn zoontje van 4 jaar helemaal super. De supermarkt op de camping is compleet en niet duur. Het afhaal eten en het restaurant vonden wij wat minder maar ook niet slecht. Je hebt wel een auto nodig om naar de leuke plaatsjes in de buurt te rijden.

Voor ons was het een heerlijke vakantie. Zeker een aanrader.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Erg leuke camping met veel jeugd"
A BOS
15-8-2011 Super schone luxe camping.Ligging ligt gelijk aan het strand echt TOP! De zee is zeer schoon en veilig voor jongere kinderen om in te zwemmen.Tevens staat de baai van Rosas ook bekend als surfmekka dus windsurfers en kite surfers kunnen hier hun hart ophalen. Voor de mountainbikers/Racefietsers liggen de Pyreneeen in de omgeving van de camping.Heb nog nooit zo'n goed verzorgt sanitair gezien het personeel werkt er telkens aan om het schoon te houden.
Het eten vonden we op de camping wel gaan. Voor boodschappen kun je op de camping blijven een behoorlijke grote winkel is daar. Maar daar in tegen ligt er een piepklein plaats dat Empuries heet met hele goede restaurants van zeer goede kwaliteit.
De jeugd kan in de beachbar zitten of op het strand s'avonds en voor de echte nachtmensen is er altijd nog de discotheek FATA. Voor de wat oudere jeugd is dit een hele leuke camping met genoeg jeugd. Ook voor cultuur viel het niet tegen voorbeelden daarvan zijn het stadje Pals,Pralapalada

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zeer geschikt voor pubers"
MP
10-1-2012 Deze camping is zeer geschikt voor oudere kinderen ivm de disco naast de camping, de vele jongeren en de soort beachclub van de camping zelf.
Nadeel: zwembad, restaurant en terras zijn zeer matig, zin verouderd en ongezellig. Inrichting van het grootste deel van de camping is weer erg mooi. Vooral de sanitairgebouwen en de lanen richting strand zijn zeer mooi.

"Super camping"
FLEUR
28-8-2011 kampeer al mijn hele leven maar heb nog nooit meegemaakt dat je altijd heet water hebt en dat in het hoog seizoen, nooit hoeven wachten wat voor tijd je ook doucht altijd schoon sanitair , mooie grote plekken, vriendelijk personeel die ook nog probeert een woordje nederlands te praten.Beveiliging super zelfs op het strand wat niet eens bij de camping hoort.
kortom volgend jaar weer ,

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super gezellige en schone camping"
Eric Martens
24-8-2011 Gisteren teruggekomen van onze eerste vakantie op Las Dunas. Super gezellige en grote camping, sanitair super schoon. We hadden een huisje met airco is zeer goed bevallen.

met een groep, Aug. 2011
"Goede camping"
uitgekeken
25-8-2011 goeie camping maar jammer van het personeel en dan voornamelijk die bij de camping"kantine". dit personeel was voor mij de reden dat ik volgend jaar een keertje oversla. willen niet bedienen...totaal onvriendelijk.
personeel bij de check in en receptie zijn ok.
douches waren een minpunt ..... verscheidene keren veel haren in de douche gevonden.
de camping is goed. veel te doen voor kinderen in alle leeftijden.
strand is te doen. schoon en goede beveiliging.
afhaal eten is van zeer slechte kwaliteit maar dat mag gezegd worden van de gehele regio.geboekt via allcamps. dit was een echte afknapper!!! we werden doorgestuurd naar albatross waar we vervolgens na een reis van 18 uur nog 2 UUR nodig hadden om in te checken. tip voor hun .... automatiseren.
vorig jaar geboekt via de camping zelf... verliep fantastisch ....voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 zeker een aanrader. mocht het personeel zich iets anders opstellen en het eten en douches van iets betere kwaliteit