22-9-2011
afgelopen week 7 dagen sanguli in villa paradise huisje met kinderen van bijna 4 en 2 . extreem goed bevallen. mooi huisje, leuke zwembaden en goede ligging tussen Cambrils en Salou. met het vliegtuig eindhoven - reus . Geen auto gehuurd en hadden we ook niet nodig. alles op loopafstand. al met al een fijne week.
21-11-2011
Voor ons was deze camping top! Het centrum is toch wel 30min lopen, maar voor 1€ ben je er met de bus die om de 10min rijdt. Bij de camping wel restaurantjes, winkeltjes,... Het personeel super, enkel bij de take-away moeten we nog wa bijleren (moesten 45min wachten terwijl het niet druk was, was nog maar 17u, en ze reageerden zeer onvriendelijk toen we zeiden dat we zo lang niet wilden wachten). In september is de camping helemaal niet duur! Alles is er schoon, het sanitair helemaal top, zelfs kinderbadjes-douches-wc'tjes-lavabo's,... Constant tuinmannen in de weer. De zwembaden, wauw! Voor elk wat wils! De animatie 's avonds ook geweldig. Overdag niet veel van animo gemerkt, maar was dan ook september, en hebben het niet opgezocht... We lagen achteraan op de camping, waar de plaatsen groot zijn, en het erg rustig is. Van lawaai, jongeren en drukte helemaal geen last. De ganse nacht reed de beveiliging rond. Een topcamping, waar we zeker nog vaak naartoe zullen gaan!!
8-10-2011
Wij hebben een stacaravan gehuurd bij reisorganisatie, dus niet via de camping zelf. Wij hadden type Vivaldi met 3 slaapkamers en houten veranda met een prima zitje. De bedden sliepen niet echt lekker want waren vrij hard en het tweepersoonsbed is een twijfelaar. Verder een nette keuken, L-vormige zitje en een eettafel met 4 stoelen. Er stond ook een BBQ buiten. De arico moet gehuurd worden voor 3 euro per dag (dan krijg je een afstandsbediening), maar als je de kap optilt kun je hem gewoon aanzetten mbv de knopjes. Scheelt weer! De camping is super de luxe met Nederlands sprekende beveiliging en receptie. De manager Richard is ook Nederlander, wel zo makkelijk. Strand erg dichtbij (het spoor en de weg oversteken en je bent er). Het centrum van Salou is 3 km lopen. Heerlijke vakantie gehad en dit was al mijn 8e keer op deze camping. Kortom een aanrader!
1-9-2011
prima camping, alles netjes schoon en ligt geen papiertje op de grond, verzorging van de camping perfect.
en ligging heerlijk dicht overal bij
prima we kunnen niets anders zeggen.