8-9-2011
Een erg leuke en niet al te groote camping, goede sfeer en ook leuke mensen ontmoet!
Een min puntje: De stacaravan van touroperator is sterk verouderd en te klein.
Wij hadden de 6 persoons maar hij is meer gescikt voor 4 personen.
De 'Badkamer' is behoorlijk krap. Ben ook geregeld naar het douchgebouw gegaan dat er netjes uitziet en alles werkt goed.
Verder is het zwembad overzichtelijk, supermarkt heeft redelijk assortiment (in Pallafrugel heb je diverse grote supermartken zoals ook de Lidl)
De omgeving is ook een aanrader, mooie stranden die niet overvol waren en veel dorpjes in de buurt om te bezoeken.
Ook onze kinderen (8 en 10) hadden het naar hun zin.
8-9-2011
We zijn net terug van 2 weken Mas Patoxas.
Heerlijk relaxed deze camping, leuke mensen ontmoet en de kinderen hebben het absoluut naar hun zin gehad.
MAAR, boek niet via touroperator!, De Stacaravans van touroperator zijn gedateerd en erg klein, wij hadden de 6 persoons en waren met 4 personen!
De badkamer, waar toilet, douche en wastafel in zit is heel erg krap.
Aangezien er geen fotos van deze caravan op de site staan weet je dus niet waar je aan begint!
Ben zelf een aantal keren naar het douchegebouw gegaan, deze is schoon en voldoet prima.
Het zwembad is goed overzichtelijk, supermarkt heeft zo een beetje alles wat je nodig hebt maar op 10 minuten rijden in Pallafrugell zijn een aantal supermarkten waaronder een Lidl.
Pals, Girona, Pallafrugel, Estartiet zijn een aantal plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken.
17-8-2011
Camping is verhoudingsgewijs veel te duur, mijn advies ga nooit in de tent.
Onze tent stond vlak bij een boilerhuisje die regelmatige gigantische knallen ontwikkelde midden in de nacht. De tenten zijn sterk verouderd en hebben geen water of toilet voorzieningen.
1-9-2011
We hebben 3 prima weken gehad op de camping, wij hebben een nogal grote tent, en dan moet je het wel treffen met de plaats. Wij hadden een plaats met scherp steentjes als ondergrond, dus lekker op je blote voeten rond de tent rommelen was er niet bij.
Wel een heel gezellige no nonsens camping, mooi zwembad maar tussen 13.00 en 16.00 wel erg druk. Ga je daarvoor of daarna dan heb je lekker de ruimte. Gelukkig geen bedjes maar een ruime zonneweide rond het zwembad. Prima eten goed personeel, voldoende te doen voor de kinderen. Als geen probleem hebt met Spaanse gezelligheid dan is dit een prima camping. De stranden zijn op ca. 15 minuten met de auto en er is vodoende keuze van grote zandstranden tot pitorske baaitjes. Kortom een prima vakantie op een gezellige camping.