Camping Cypsela***** in Platja de Pals / Playa de Pals Spanje beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Camping Cypsela*****

3 juni 2012

Camping Cypsela***** Platja de Pals  /  Playa de Pals

Beoordelingen Camping Cypsela*****

Calle Rodors 7, E-17256, Platja de Pals / Playa de Pals
Camping Cypsela scoort een 7,7 uit 10, op basis van 172 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Cypsela*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Cypsela***** in Platja de Pals / Playa de Pals, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Camping Cypsela***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping Cypsela***** met andere accommodaties in Platja de Pals / Playa de Pals.

169 beoordelingen over Cypsela*****

"Fijne camping; prima uitvalsbasis"
robertenmartine
18-8-2011 Voor tweede keer geweest; dit keer via TO EC. Stacaravan was stuk prettiger dan die van KC. Helaas wordt je niet gewaarschuwd voor de hars die van de naaldbomen op je auto (en tent en caravan) drupt. Zeer lastig verwijderbaar! Na 2300 uur mogen er geen auto's meer de camping op, dus meestal erg rustig. Soms enig overlast door luidruchtige jeugd maar niet meer dan op andere plaatsen waarschijnlijk.
Zwembad (veel) te klein voor aantal plaatsen op deze camping. Daardoor ook regelmatig te weinig ligstoelen. Zwembad tot 22.00 uur open. Supermarkt en bakker zijn van 8.00 tot 21.00 uur open en zeer gevarieerd en redelijk goedkoop. Strand op 4 km (met eigen vervoer of met gratis bus van camping); Barcelona op ca 130 km.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Camping prima, superlek stoken mega veel muggen!! "
van der have
6-4-2011 camping personeel prima,zwembad beetje klein voor zo een grote camping. Hadden geluk dat twee derde maar bezet was. Nadeel ontzettend veel muggen, zelfs plaatselijk gekocht muggenspul hielp helemaal niet. Veel mensen waren beroerd van de muggensteken. Voor ons een minpuntje.

"Het is zeker een Top camping"
fam. Veth uit Soest
17-8-2011 Het is een grote camping, super netjes vooral de sanitair die was heel schoon. Het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk en er was ook beveiliging aanwezig. Het eten was minder, take a way; daar mogen zij zeker nog wat aan sleutelen. Pizza moet je zeker niet eten (net karton) Campingwinkel hanteert redelijk prijzen, buiten de camping zijn er genoeg supermarkten in de buurt. Ruime plekken (E+) waar ook je auto erbij kan zetten. Alleen de camping was zeker niet vol geboekt....
De kinderdisco daar moeten zij ook nog aan werken, maar niet te min wij komen zeker nog een keer camperen.

"Schone en kindvriendelijke camping."
Herman
28-7-2011 Dit jaar voor de 3e keer naar Cypsela gegaan en volgend jaar kom ik er weer met mijn gezin. Wij huren een tent op de camping. Dit jaar geweest via TO.

De pluspunten; Een super camping voor gezinnen met jonge kinderen. Voor tieners boven de 14,15 jaar is er volgens mij niet veel te doen.
Camping is super schoon. Nergens zo schoon gezien als hier.
Service van de camping is ook goed. Als er iets kapot is wordt het binnen no-time gerepareerd. Beveiliging let goed op en zijn zeker niet streng. Ook de badmeesters zijn heel relexed, letten goed op. De supermarkt is ook zeer goed. Wil je toch meer, even buiten de camping staat een groter filiaal. Zwembad is goed, schoon, netjes.Ook TO personeel verdienen een dikke voldoende.

De verbeterpunten;
Het personeel bij het zwembad terras spreekt, op Angel na, alleen Spaans of Catalaans. Men wil gelijk afrekenen als je een kopje koffie bestelt.
Daar zit je niet op de wachten. Na een gesprek met de

"Camping is op zijn retour"
Paolo
27-7-2011 Camping is op zijn retour, internet werkt niet overal, douchekoppen overal vervangen zijn nu zeer "economische" druppel douches geworden, prijzen stijgen ieder jaar maar kwaliteit neemt niet toe. Toegangsweg (via de parkeerplaats) is erg slecht, lijkt wel een kraterlandschap. Bewaking wordt steeds strenger, geeft aan de ene kant een veilig gevoel, maar aan de andere kant voel je je niet echt welkom. Bewaking kreeg het overigens niet voor elkaar een stel luidruchtige (tot diep in de nacht), zingende Ieren, stil te krijgen. Verder neemt de receptie, vooral de leiding aldaar, je klachten niet serieus. Ze gedragen zich daar erg uit de hoogte. Wat ook een misser is de nieuwe eigenaar van het restaurant op de camping. Wat een ongezellig en duur restaurant is dat nu geworden. Het was daarom waarschijnlijk ook steeds leeg, terwijl je vroeger altijd op een plaatsje moest wachten. Kortom na vele jaren Cypsela, was dit ons laatste jaar.

"Prachtige camping"
anoniem
8-8-2011 Alles goed georganiseerd, tieners hebben zich iedere avond prima vermaakt met een hele groep andere tieners van de camping.Iedere avond een leuk entertaiment.
Bewaking is prima.Ruime plekken,(elite),stonden wij.
Bus rijdt naar en van het strand.
Kortom wij hebben een leuke vakantie gehad op een mooie camping.
En iedere camping heeft wel wat minpuntjes.

"Fijne camping!"
SB
14-8-2011 Sinds een paar dagen weer thuis van een heerlijke vakantie op Cypsela. Er is al veel geschreven over deze camping en ik wil nogmaals benadrukken dat het echt geen strafkamp is, zoals wordt omschreven. Gewoon goed geregeld en als je je niet aan regels houdt, dan word je hier op aangesproken. Sanitair buitengewoon netjes. De plekken zijn redelijk ruim, zelfs als je een standard plek neemt. De jeugd zoekt elkaar op, hoewel er wel veel vaste gasten zijn.

"Schoon-Schoner-Schoonst"
Fam. Plaisier
6-8-2011 Sommige mensen zijn nooit tevreden. Gisteren thuis gekomen na een heerlijke vakantie voor ons de eerste keer op deze camping. Alles is hier prima geregeld, de ontvangst is prima, wel veel regels en een strenge controle maar hier hebben wij geen problemen mee. Bedjes bij het zwembad zijn wat aan de krappe kant. Wat betreft het animatieteam is er nog een inhaalslag te maken. Dit stelt niets voor en ook voor de jeugd tot 18 jaar is er niet veel te beleven. De ruime plaatsen zijn fantastisch en vooral het sanitair vind je nergens schoner dan hier !! Zelfs koningin Beatrix zou hier met plezier een douche nemen. Ook hebben wij de bewaking als prettig ervaren. Campingwinkel is niet duurder dan de grote supermarkt in de buurt en heeft een ruim assortiment. Kwaliteit en prijs van de take away is voor verbetering vatbaar, Al met al is het voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

"Nooit meer!"
Barbara van Gurp
1-8-2011 Dit is echt een strafkamp. Gasten die op bezoek wilde komen worden er vanaf gestuurd of ze moeten 8 euro pp betalen om 1 uurtjes op visite te komen. Ze mochten zelfs geen kopje koffie in het restaurant gebruiken! dit heb ik nog nooit meegemaakt. De bewakers zijn tevens onvriendelijk. Er kan geen lachtje vanaf. Kinderen mogen niet skaten of steppen. 's avonds is er niets voor tieners te doen. Er is geen disco of animatie voor de oudere kinderen. We gaan hier nooit meer naar toe.

met een groep, Juli 2011
"Volgend jaar weer"
cypsy-ganger
7-8-2011 heerlijke camping, super schoon sanitair, genoeg te doen voor de kleintjes en mogen WEL steppen enz. , bewaking super, personeel over het algemeen heel aardig, plekken lekker ruim....aan elke camping zitten wel eens minpuntjes....maar volgend jaar zijn we hier gewoon weer te vinden...heerlijk.