Camping Neus in l'Escala Spanje beoordelingen 7.6 | Zoover

Camping Neus l

Beoordelingen Camping Neus

Cala Montgó 1, 17130, l'Escala
Camping Neus scoort een 7,6 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Neus? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Neus in l'Escala, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Camping Neus vinden. Je kunt 1 video van Camping Neus bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping Neus met andere accommodaties in l'Escala.

39 beoordelingen over Neus

6,6
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Groene niet al te grote camping nabij de zee"
niet zo´n blije cam...
11-9-2011 Wij hebben met 2 tieners een weekje gestaan op camping Neus. Het was heerlijk warm, ruime plek met veel schaduw en zon. We stonden tegenover het sanitair waar dag én nacht gedouched werd. Wat een herrie. Ook de disco, vanaf een andere camping, was goed te horen. Onze dochters (18 en 16) kregen geen aansluiting met de jeugd die er was wat ze jammer vonden. Het lopen naar het strand (850m) was goed te doen door het bos. Wel een overvol strand. Maar wat ik nergens lees: het stikt er van de mieren! Ze liepen zelfs in de caravan en in de tent van de meiden (waar geen eten en drinken stond.) Op de camping zelf konden we een spuitbus kopen tegen ongedierte. Ze hadden er vast vaker mee te maken! Ik had het graag vooraf geweten. Het heeft ons geen plezier gedaan. Alles leeghalen en de hele week mieren weghalen (zelfs in je bed....). In het restaurant was alleen pizza te krijgen (die echt naar plastic smaakte). Wel fijn dat het winkeltje van 8.00-24.00 open was. Wifi deed het slecht.

"Echte Costa Brava camping.."
Fam Reuver
4-9-2011 Wij zijn hier de eerste 3 weken van augustus geweest en naast dat het hutje mutje op de stranden in de buurt was (letterlijk handdoek aan handdoek) was de camping ook overvol. Sanitair wordt slecht schoongemaakt en je hebt eigenlijk nooit warm water om te douchen. De beloofde wifi verbinding doet het niet bij de receptie en al helemaal niet op de camping. Je kunt ook bijna niets te eten krijgen in het restaurant (is smiddags bovendien uren gesloten) en het brood dat je haalt in de campingwinkel is van het type afbakbrood..

Het ergste vind ik wel dat het zwembad niet s'avonds niet wordt afgesloten van in ieder geval het naast gelegen speeltuintje. Kinderen kunnen er zo naar toe en kunnen zonder dat ze het in de gaten hebben in het water vallen, het is namelijk ook nog eens een keer niet verlicht!

Voor ons dus deze camping niet meer, erge tegenvaller!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Fijne, rustige camping."
Maria
2-9-2011 Fijne, rustige camping, hele grote plaats waar wij met de caravan en flinke tent nog plaats genoeg over hadden, toiletten hadden bij ons dichte deuren wel alles gedateerd.
er was helaas geen voetbalveld, geen verlichting bij tafeltennis waardoor er na 21.00 uur geen gebruik meer van gemaakt kon worden.Jammer. Er waren in de eerste 3 weken van augustus veel Spanjaarden, Fransen.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Neus bij:

"Mooie tentencamping"
Gezin_met_twee_kids
30-7-2011 Een camping zonder rechte straatjes met zowel grote als kleine plaatsen. Veel tentkampeerders en relatief weinig caravans, dit geeft de camping een gezellige uitstraling. De eigenaar houdt ook van tenten, je kunt er De Waard en Decathlon tenten huren.

Sanitair prima in orde, bijna de hele dag is er een schoonmaakster aanwezig. Wel jammer dat het ketelhuis van het sanitairblok veel lawaai maakte.

Veel Nederlanders en daardoor voor de kinderen veel vriendjes. Kinderen van alle leeftijden aanwezig, ook tieners.

Veel te doen in de omgeving.

"Camping in een donker bos!"
Jaap
11-8-2011 Op deze camping sta je letterlijk haring an haring met je buren, op nagenoeg alle plaatsen is er geen zon te bekennen, hele hoge bomen waar je onder staat. Met een beetje pech zit je tent, caravan en auto onder de hars!! Bij tropische temperaturen zijn de bomen misschien wel fijn, maar dat was nu niet het geval, en een beetje zon op de plek is toch niet erg! De camping is puur natuur tussen de bomen in het bos, wat heel veel verwarring geeft over de grote v.d. plaatsen. Sommige zijn vrij ruim, andere zijn superklein, kan net een auto op! Toiletten zijn oud en gedateerd. Douches zijn ook verouderd, geen fatsoenlijk plankje om bijv. shampoo op te zetten, 1 open ruimte, plastic zak gebruiken om kleding aan de deur te hangen, anders wordt alles drijfnat. Wifi is gratis, is niet gek, want je kan er toch geen gebruik van maken. Strand op loopafstand waardeloos, echt handdoek aan handdoek, veel te druk. Met de auto kom je op veel mooiere stranden.

"Leuke boom- en dus schaduwrijke camping."
Daphne
10-8-2011 De camping ligt prachtig in het bos en je kan toch lopend (850 m) naar het strand. De plaatsen zijn niet zo groot maar zijn divers qua formaat en ligging. Geen strak veldje maar door de natuur bepaalde afmetingen. Kan soms lastig zijn maar verhoogt de charme van de camping.
Kinderen van alle leeftijden vermaken zich goed. De oudere kinderen vertrekken vaak in de avond naar het strand. De sfeer was gemoedelijk.
Het warme water was wel regelmatig lauw tot koud. Buiten de spitstijden had je daar geen last van.
Helaas hebben we ook een flinke bui moeten trotseren en veroorzaakte een soort van stroom voor de plaatsen langs. Na de bui was t snel droog.
De WIFI waar de camping over spreekt is niet te ontvangen. Zelfs als je bovenop de zender staat bij de receptie ontvang je nog niets of valt de verbinding steeds weg. Dus reken niet op internetverbinding.
Gelukkig niet zo'n megacamping zoals er veel zijn aan de Costa Brava.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Leuke vakantie gehad!"
avg
9-8-2011 Op de camping zelf is niet veel te doen. Onze kinderen van 12, 13 en 15 hebben zich prima vermaakt met een grote groep leeftijdgenoten. Strand op loopafstand, prima maar wel druk. Je kunt met de auto naar mooie strandjes in de buurt.
Prima vakantie gehad! Onze kinderen willen volgend jaar terug.

"Wat een oude afgetrapte bende"
Soest
8-8-2011 Op deze camping sta je letterlijk haring an haring met je buren. Geen groenvoorziening die voor privacy zorgt. De camping wordt doorsneden door een beschimmelde oude betonnen water doorvoer met geroest gaas afgebakend. Plekken zijn moeilijk door de vele bomen, sommigen staan letterlijk midden op het pad. Toiletten hebben saloon deuren, als je interesse hebt kan je moeiteloos bij je buurvrouw meekijken op het toilet. Alles is oud en gedateerd. Vrij kamperen mag op een helling van 3%. We zijn snel rechtsom gegaan. Afknapper.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Fantastische plek"
fam uit Enschede
5-9-2011 Een mooie camping waar nog gekampeerd wordt, grootte van de plaatsen zeer wisselend. Veel jongeren van 12 tot 19 jaar, die overdag en s'avonds samen naar het strand gaan. Erg mooie omgeving, met veel bezienswaardigheden. Barcelona goed met de trein te bereiken. Leuke eetgelegheden in de nabije omgeving. Echt kamperen maar wel in de costa brava.

met jonge kinderen, 2010
"Jeugdsentiment"
senorita_laurena
25-10-2010 Van mijn geboorte tot mijn 12e gingen we elk jaar naar Camping Neus. Ik kan mij de geur als wij Spanje nog herinneren als de dag van gisteren. Het rook lichtjes naar het puddingbroodje. Tjoe Tjoe(???)
Camping was (en is zoals ik zie op de site) prachtig groen. De geur van dennennaalden brengt mij altijd terug. Eigenares Neus is een schat! Juan op zijn blauwe fietsje en Neus op haar roze fietsje. Vrijdagavond was er bij de 'Bar' weleens optreden met wat zangers. Erg gezellig ook voor de kinderen. Zwembad was er prima! Strand bij Empuries vond ik altijd het leukste!
Ik zou nog graag terugwillen maar ben heel erg bang dat het een domper wordt op mijn herinneringen....