4-9-2011
Streng doch rechtvaardige security waardoor het na12uur ' s nachts echt stil is !Prima. Leuk gelegen vlakbij het gezellige baaitje met langzaam aflopend zandstrand. Ideaal voor kids ! Zeer vriendelijke receptie, plekken gevarieerd in grootte(wij haddden plek 502, gigantisch groot), maar allen vrij zanderig en onder pijnbomen (dus hars en vogelpoep).
Heerlijk zwembad ( boven) met fijne grastuin.
Camping is zeer overzichtelijk voor de kids qua grootte, enthousiaste en niet opdringerig animatieteam.
Meest schoon,modern en klantvriendelijk sanitair ooit meegemaakt ! TOP !
Je kan geen plek reserveren,wel voorkeur opgeven; wel jammer voor ons zoontje dat we in een straatje waren met alleen stugge seizoens catalanen, maar ach, daar moet je beetje geluk bij hebben.
Binnen ca.30min.rijden genoeg leuke plaatsen te bezoeken; Oud gedeelte L'escala ook erg leuk.
Wil je naar Spanje en niet massaal met veel herrie kamperen, dan is dit de camping !
27-8-2011
Zeer prettige camping!! We hebben er twee weken gestaan en vonden het prima. Uitermate goed sanitair. Vrijwel de gehele dag (ook 's nachts) wordt er schoon gemaakt. Prima ligging met voldoende plaats (90 m2) waar wij ruimschoots ruime tent en auto kwijt konden. Voldoende schaduw op vrijwlel alle plekken. Bovenal een prettige ligging op ca 300 m van een lekkere baai met mooi zandstrand. Tevens goede duik en snorkel mogelijkheden. Goede zwembaden en een klein camping winkeltje. Op ca. 200 m ligt een grote supermarkt.
Wij hebben een gteweldige tijd gehad en denken er over om volgend jaar weer te gaar. Super! Camping medewerkers (dus inclusief bewaking die zorgen voor een rustgige en orderlijke camping) Bedankt/ Gracias!
25-8-2011
Ik zit met verbazing de beoordelingen te lezen, wij zijn net gisteren terug gekomen van een heerlijke vakantie. Ruime plaatsen, parkeerruimte is er zeker weinig maar het is ook de bedoeling dat het bij je plek hoort wij hebben hem altijd buiten de camping kunnen parkeren. Ik heb nog nooit zulke schone sanitairs gezien je wc was doorgespoeld en ze stonder er al weer zelfs s'nachts vanaf 5 uur. zwembad vonden wij juist groot genoeg (smaak veschil dus), mieren is normaal in Spanje potje mierenpoeder en niks aan het handje. Receptiedamens zeer vriendelijk wij hebben zelfs een hoop tips gehad. Security onze kinderen waren ook na 0.00 uur buiten en mochten gewoon praten en zelfs de laatste nacht zouden wij om 5 uur vertrekken de auto mocht gewoon voor de poort staan. Vandaar dat ik dit graag schrijf en meningsverschillen zullen er altijd zijn!