Camping Illa Mateua Camping Resort (vh Paradis) in l'Escala Spanje beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Illa Mateua Camping Resort (vh Paradis)

3 juni 2012

Camping Illa Mateua Camping Resort (vh Paradis) l

Beoordelingen Camping Illa Mateua Camping Resort (vh Paradis)

Avda. de Montgó, 260, 17130, l'Escala
Camping Illa Mateua Camping Resort (vh Paradis) scoort een 8,4 uit 10, op basis van 116 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Illa Mateua Camping Resort (vh Paradis)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Illa Mateua Camping Resort (vh Paradis) in l'Escala, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 95 vakantiefoto's van Camping Illa Mateua Camping Resort (vh Paradis) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping Illa Mateua Camping Resort (vh Paradis) met andere accommodaties in l'Escala.

102 beoordelingen over Illa Mateua Camping Resort (vh Paradis)

"Hele leuke camping"
de Oordtjes
29-8-2011 We hebben hier 10 dagen gestaan, met een caravan en hebben het reuze naar ons zin gehad. Erg stille camping, 1 x in de week een disco, die vroeg is afgelopen. heel schoon sanitair. Een gemeleerd puliek en heel gezellig, weinig overlast van elkaar.
Zelfs de dennenaalden worden iederedag opgeruimd. Mooie zwembaden en het strand heel dicht bij. Wellicht volgend jaar weer....

met vrienden, Aug. 2011
"Prima vakantie gehad"
Gerrit en Cootje
8-9-2011 Wij zijn 7-9 thuisgekomen van een 14-daagse vakantie op camping Illa Matheua, wij hadden een bungalow premium gehuurd niks mis mee alleen jammer dat er geen waterkoker of ketel en geen koffiezetapparaat was, zeker als je graag een kopje thee of koffie drinkt, ook een handige hapjespan ontbrak.
Alles was op loopafstand, supermarkt, strand zwembad.
De eetgelegenheden in de buurt waren slecht kwaliteit/prijsverhouding, jammer.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Vakantieparadijs"
Roelofs
13-9-2011 Deze camping ligt aan het zandstrand en aan het kiezelstrand. Voor elk wat wils. Mooie campingplaatsen. Ruim, schaduw. Goed onderhouden. Goed sanitair. Schoon. Vriendelijk personeel

"Heerlijke camping met uitmuntend sanitair !"
Fam. Althoff
4-9-2011 Streng doch rechtvaardige security waardoor het na12uur ' s nachts echt stil is !Prima. Leuk gelegen vlakbij het gezellige baaitje met langzaam aflopend zandstrand. Ideaal voor kids ! Zeer vriendelijke receptie, plekken gevarieerd in grootte(wij haddden plek 502, gigantisch groot), maar allen vrij zanderig en onder pijnbomen (dus hars en vogelpoep).
Heerlijk zwembad ( boven) met fijne grastuin.
Camping is zeer overzichtelijk voor de kids qua grootte, enthousiaste en niet opdringerig animatieteam.
Meest schoon,modern en klantvriendelijk sanitair ooit meegemaakt ! TOP !
Je kan geen plek reserveren,wel voorkeur opgeven; wel jammer voor ons zoontje dat we in een straatje waren met alleen stugge seizoens catalanen, maar ach, daar moet je beetje geluk bij hebben.
Binnen ca.30min.rijden genoeg leuke plaatsen te bezoeken; Oud gedeelte L'escala ook erg leuk.
Wil je naar Spanje en niet massaal met veel herrie kamperen, dan is dit de camping !

"Estupendo of terwijl GEWELDIG"
Bas en Inez
27-8-2011 Zeer prettige camping!! We hebben er twee weken gestaan en vonden het prima. Uitermate goed sanitair. Vrijwel de gehele dag (ook 's nachts) wordt er schoon gemaakt. Prima ligging met voldoende plaats (90 m2) waar wij ruimschoots ruime tent en auto kwijt konden. Voldoende schaduw op vrijwlel alle plekken. Bovenal een prettige ligging op ca 300 m van een lekkere baai met mooi zandstrand. Tevens goede duik en snorkel mogelijkheden. Goede zwembaden en een klein camping winkeltje. Op ca. 200 m ligt een grote supermarkt.
Wij hebben een gteweldige tijd gehad en denken er over om volgend jaar weer te gaar. Super! Camping medewerkers (dus inclusief bewaking die zorgen voor een rustgige en orderlijke camping) Bedankt/ Gracias!

"Zeer tevreden"
Eriks
25-8-2011 Ik zit met verbazing de beoordelingen te lezen, wij zijn net gisteren terug gekomen van een heerlijke vakantie. Ruime plaatsen, parkeerruimte is er zeker weinig maar het is ook de bedoeling dat het bij je plek hoort wij hebben hem altijd buiten de camping kunnen parkeren. Ik heb nog nooit zulke schone sanitairs gezien je wc was doorgespoeld en ze stonder er al weer zelfs s'nachts vanaf 5 uur. zwembad vonden wij juist groot genoeg (smaak veschil dus), mieren is normaal in Spanje potje mierenpoeder en niks aan het handje. Receptiedamens zeer vriendelijk wij hebben zelfs een hoop tips gehad. Security onze kinderen waren ook na 0.00 uur buiten en mochten gewoon praten en zelfs de laatste nacht zouden wij om 5 uur vertrekken de auto mocht gewoon voor de poort staan. Vandaar dat ik dit graag schrijf en meningsverschillen zullen er altijd zijn!

"Prima vakantie gehad"
Irma
7-9-2011 Wij zaten in de nieuwe 6 persoons huisjes, prima huisjes, schoon, stonden wel wat afgezonderd van de rest van de camping, maar met airco en middagzon. Nadeel wel dat wij buiten krap met zijn 5en konden zitten, vrij klein. Nadeel is ook dat in ons rijtje de huisjes naast elkaar stonden waardoor je vanuit de keuken bij de buren op het terras kan kijken. Wel prima qua lokatie om uitstapjes te maken. Leuk voor de kids dat er een treintje rijdt die naar de nabijgelegen dorpjes en strandjes rijdt. Leuk ook de afwisseling van strandjes met rotsen en snorkelen. Zwembad klein maar prima met grasveld waar je goed kan liggen.

"Topcamping en voor herhaling vatbaar."
Edwin
16-8-2011 Omdat we dit jaar opzoek waren naar een wat kleinere camping in de buurt van L'escala met schaduw viel de keuze dit jaar op camping Illa Mateua. Beoordelingen op Zoover waren lovend en wij kunnen, na ons verblijf, ook niet anders zijn. Camping bestaat uit 2 delen welke gescheiden wordt door een weg, die naar het baaitje (zandstrand) beneden leidt. Deze is niet druk en eigenlijk er is alleen bestemmingsverkeer. Er niet hard gereden. Het personeel houdt de hele dag toezicht. Beneden gedeelte van de camping is vlak en het bovenste gedeelte is terras. Plekken worden gescheiden door een steen ong.10 X 10 mtr. Op de plekken kunnen bomen staan maar er wordt rekening gehouden met de afmeting van de caravan (tent). Niet dure supermarkt op 100 meter v/d poort, pizzaria op 50mtr. Bij de baai diverse restaurantjes. 2 zwembaden. 1(grotere)boven met ook rotsstrand (snorkelen), en 1 kleinere beneden. Camping is minder geschikt voor oudere 17+ jeugd (geen disco e.d.). Na 12 uur is er absolute rust.

"Prima vakantie-stek!"
Karel
25-8-2011 Wij stonden met eigen caravan op het beneden gedeelte. Ruime plaats hoor, alles kon er op, caravan van 8 meter (incl dissel), luifel, auto en bijzettentje. Heerlijke schaduwrijke plaats. Wel wat last van mieren, echter met de juiste middelen uit de supermarkt snel mierenvrij. De zwembaden waren prima, het strand fantastisch. Fijne supermarkt op 3 minuten lopen.
Receptie erg behulpzaam, bij defecte auto werd er voor mij op en neer gebeld naar de garage en alles werd netjes geregeld.
Komen zeker nog eens terug

"Tegenvaller!"
van Gaal
12-8-2011 We hebben deze bstemming gekozen omdat de beoordelingen op deze site zo goed waren. Helaas is het ons erg tegen gevallen. Op de plek die voor ons gereserveerd was stonden 6 bomen waardoor wij (volgens ons) er niet fatsoenlijk konden staan met onze caravan plus voortent. Volgens de baas van de camping zou dit makkelijk gaan, hier waren wij het niet mee eens. We hebben met veel moeite een andere plek gekregen. Toen ik een paar dagen later checkte of onze betaling was aangekomen, kreeg ik een rekening van €13 achterop. Dit was volgens de nederlandse dame met het boeken via de site verkeerd gegaan. Ze vonden het niet nodig mij hier eerder van op de hoogte te stellen, omdat het toch maar om een paar cent ging. Vreemd dat ik die dan toch moet betalen. We zijn zeer onvriendelijk behandeld op de receptie. De enige medewerkers die vriendelijk gedag zeiden waren de schoonmaaksters in de toiletgebouwen. Deze waren helemaal niet zo schoon als de beoordelingen zouden doen geloven.
Nooit meer!!