Laagsteprijsgarantie
7.6
GoedScore uit

Ferienparadies Natterer See

Over Ferienparadies Natterer See

Camping Natterer See (Innsbruck) ligt middenin de Oostenrijkse bergen en bossen. Op deze ruime camping kun je heerlijk zwemmen in het meertje. Geniet van zonsondergangen op het panoramaterras waar je uitkijkt op de bergen. Voor gezellige muziekavonden kun je in het restaurant terecht. De camping ligt op 20 minuten rijden van Innsbruck.

Je voelt meteen de vakantiekriebel zodra je deze camping binnenstapt. De ligging is licht en zonnig, met veel te zien in de omgeving binnen een korte rit. Het sanitair is echt een pluspunt: altijd schoon, ruim en fris. Het meer straalt rust uit en is perfect om in te zwemmen, terwijl de kids zich uitleven op de springkussens en met de glijbaan. De camping biedtveel mogelijkheden, zoals de gratis bus naar Innsbruck en de welkomstkaart met korting op routes en liften. De sfeer is gezellig, en je merkt dat veel reizigers er graag langer zouden blijven. Alleen zou een plek voor de jeugd op regenachtige dagen fijn zijn, maar verder straalt deze plek een fijne, ontspannen vibe uit die je nog lang meeneemt.

• BBQ toegestaan

Nooit meer
Door Ed S
Zoover Ontdekker
op 28-06-2026

De camping lijkt met 5 sterren een super camping maar is in feite veel geld voor weinig. Oke sanitair is mooi maar doordat de camping vol zat moet er vaker en beter schoongemaakt worden. Het grootste minpunt van de camping is de zwemmogelijkheden, er is een klein meertje waar niet alleen de campinggasten kunnen zwemmen maar ook alle jeugd van de wijde omtrek. Dit meertje verandert daardoor bij warm weer al snel in een grote pisvijver. De jeugd neem ik het niet kwalijk, wel de camping die daarover niets communiceert en er ook niets meedoet. Wij zijn 1 nacht gebleven, lang zat.

Nette camping
Door Grietje op 17-08-2025

Wij hebben hier 10 dagen gestaan. Helaas voor ons hebben we eigenlijk alleen maar regen gehad.
Camping is netjes niks op aan te merken. Bij slecht geen niet echt wat binnen voor kinderen en ook geen binnenzwembad. Wel een mooi zwemmeer met een leuk aquapark erin voor de kinderen.
Camping is aan de prijs evenals de campingg winkel. Wij hebben hier ook geen gebruik van gemaakt.
Sanitair is werkelijk fantastisch echt heel schoon ,ruim en onbeperkt kunnen douchen. Ook best een ruim drooghok waar aardig wat wasrekjes konden staan met al die regen.
Kampeerplekken niet mega ruim.we zijn best groot en auto moet er ook op staan. Verder staat het ook niet gezellig.
Wij hebben wolfsklamm gelopen een aanrader. Echt wel een hele mooie nette camping maar wij hadden pech met weer, maar zou hem ook niet snel weer kiezen.

Prachtige terrassen camping op centrale plek.
Door Marlou Alberink op 26-07-2025

De ligging van de camping is super. Binnen 15-45 min rijden is er heel veel te zien in de omgeving. De terras camping is mooi opgezet, prachtig sanitair, altijd schoon.
Goed restaurant en handig winkeltje voor de ‘vergeten’ boodschappen.
Fijn dat er een gratis bus stopt (voor gasten van de camping) deze gaat naar Innsbruck en heel fijn is de welcom card waarmee je gratis toegang hebt tot verschillende gondels/liften en korting krijgt op uittjes.
Wij miste voor de kinderen (10-13 j) een plek waar zij zich bij regenachtig weer konden terug trekken met andere leeftijdsgenootjes, een speelhal bijvoorbeeld waar gechilled kan worden, waar tevens de tafeltennis tafel neergezet kan worden, bijvoorbeeld nog een air hockey tafel en nog wat andere spel en chill mogelijkheden voor de (pre) pubers. Het weer is erg wisselvallig in de bergen dus dat zou nog een welkome aanvulling zijn. Bij regenachtig weer is er namelijk niets te doen voor ze.

Mooie camping
Door SP op 21-07-2025

Twee weken op deze camping verbleven. We hadden een luxe plaats, maar deze was groot genoeg voor een caravan met voortent en tentje voor de kinderen. We stonden naast het sanitairgebouw, maar hier hebben we helemaal geen last van gehad. Het sanitair was super netjes, altijd schoon en beschikbaar.
Het meer was schoon om in te zwemmen, de kinderen hebben zich goed vermaakt op de springkussens en met de glijbaan.
De camping wordt veel als doorreis gebruikt, maar er is in de omgeving genoeg te doen om je langer te vermaken. De pasjes voor gratis busvervoer en kabelbanen was heel fijn.

Mooi camping qua voorzieningen maar krappe plekken
Door Humues op 06-09-2024

Mooie terrassencamping qua voorzieningen maar met krappe plekken. Wij hadden Luxus gereserveerd maar de plek bleek slechts 80m2 te zijn. Na beklag bij de receptie kregen we een eigen parkeerplek aangeboden. Als je bovenaan op de camping staat (gedeelte Zuid) is het een steile klim terug van de meeste voorzieningen. De meertjes zijn leuk maar niet heel groot. Wel voldoende vermaak op het ene meer (glijbaan, opblaaskussen). Dagjesmensen komen er ook waardoor het op vrije dagen van de Oostenrijkers bomvol ligt. Water was gedurende ons verblijf heel troebel. Restaurant is top; goede kaart en soms live-muziek! Sanitair is echt geweldig; prachtige en ruime douches/wc's en super schoon. WiFi zit helaas niet bij de prijs in. Pasjes die je krijgt bij langer verblijf zijn ideaal. Pendelbus naar Innsbruck zet je af bij CS waarna je zo de stad inloopt. Wij hebben Nordkette (kan helaas niet op die pas) en Axamer Lizum bezocht; prachtige uitzichten!

Niet geschikt voor oudere pubers (16-19 jaar)
Door Josien op 10-08-2024

De camping is niet geschikt voor oudere pubers ( 16-19 jaar). Er waren weinig kinderen in deze leeftijd die graag met elkaar wilden chillen/uitgaan in Innsbruck. En er is geen plaats op de camping waar ze terecht kunnen. Onze kinderen hebben de hele camping meerdere keren afgezocht en anderen aangesproken. Een aantal wilden of mochten niet mee. Gelukkig wel een paar leeftijdsgenoten gevonden voor gezellige avonden.
De (dure) camping is verder netjes, mooi zwemmeer, mooi sanitair, camping winkel, animatie. Voor kinderen tot 13 a 14 jaar prima.
Wij vonden dat er wel veel mensen voor kort verblijf waren. Ook veel voor 1 nacht tussen de lang kampeerders (niet op het aparte losse veld). Doorgangs camping voor Italië gangers.
Bij langer verblijf krijg je een welcome card voor o.a. de bus naar Innsbruck en 4 kabelbanen. Je mag de kabelbanen 1 x doen, os je 1 of 3 weken verblijft.