29-7-2012
Reservering in voorseizoen onduidelijk, geen heldere toezegging (dus Ja of Nee) over omvang van plaats. Plaats erg klein nog geen 55 m2 terwijl om 70 gevraagd. Nieuw sanitair beneden prachtig, maar meerdere keren koud gedouched en koude afwas. Wij werden hoog achterop camping geplaatst, daar zeer gedateerd sanitairgebouw. Beide gebouwen slecht schoongemaakt. Camping was overvol, dan moet je de hele dag schoonmaak activiteit zien lijkt me. De plekken hoog achterop camping zijn te mijden; caravans passen er slecht en je staat echt strak tegen je buren, veel te vol. En na dag regen blubber rotzooi. Prachtige glossy brochure, maar sluit niet aan met de werkelijke beleving zoals hierboven beschreven. Speeltuin is idd wat beperkt en zwemmen lastig voor 0-4 jarigen. Horeca, helemaal drama: het eten is best ok, dat wel. Maar bediening, drama. Verschillende tafels vertrokken vanavond. Mijn collega helpt u hoor je telkens, en die collega kijkt niet op of om. Te veel om te beschrijven, mijden!
23-8-2012
Een hele mooie camping, wij stonden wel op een luxe plek met panorama uitzicht. Dit zijn wel mooie grote plekken! Het sanitairgebouw bij de receptie is helemaal top. Het heeft een leuk zwemmeer met leuke speelattributen in het water, wel koud! Het is wel een doorgangs camping naar Italië, wij zijn er wel 15 nachten geweest. En hebben ons prima vermaakt. Het kan er wel flink regenen, maar is ook weer zo over. Het wel aan te raden om te reserveren!
3-8-2012
Met 1 woord 'SUPER" alleen beter instructie geven voor helling naar boven,omdat we halvewege de helling bleven steken en we in moesten houden voor het golfkarretje wat te langzaam naar boven ging. Het personeel zeer vriendelijk aan de balie en de plaatswachters aardig en zeer behulpzaam! !Het restaurant is prima werden goed geinformeerd als het wat langer duurde.Het prijsverschil van een standaardplek is in verhouding met een comfortplaats te duur.Voor kinderen is het een SUPER camping er is veel te doen en animatie erg leuk!
5-8-2012
Schitterend schoon sanitair. Zeer behulpzame receptie en medewerkers, die de hele dag op hun segway over de camping racen en altijd vrolijk iedereen behulpzaam zijn. De gratis bus vanaf de camping naar Innsbruck is super. Het uitzicht en ruimte op de panoramaplaatsen is geweldig. Wij gaan hier zeer zeker nog eens terug naar toe.