Aparthotel Marco Polo Club Alpina**** in Hintertal Oostenrijk beoordelingen 8.2 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 5.793 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Salzburg > Hintertal > Aparthotel Marco Polo Club Alpina****

Beoordelingen Aparthotel Marco Polo Club Alpina****

-4  °C

8 februari 2012

Aparthotel Marco Polo Club Alpina**** Hintertal

Aparthotel Marco Polo Club Alpina scoort een 8,2 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Marco Polo Club Alpina****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Marco Polo Club Alpina**** in Hintertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 51 vakantiefoto's van Aparthotel Marco Polo Club Alpina**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Aparthotel Marco Polo Club Alpina**** met andere accommodaties in Hintertal.

37 beoordelingen over Marco Polo Club Alpina****

met jonge kinderen, Okt. 2011
Leuk hotel voor weinig geld!!
Fam M. Limburg
31-10-2011 In de herfstvakantie hebben wij, een gezin met 2 kinderen in de leeftijd van 11 en 12 jaar daar doorgebracht. We hadden een ruim appartement met keuken, badkamer met douche, deze liep wel erg slecht af en aparte wc en een groot balkon. Het diner was erg afwisselend, de ene dag in buffetvorm en de andere dag kun je kiezen uit 2 hoofmenu's. Elke dag een soepje vooraf en een salade buffet en natuurlijk ook een dessert, voor de kinderen was er ijs.
Tevens zijn 2 drankjes gratis bij het eten, zoals bier, wijn en frisdrank.
Ook bestaat de mogelijkheid om 's middags koffie met koek te nuttigen dit zit allemaal in de prijs inbegrepen.
Het zwembad was groot en het wellness gedeelte was goed.
Wel vond ik het hotel van binnen niet echt "oostenrijks" aan doen dit is wel jammer omdat dit toch de sfeer beinvloed.
Personeel is wel super aardig en spontaan en zijn erg behulpzaam.

Zeer fijn hotel
fam
1-8-2011 wij zijn er voor de 3de keer geweest .
het avondeten is er zeer lekker , de omgeving is mooi ,de kamers proper.
mooie wandelwegen in de buurt .minpuntje = het lunchpakket was zéér eenzijdig en net iets te weinig als je een dagje gaat wandelen .( 1 broodje en iedere dag dezelfde koek)
voor de rest zeker een aanrader

met oudere kinderen, 2011
Geweldig hotel ook in de zomer
kruijthoff
16-7-2011 ook in de zomer een geweldig hotel De verzorging is super en eten prima
Het keukentje met zitgedeelte is een uitkomst voor vroeg/laat slapers De slaapbank is gewoon een heerlijk bed en dat is wel eens anders
tip neem een salzburgcard bij de VVV en je kunt vele atracties{bijv bergbanen,zwembaden} gebruiken voor een fractie wat het je anders zou kosten

Ook in de zomer een heel leuk hotel.
gerrivossen
1-9-2011 Prima prijs/kwaliteit verhouding. Leuk dat er een keukentje op de kamer is en een balkon. Heel goed eten, en wandelingen met een goeie gids waar je je voor kunt opgeven. Prachtige omgeving om te wandelen in de zomer.

met jonge kinderen, Dec. 2010
Goed hotel
M.Greuter
25-12-2010 Wij zijn net terug met ons gezin (2 kinderen) en we gaan zeker nog eens .
Het personeel is erg vriendelijk het eten is super en de kinderen vermaken zich prima .
Mooi zwembad en heel kindvriendelijk hotel
De app. kamers zijn ruim met een keukentje zodat je tussen de middag in je kamer kunt eten
De oefenpiste is naast het hotel.
Kerstavond buffet was werkelijk fantastisch!
Het is wel een echt familiehotel vooral voor gezinnen met jonge kinderen, dus wil je liever geen kinderen in de eetzaal, zwembad, etc. dan moet je niet tijdens de schoolvakanties gaan.
Wij hebben genoten.

met jonge kinderen, Dec. 2010
Zeer goed hotel
fam. verdam
1-1-2011 Goed hotel vooral met kinderen
Mooi zwembad en sauna complex,ruime schone kamers.
eten was uitstekend,ook voor de kinderen,vriendelijke bediening.
Zeker de moeite waard om nog een keer terug te gaan.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Zeker een aanrader!
Loverie-Geraets (Be...
15-7-2011 Dit hotel is wat ons betreft zeker aan te raden! Wij waren er in augustus 2010. De kamers zijn ruim en schoon. Het eten is er zeer lekker (soms voor de kinderen wat minder, maar dan deelden we wat van ons, onze kinderen eten graag 'volwassen' gerechten, vandaar...).
De service was schitterend, iedereen was heel vriendelijk.
Het zwembad is niet gigantisch groot, maar wel goed onderhouden en schoon. Super sauna-faciliteiten ook!

met oudere kinderen, Juli 2010
Groot complex
Wim
20-12-2010 Vrij groot complex met appartementen en kamers met hotelservice. Door het groot complex ook "zuiderse" toestanden tijdens de maaltijden: eten in 2 shiften tijdens het diner, vrij veel nederlanders met rumoerige kinderen die maar rondsmosten. Wel jammer want het eten was lekker, en de bediening in orde. Zeer saai en stil 's avongs in de bar, geen kat te zien. Mooie wandel- en fietsstreek, maar niet voor doetjes, vrij pittig. In het ingeslapen dorp valt niets te beleven, je moest dus de auto nemen. Kom hier niet meer terug.

met jonge kinderen, Juli 2010
Verhouding prijs/kwaliteit zeer goed !!!
Fam Saeys
5-8-2010 Het hotel heeft niet het typische Oostenrijkse karakter en dat misten we wel een beetje. Maar voor de rest was het zeer goed. De bediening was zeer vriendelijk en het eten superlekker. Ook het aanbod voor de kinderen was zeer goed: er was niet alleen keuze uit een pastagerecht maar daarnaast ook aardappeltjes met verse groentjes en een stukje vlees.
De kamers waren proper maar een beetje verouderd. Wij zaten in het oudere gedeelte. Maar dit was niet zo erg. De badkamer was zeer proper en iedere dag waren er nieuwe handdoeken.
Het enige minpuntje is dat er 's avonds niets te doen was. Een muziek- of tiroleravondje zou wel eens leuk kunnen zijn.
In de buurt was er veel te zien, alleen rekening mee houden dat men toch dikwijls een 40tal km moet rijden.
Kortom een aanrader voor mensen die met een iets lager budget toch een goed e reis willen.

met oudere kinderen
Onovertroffen wat prijs/kwaliteit betreft
Jan, Dieter, Anita ...
13-1-2010 We kwamen hier in de zomer van 2009. Gezien het superaanbod van een Vlaamse touroperator waren we serieus achterdochtig. Dat gevoel was rap verdwenen. Gerieflijk appartement, 2 badkamers, ruimte zat. Het ijs was gebroken. De hotel doet idd niet echt Oostenrijks aan, maar de vriendelijkheid van het personeel leert je dat je wel degelijk in Oostenrijk bent aangekomen. Het ontbijt en diner waren voortreffelijk, de ligweide wat aan de kleine kant. Opfrissen zal in de komende jaren wel nodig zijn. Marco Polo is een prima uitvalsbasis voor wandelingen en uitstappen. Het wordt moeilijk om volgend jaar een zelfde prijs/kwaliteit-verhouding te vinden. Voor gezinnen met kinderen alvast een aanrader.