3-9-2011
De camping was erg mooi en schoon sanitair gebouwen heb ik nog nooit zo luxe gezien. Zwembad is een beetje klein te opzichte van de camping maar er ligt een heel mooi meer bij de camping. De camping ligt vlak aan een autoweg daar kun je je aan storen of niet .... nou wij hebben ons er niet aan gestroord. Vriendelijke mensen op camping en omgeving . De omgeving is echt super mooi en er valt veel te beleven. Kortom een zeer geslaagde vakantie gehad op camping Woferlgut.
31-8-2011
Kinderen (9 en 13) vonden het leuk, er is veel voor hen te doen. Wij ouders zaten in een chalet van een touroperator, die zoals de chalets van andere touroperators naast de snelweg liggen en daardoor veel geluidsoverlast. Geen rust, ook meertje ligt naast snelweg. Zwembad is heel klein.
7-8-2011
Vrij grote camping met te kleine (sanitair & zwembad) voorzieningen. Men belooft wifi (22 eur/5 dagen, duur), maar dat blijkt uiteindelijk niet te werken (enkel in de lobby). Wel grote supermarkt op wandelafstand, maar het druk verkeer is goed hoorbaar op de camping. Op voorhand reserveren en vroeger vertrekken betekent een kostprijs van een kleine 30 eur per dag, wat niet vermeld staat op de website (wel op het document dat je krijgt bij aankomst, maar dan is het kwaad al geschied). We gaan de regio ooit nog wel eens bezoeken, want dit jaar viel het weer tegen, maar het zal niet meer op deze camping zijn.
20-7-2011
Mooie camping met veel voorzieningen, bijv. ruimte om binnen de was te drogen met airco om het vocht weg te pompen. Veel voorzieningen ook in het bijzonder voor kinderen: o.a. geweldige miniclub, mooie speeltuin, zwemmeertje. Minpunten van de camping zijn de prijzen (kopje koffie in het restaurant is 3 euro) en het (te) kleine zwembad van de camping - maar op loopafstand is er het openbare zwembad van Bruck ("Schlossbad", 7 euro voor familiekaart, 500m lopen vanaf de camping via een voetgangersbrug) dat wel leuk is (glijbaan, tafeltennis, speeltuinen, beach volley veld, kinderbad, peuterbad, paddestoel-waterval).
Camping ligt prima voor allerlei uitstapjes in de bergen.
We verbleven in een sta-caravan van TO. Die was uitstekend. Veel ruimte bij de caravans.
Er is wat geluid van de naastgelegen doorgaande weg, want je zit in de sta-caravans op 10m van het geluidsscherm langs de weg, maar er valt mee te leven.