23-8-2011
Deze gastvrije camping is ideaal voor zowel gezinnen met jongere kinderen, die nog niet naar de disco gaan en voor stellen zonder kinderen, die van rust houden.
Ligging is mooi tussen de bergen. Je wordt gastvrij ontvangen. Sanitair is top. Het is een rustige camping. Aangrenzend aan camping bevindt zich een restaurant; geen haut culinair maar je kunt je buik voor weinig geld goed vullen. Er is een klein speeltuintje en een zwembad. Deze is niet erg groot maar lekker als het erg warm is. Vlakbij in Mondsee is een prachtig zwemparadijs voor de kinderen. Vanuit de camping kan men vele trips maken. Enige nadeel dat we kunnen verzinnen is, dat auto' s bij de caravans staan. Kortom: zeker een aanrader!
16-1-2012
Een leuke gezellige, rustige camping. Mooie omgeving, genoeg te doen in de nabije omgeving. De sanitaire voorzieningen zijn netjes en schoon, wel wat weinig douches (3 bij de dames, 3 bij de heren). Het zwembad wordt verwarmd door middel van zonnecollectoren en het water was rond de 18 graden dat we arriveerden. Het warmde later wel op, maar bleef erg fris!!! Er is een voetbalveld, een trampoline en een paar tafeltennistafels. Leuke camping voor kinderen tot een jaar of 12.
1-2-2012
Het personeel is heel vriendelijk. De camping wordt goed onderhouden.
Ze ligt wel wat afgelegen. Voor boodschappen moet je naar de hoofdweg. (ca. 5 autominuten)
Zwemmen is mogelijk in het kleine overdekte zwembad op de camping.
Zonnen kan op een klein terras.
Internet is gratis op een computer van de camping.
23-6-2011
Wij hebben 3 weken op deze camping gestaan. Eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De camping is rustig gelegen in een mooie omgeving. Wij hadden het geluk, dat het mooi weer was. Sanitair en camping worden goed bijgehouden, zodat het geheel een zeer verzorgde indruk maakt. Bij aankomst geeft deze camping meteen een goed gevoel. Ruime plaatsen en vlak bij de snelweg naar Wenen. Geschikt als doorgangscamping. Kortom, een camping om terug te komen.