Camping Juritz in Feistritz im Rosental Oostenrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

Het zwembad op camping-Juritz

Beoordelingen Camping Juritz

Unterfeistritzerstrasse 41, A-9181, Feistritz im Rosental
Camping Juritz scoort een 8,4 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Juritz? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Juritz in Feistritz im Rosental, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Camping Juritz vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Camping Juritz met andere accommodaties in Feistritz im Rosental.

30 beoordelingen over Juritz

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldig"
Robin
16-1-2012 gewoon doen, kärnten karte is geweldig alles is ineens gratis dus doe je meer leuke dingen.

"Mooie rustige, maar ook gezellige camping"
fam. Selles
29-7-2011 Wij hebben hier dit jaar voor de voor de tweede keer op een rij gestaan en dat is erg goed bevallen. Het is een ontzettend leuke camping, vooral ook voor kleinere kinderen. Overzichtelijk, leuke speeltuin en mooi zwembad. Eten in het restaurant is fantastisch. Eigenaren vriendelijk, behulpzaam en maken met iedereen een praatje. Sanitair prima! Omgeving is mooi en vooral met de kärtnen card een aanrader.

Als ik dan nog een klein minpuntje mag noemen zijn het de soms wat onduidelijke plekken. Sommige plekken zijn heel groot, maar andere plekken weer heel klein. Als het erg druk is, zit je wel wat dicht op elkaar.

"Perfecte camping en vriendelijk personeel"
Fam Verhoeven
29-7-2011 mooie grote plaatsen,perfect sanitair,vriendelijk en behulpzame mensen, geen onnodige auto s op camping,mooi zwembad en kinderspeelplaats.Supermarkt op 1 km afstand. mooie wandelingen met mevr. Juritz zelf gemaakt.
Wij komen zeker terug.
Fam Verhoeven

"Prachtige camping."
Fam. K. Kuik
17-7-2011 Goed verzorgde camping, mooie ruime plaatsen.
De omgeving is erg mooi, de afstanden vallen mee.
Wij hebben genoten en we zullen deze camping beslist aan bevelen.
Fam. Juritz probeert het iedereen naar de zin te maken.

"Gezellige en schone camping."
Peter & Els Riemsla...
6-7-2011 Dit is een zeer geschikte camping voor de 50 plusser. Iedere dag een ander heerlijk menu voor € 8,50 in het culinaire restaurant van de camping. De campingleiding organiseert om niet iedere week uitstapjes naar de bergen en kloven. In het voorseizoen kun je zelf een plaats uitzoeken die er voldoende zijn want een kwart is maar bezet. Rustige omgeving met mooi uitzicht en met de kärntencard kun je meer dan 100 gratis liften, musea, dierenparken etc. bezoeken. Op deze schone camping met nieuw sanitair en overdekt zwembad komen we zeker terug.

"Geweldige kindvriendelijke camping"
Fam. Hogervorst
28-9-2010 Wij, gezin met 2 kinderen (5 en 9 jaar) en een hond, hebben hier 3 geweldige weken gehad. Heel veel nederlanders met kinderen, dus die vermaakten zich prima met elkaar. De camping is niet al te groot en auto-vrij, dus lekker overzichtelijk.
De camping-eigenaren vonden wij erg vriendelijk en behulpzaam. Om 22.00 uur moet het stil zijn op de camping, iets wat wij heerlijk vonden.
Grote plaatsen, zowel in de volle zon als in de schaduw. Onze kinderen vonden de speeltuin met trampoline helemaal geweldig. Het zwembad kan bij slecht weer dicht worden gedaan, zodat je toch nog kunt zwemmen. Het is geen groot zwembad, maar wel lekker water. In het restaurant kan je voor € 8,50 een dagmenu nemen (je kan ook bestellen vanaf de kaart). Helemaal super ! De omgeving is erg mooi en er is veel te zien en te doen, zeker met de karnten-card.
De hond kan vanaf de camping goed worden uitgelaten (en kan ook nog lekker zwemmen). Kortom, zeker een aanrader met (kleine) kinderen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke camping, jammer van de ligging"
Jong
3-1-2011 Leuke kindvriendelijke camping, met als toppers het zwembad en de trampoline. De kinderen vonden het hier geweldig.
Wij vonden de ligging niet zo mooi. Je moet al snel een tijd in de auto om iets te ondernemen.
Bij de reservering wordt van alles toegezegd, maar bij aankomst blijkt dit ineens niet mogelijk, jammer. Verder zijn ze erg aardig en behulpzaam.
Het was voor ons een verrassing dat we moesten betalen voor de douches, ze waren wel lekker warm en schoon. Er waren veel nederlanders op de camping, opvallend veel uit limburg en braband.

"Kindvriendelijke camping"
susan
19-8-2010 Kwamen zonder reservering aan op de camping en waren van harte welkom.
We waren van plan na 1 week door te trekken maar zijn 2,5 week gebleven. ( zegt genoeg)
Mooie kindvriendelijke camping waar 90% van de gasten Nederlander was. We hadden een mooie schaduwrijke plek.
Leuke speeltuin waar zowel groot als heel klein zich goed kan vermaken.
Zwembad met verschuifbaar dak ( ideaal). Zwemwater is wel koud
Goed restaurant met betaalbare gerechten/menu. Er wordt wel onderscheid gemaakt of je campinggast bent of lokale bevolking. Alles ziet er dan iets mooier uit.
Sanitair was netjes ( nieuw!)
Animatie vonden wij matig. Wij misten een gebouwtje was ze ook met regen bijv. kunnen knutselen. Maar je kan je als kind ook heel goed zelf vermaken op deze camping.
Vriendelijke eigenaren die ook met je meedenken. De eigenaresse kan soms wat nors overkomen.
Tips:
Koop een Karntencard. Hiermee kan je gratis of met korting naar veel attracties in regio

met oudere kinderen, Juli 2010
"Camping om zeker een keer weer te komen."
Fam de Greef
18-8-2010 Wij zijn 2 1/2 week geweest op camping Juritz. We hebben het erg naar ons zin gehad. De kinderen ( 9 en 12 jaar) wilden niet naar huis en hebben wat tranen gelaten toen we naar huis gingen. De camping is rustig 22.00 uur s'avonds is het stil.
De omgeving erg mooi.

"Prima"
Babette
14-2-2011 camping Juritz ligt wat verder weg van de toeristische attracties, maar dat wordt goed gemaakt door de sfeer op de camping zelf. Wij, jong gezin met dochter van 8, hebben een heerlijke vakantie gehad in juli 2010. De "norse" dame is in werkelijkheid een hardwerkende en vriendelijke Oostenrijkse, die je met plezier meeneemt op (prive)wandelingen de bergen in. Ze wilde zelfs niet dat wij haar lunch betaalden. De betaling voor de douches zorgt er voor dat er geen enorme rijen voor de douches staan, zoals voorheen, heb ik me laten vertellen door een vaste gast. Nederlanders douchen graag lang nl. Veel Nederlanders, leuk voor onze dochter, en wel rust na 22.00 uur. Eten in het restaurant is goed en betaalbaar. smorgens verse broodjes (bestellen 1 dag eerder!) op de camping. Een aanrader.