17-7-2011
Goed verzorgde camping, mooie ruime plaatsen.
De omgeving is erg mooi, de afstanden vallen mee.
Wij hebben genoten en we zullen deze camping beslist aan bevelen.
Fam. Juritz probeert het iedereen naar de zin te maken.
6-7-2011
Dit is een zeer geschikte camping voor de 50 plusser. Iedere dag een ander heerlijk menu voor € 8,50 in het culinaire restaurant van de camping. De campingleiding organiseert om niet iedere week uitstapjes naar de bergen en kloven. In het voorseizoen kun je zelf een plaats uitzoeken die er voldoende zijn want een kwart is maar bezet. Rustige omgeving met mooi uitzicht en met de kärntencard kun je meer dan 100 gratis liften, musea, dierenparken etc. bezoeken. Op deze schone camping met nieuw sanitair en overdekt zwembad komen we zeker terug.
28-9-2010
Wij, gezin met 2 kinderen (5 en 9 jaar) en een hond, hebben hier 3 geweldige weken gehad. Heel veel nederlanders met kinderen, dus die vermaakten zich prima met elkaar. De camping is niet al te groot en auto-vrij, dus lekker overzichtelijk.
De camping-eigenaren vonden wij erg vriendelijk en behulpzaam. Om 22.00 uur moet het stil zijn op de camping, iets wat wij heerlijk vonden.
Grote plaatsen, zowel in de volle zon als in de schaduw. Onze kinderen vonden de speeltuin met trampoline helemaal geweldig. Het zwembad kan bij slecht weer dicht worden gedaan, zodat je toch nog kunt zwemmen. Het is geen groot zwembad, maar wel lekker water. In het restaurant kan je voor € 8,50 een dagmenu nemen (je kan ook bestellen vanaf de kaart). Helemaal super ! De omgeving is erg mooi en er is veel te zien en te doen, zeker met de karnten-card.
De hond kan vanaf de camping goed worden uitgelaten (en kan ook nog lekker zwemmen). Kortom, zeker een aanrader met (kleine) kinderen.
3-1-2011
Leuke kindvriendelijke camping, met als toppers het zwembad en de trampoline. De kinderen vonden het hier geweldig.
Wij vonden de ligging niet zo mooi. Je moet al snel een tijd in de auto om iets te ondernemen.
Bij de reservering wordt van alles toegezegd, maar bij aankomst blijkt dit ineens niet mogelijk, jammer. Verder zijn ze erg aardig en behulpzaam.
Het was voor ons een verrassing dat we moesten betalen voor de douches, ze waren wel lekker warm en schoon. Er waren veel nederlanders op de camping, opvallend veel uit limburg en braband.