Laagsteprijsgarantie
OnvoldoendeScore uit
    Onderkomen
    Activiteiten

Over Roompot Strandpark Duynhille

In een mooie omgeving, vlakbij de zee en duinen van Ouddorp, ligt voormalig Zoover Award winnaar Roompot Ouddorp Strandpark Duynhille. Verblijf in een luxe duinvilla die van alle gemakken is voorzien. Kids vermaken zich met Koos Konijn en het overige animatieprogramma. Fiets door de omgeving, zwem in de zee of bezoek het nabijgelegen Rotterdam.

Vakantiegangers kunnen blijkbaar genieten van een ontspannen sfeer op de camping. Ondanks de oude huisjes en simpele meubels lijkt het park nog altijd een plek waar je fijne herinneringen kan maken. Het strandje en de gezellige sfeer brengen de juiste vakantiekriebel. Wat je niet snel vergeet, is de rust en de zon die hier soms heerlijk door de bomen schijnt. Ook de geur van de buitenlucht en het geluid van de vogels zorgen voor dat zomerse gevoel. Hoewel niet alles perfect is, blijven de kleine details zoals de omheinde tuin een pluspunt voor hondenbezitters. Het lijkt een plek waar je vooral de eenvoud waardeert en momenten beleeft die je niet snel vergeet, zelfs als het park niet meer helemaal straalt als vroeger.

• BBQ toegestaan

Onderkomen
    Activiteiten

Saai park
Door R. Egbers op 02-10-2025

Totaal sfeerloos park. Ik had uitdrukkelijk omheinde tuin gevraagd voor onze jonge hond ,deze niet gekregen .Huisje was oudbollig bedden slecht..bankstel hard..plastic keukenstoeltjes Geen srnseo wat wel in de beschrijving stond. Deze om kunnen ruilen bij de ,,vriendelijke,,dame van het sercicepoint NOT. Tuinstel waarvan 2 stoelen stuk...geen libedden of louncheset. Volgens mij heb ik het idern dat ze nog net 1 huisje te verhuren hadden en dat wij die kregen. Terwijl er nog vele vrij waren.
Al met al we hebben ons wel gered maar komen hier niet weer

Ellendig, voldoet totaal niet aan de omschrijving.
Door Esther op 20-07-2025

Volgens de omschrijving op de websites zou er animatie zijn en kun je in het restaurant eten (halen). Er is helemaal niets open. Er is niemand aanwezig. Er is geen enkele animatie. Het is een verlaten vakantiepark. En dit terwijl het hoogseizoen is, juli 2025!

Nooit meer Roompot
Door Jan op 29-04-2025

Park is niet meer wat het is geweest. Super slecht en onvriendelijk team op het park. Slechte service ooit gehad, handdoek en bedlinnen niet geleverd, service onbereikbaar. Klacht ingediend, wordt beloofd dat management hierop reageert, maar reageren totaal niet. Nooit meer Roompot!

Niet de service die het de afgelopen jaren had.
Door Jan op 28-03-2025

Jammer om te zien dat de service over de jaren hard achteruit is gegaan. Verschrikkelijk. Bij aankomst geen code ontvangen, deur was van binnen dichtgedraaid, bedlinnen en handdoeken niet geleverd. Uiteindelijk pas na 22:00 's avonds ontvangen. En klantenservice niet bereikbaar, behalve dat ze alles volgens protocol doen. Komen al 10 jaar op dit park, maar dit nog nooit meegemaakt. als de serivce zo blijft komen we hier echt nooit meer.

Carnaval vakantie
Door MM op 21-02-2024

Het park was heel goed onderhouden. Ligging van de huisjes was mooi op loopafstand na het strand. Rustig park. Alles was in de huisjes aanwezig maar sober. Nog nooit zo’n slecht bed gehad!! Gelukkig maar drie nachtjes in hoeven slapen. Nieuwe bedden zijn echt nodig!!!

Duur voor wat je krijgt
Door Tim op 05-10-2023

Niks te doen op park. Gedateerde huizen, meubels en tuinen. Niet heel schoon. Duur voor wat je krijgt.