Camping De Noordduinen**** in Katwijk Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

Camping De Noordduinen**** Katwijk

Beoordelingen Camping De Noordduinen****

Campingweg 1, 2221 EW, Katwijk
Camping De Noordduinen scoort een 8,1 uit 10, op basis van 70 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Noordduinen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Noordduinen**** in Katwijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Camping De Noordduinen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Camping De Noordduinen**** met andere accommodaties in Katwijk.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

64 beoordelingen over De Noordduinen****

6,7
met jonge kinderen, 2012
"Reactie"
h.ebbeling
13-5-2012 Wij hebben geboekt van 13mei tot 19mei wegens ziekte van mijn dochter kon het niet doorgaan ik heb toen gebeld of ik de datum kon veschuiven.
dat was geen probleem dat is toch wel een hele goede survise daarom ook bedankt wij vinden het toppie.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Mooie plek dichtbij duinen/strand"
Chris Alblas
5-5-2012 Overmachting in duinhuisje voor 6 personen. Receptie vriendelijk. manco's werden snel verholpen. Bank in het huis was erg vies/grote vlekken. In dit huisje was helaas wel meer aan vervanging toe. We hebben in herfstvakantie een veel beter huisje gehad. Verder meer dan prima voor 6 personen, mooie ligging om naar strand en Katwijk te wandelen. Horeca was amper open. Zwembad is wel gebruikt. We gaan zeker nog een keer.

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Goede ligging"
Anja
16-12-2011 Duinhuisje 6 was perfect in orde, lekker ruim en van alle gemakken voorzien.
Heel schoon.
We hadden de pech dat we luidruchtige buren hadden die ons de hele nacht wakker hebben gehouden.
Lekker dicht bij zee, paar minuten lopen.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Super duinhuisje dichtbij zee"
Chris Alblas
27-10-2011 Duinhuisje gehuuurd voor 6 personen. Super! vloerverwarming, beneden een slaapkamer, apart toilet en aparte badkamer. Boven 2 slaapkamers + douche en wc. Keuken met afwasmachine. Bij aankomst beddegoed (incl.) en afwastabletten op het aanrecht. Echt top!
Zwembad klein maar goed bruikbaar.
Helaas was restaurant gesloten.
Supermarkt verse broodjes!
Aardige receptie.

"Zeecamping"
fam van Dinther
21-8-2011 camping dichtbij het strand. Leuk! 2 verschillende toiletgebouwen, waarvan er 1 erg oud is. Het schoonmaken kan beter (schuim op de spiegel zit er 3 dagen op). Camping is vrij kaal, comfort plaats is wel een aanrader.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geen camping voor kinderen ouder dan 10 jaar"
anjavisser
3-9-2011 Als je met tieners hierheen gaat kan je ze zelf entertainen. Ik had een dochter van 15 mee die heeft vier weken om de caravan gehangen want voor haar leeftijd was er niks te doen

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooie locatie, maar wel wat kanttekeningen"
Nicole van der Kraa...
5-8-2011 Ons 4-persoons duinhuisje was absoluut ruim en netjes. Wat heel jammer was, was dat de ouder slaapkamer openslaande deuren had. Lijkt leuk, maar die konden niet op een kiepstand o.i.d., waardoor je 's nachts niet iets open kon zetten. Dat vonden we heeeel vervelend. Blijkbaar niet over nagedacht. In de kinderkamer kon het raam wel op een kiepstand, maar...... die kon van buitenaf opgenmaakt worden, dus moest ook 's nachts dicht.
Zwembad, deels binnen, deels buiten, zag er leuk uit. Niet heel groot, maar zelfs onze 12-jarigen konden zich daar prima vermaken.
De horeca was slecht. Gemiste kans! Ten eerste was het eten in het, prima ogende, restaurant, alleen maar frituur (de kipstukjes, de mosselen, de lekkerbek) begeleid door zgn sla (zuur uit een pot) en friet. Dat was het. Maar vooral de openingstijden waren echt beneden de maat. Restaurant van wo t/m zo v.a. 17:30, de snackbar v.a. 15:00. Kop koffie, broodje/tosti als lunch of borreltje was niet mogelijk. Echt een gemiste kans!

"Leuk huisje op een prima plek"
Anna
12-8-2011 Wij hadden een MiVa-huisje gehuurd,was goed aangepast met o.a. douchezitje,verhoogd toilet,verstelbare stoelen in de kamer,geen drempels,apart schuurtje voor de scootmobiel.Gezellig ingericht en veel licht door de serre-achtige uitbouw.Minpuntje: op de slaapkamer openslaande deuren,en geen raam,niet fijn om s'nachts open te zetten. Ook veel lawaai van het ventilatiesysteem op de grote slaapkamer.Park ligt op 6 minuten lopen van het strand en de duinen,een ideale plek.Rustig park met camping. Restaurant was slecht,geen keus,ongeveer 3 hoofdgerechten,en niet bijzonder lekker.Ook heel weinig geopend,uit de site en folder kreeg je daar een heel andere indruk van.Winkeltje was erg klein en heel beperkt geopend. Katwijk heeft genoeg vertier en een mooi strand.De Noordduinen is een aanrader voor mensen die dicht bij de zee willen zitten en geen voorzieningen op het park nodig hebben.

"Prima huisje op mooie plek"
Anna
11-8-2011 We hadden een MiVa-huisje, goede aanpassingen zoals verstelbare stoelen, geen drempels, douchezitje, verhoogd toilet,apart schuurtje voor de scootmobiel enz. Het huis was modern en gezellig ingericht en goed schoongemaakt. Van ons huisje naar het strand was 6 minuten lopen, het park uit en 1 duin over. Een ideale plek.
De Noordduinen is een rustig park. De voorzieningen zijn minmaal. Winkeltje is wel erg klein met weinig keus en heel beperkt open. Wel verse broodjes en de krant. Het restaurant dat in de folder en op de site erg aanwezig was viel erg tegen,weinig keus op de menukaart, 3 hoofdgerechten, en heel weinig geopend.
In Katwijk gelukkig genoeg andere restaurants en supermarkten.
Kortom: als je de voorzieningen niet nodig hebt een prima plek voor een mooie vakantie aan zee.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Erg leuk park!"
Brendan
17-6-2011 noordduinen is erg leuk park. lekker dicht bij het strand. wij hadden een Sunhome 5persoons. was erg mooi huisje. ook erg goed schoon toen we aankwamen. Zwembad was wel een beetje aan de kleine kant. Receptie erg vriendelijk. Bij Katwijk is niet erg veel te doen aan het strand, maar bij Noordwijk heb je wel erg veel strandtentjes. Wel de moeite waard om daar ook heen te gaan. Je hoort wel erg vaak vliegtuigen overkomen van Schiphol. Je hoort de eerste al om 5 uur sochtends. Dat is niet echt heel prettig. Maar alsnog wij hebben er een geweldig weekend gehad in Recreatiecentrum de noordduinen.
zeker de moeite waard om er naartoe te gaan.

1 2 3 4 5 6 7 volgende