Camping Minicamping De Visser (+ Chalets) in Zoutelande Nederland beoordelingen 9.6 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.071 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Zoutelande > Camping Minicamping De Visser (+ Chalets)

Beoordelingen Camping Minicamping De Visser (+ Chalets)

-4  °C

4 februari 2012

9,6
mijn vriendjes moeten helaas weer naar huis.....
9,6

Camping Minicamping De Visser (+ Chalets) scoort een 9,6 uit 10, op basis van 112 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Minicamping De Visser (+ Chalets)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Minicamping De Visser (+ Chalets) in Zoutelande, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 97 vakantiefoto's van Camping Minicamping De Visser (+ Chalets) vinden. Je kunt 1 video van Camping Minicamping De Visser (+ Chalets) bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Minicamping De Visser (+ Chalets) met andere accommodaties in Zoutelande.

96 beoordelingen over Minicamping De Visser (+ Chalets)

Mooie gezellige camping met vele mogelijkheden
Bert en Annemie
20-10-2011 Komen al enkele jaren bij `De Visser `en hebben het goed naar onze zin. Veel rust zon, zee en zand. Goed verzorgde camping. Komen volgend jaar weer zeker terug.

Mooi, gezellig en educatief
Fam. Winkelaar
15-8-2011 Minicamping De Visser is een zeer kindvriendelijke camping. Het enige nadeel is dat je verwend wordt omdat op deze mini-camping geen enkel minpunt te ontdekken valt. Je kunt zelfs zo lang douchen als je wilt en zelf je temperatuur regelen. (zonder mintjes en schommeldende temperatuur wat de kinderen zeer vervelend vinden).... en dan als klap op de vuurpijl privé sanitair (net mogen bekijken omdat wij dit jaar geen privé sanitair hebben), het lijkt op een badkamer van een 5-sterrenhotel.

Een geweldige mooie camping
Hans Chantal en Liz...
21-8-2011 Wij zijn gisteren thuis gekomen van deze geweldige leuke en mooie camping.
Ik kan geen een negatief punt bedenken, alles is gewoon perfect.
De eingenaren zijn ontzettend aardig en behulpzaam.
In die week dat wij er waren zijn er al 4 dingen georganiseerd voor de kindjes.
Ons dochtertje was net wat te klein daarvoor, maar volgend jaar kan ze zeker met de activiteiten meedoen.
Het ziet er keurig uit, geen modderpoel, en je krijgt van daar fijne vlonders voor in de voortent.
Het sanitair is keurig netjes en de douchjes zijn helemaal perfect.

Wat het allebelangrijkste is is dat de sfeer ontzettend goed is.
De kindjes vermaken zich prima. De mensen die op de camping staan zijn ontzettend aardig.

Voor ons volgend jaar zeker weer minicamping de visser, en dan misschien nog wel een weekje langer.

Minicamping de visser krijgt van ons een dikke 10.

Een ontzettend leuke week bij Joyce en Adrie
Jolanda
21-8-2011 we zijn een weekje naar camping de Visser geweest met 2 kleine kinderen en die hebben zich reuze vermaakt. De eerste dag werden de kids bij de caravan opgehaald en mochten ze met zijn allen de beesten voeren, de 2de dag was het zelf aardappelen rooien, de aardappelen wassen en er patatjes van maken en 's avonds was er een gezellige BBQ voor de ouders met FRIETFEEST eigengemaakte patat voor de kids.
Ook was er nog paardrijden en dat was voor mijn dochter een groot succes.
Het sanitair zag er goed uit.
Het strand was ook dichtbij en daar zijn we dus ook geweest en weer zo'n groot succes.
Ook de bakfiets die van de camping was, vond mijn zoon erg leuk.
Mijn dochter was ook nog jarig in de vakantie en ze kreeg van Joyce en Adrie een leuk kadootje.
O ja, de bakker kwam ook elke dag langs met heerlijke broodjes en de krant
Al met al hebben we een heerlijke en zonnige vakantie gehad op Camping de Visser

Gewoon perfect!
Bas-Monique
5-9-2011 Afgelopen Augustus zijn we een week bij Joyce en Adrie op de canping geweest en wat hebben we genoten!
Bij aankomst kregen we meteen vlonders voor in de voortent, wat bij regenachtig weer echt een uitkomst is.

Onze kinderen hebben ook een hele mooie week gehad, er werd van alles voor hun georganiseerd, van aardappels rooien tot ponyrijden.
Verder is er in de omgeving van de camping veel te doen voor kinderen.

Wij hadden de luxe om gebruik te mogen maken van het privesanitair, we willen nu niet meer anders.

Volgend jaar komen we graag weer terug.

Supercamping!!!
sander_wallet
4-8-2011 Voor het 2e jaar weer ontzettend naar ons zin gehad en genoten van de gastvrijheid en vriendelijkheid bij fam. de Visser.
Ook dit jaar werd de bakker opgewacht en met gejuich ontvangen om zijn broodjes te verkopen. Dit jaar konden de meisjes zelf met geld een broodje gaan halen en dat was natuurlijk helemaal leuk!
Zo was er dit jaar een heuse bioscoop en kon er weer worden paardgereden!
Dus wederom een heerlijke vakantie gehad en reden genoeg om volgend jaar weer terug te komen!

Heerlijke vakantie
Danielle Meeuwsen
11-8-2011 Na 4 jaar gekampeerd te hebben op grote kindercampings met binnen en buitenzwembad en binnenspeeltuin nu totaal iets anders.
Maar wat hebben we genoten, onze kinderen hebben we niet horen klagen terwijl ze vantevoren zoiets hadden van mama geen zwembad en geen binnenspeeltuin hoe moet dat haha.
Op de fiets naar de zee wat echt heel dichtbij was en dan kom je die duinen over en dan is het gewoon genieten, wat heb je nog meer nodig dan water en zand.
Vlonders in de tent van de vouwwagen wat een luxe en mooi gras en geen modder zoals op een gegeven moment vaak campings eruit zien dus we konden zonder de flappen te soppen in pakken.
Een wasje draaien en drogen en de kinderen waar af en toe iets voor werd georganiseerd.
Volgend jaar komen we heel graag weer terug en als het mogelijk is met Prive Sanitair want dat lijkt me ook wel erg fijn.
Helaas gaat zoals altijd als je het naar je zin hebt de tijd veel te snel voorbij.

met jonge kinderen, Juni 2011
Leuke, kindvriendelijke minicamping
W
11-7-2011 we hebben 2 weken met 3 kinderen op minicamping De Visser gekampeerd. De plaatsen zijn mooi en erg ruim. De 2 weken hebben we het heel erg naar onze zin gehad. De kinderen vermaken zich de hele dag met vriendjes. Zo nu en dan wordt er iets georganiseerd. Afstand naar strand is ca. 1 km. en Zoutelande en Westkappelle liggen binnen 30 min fietsen.
echt voor herhaling vatbaar!

met jonge kinderen, Mei 2011
Keurig verzorgd met enthousiast beheer
EstherK
9-8-2011 Een nette kleine camping met ruime plaatsen, meestal afgescheiden met een heg. De enthousiaste eigenaren stellen houten vlonders beschikbaar voor in je (voor) tent en organiseren een aantal keren per week wel iets voor de kinderen. ponyrijden, springkussen of een mini workshop. Rustig gelegen en relatief dicht bij zee. Wij komen hier al drie jaar.

met partner, Sept. 2010
Goed verzorgd, geweldig en gezellig
Fons
24-9-2010 We hebben 1,5 week genoten van de rust op deze camping, waar alles perfect is geregeld. Grote plaatsen, vlonders onder de voortent, prima sanitair en heel gezellig.

9,7

met een groep (1)