Beoordelingen Camping Janse**

Janse**
Beoordelingen Camping Janse**
westkapelseweg 59, 4374 ND, Zoutelande
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Janse** in Zoutelande, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Janse** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Janse scoort een 9,6 uit 10, op basis van 93 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Janse** in Zoutelande, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Janse**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Janse** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Camping Janse** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Janse** met andere accommodaties in Zoutelande.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

72 beoordelingen over Janse**

9,5
9,5
9,7
met jonge kinderen, Apr. 2013
"Fijne schone camping"
Michael
5-5-2013 Een nette camping die absoluut een bezoek waard is. Waar je echter wel op moet letten is de staanplaatsen. Als je op het achterste veld staat dan heb je op de plaatsen 109 t/m 114 de beste plaatsen. Bij de nummers 68 t/m 100 sta je overdwars en kijk je dus tegen de achterkant van je buurman zijn caravan aan.

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wat betreft de prijs kwaliteit verhouding is hij goed. Je zit met de achterkant van de camping direct over de duinen aan het strand en dat is wel een euro extra waard :). Wel jammer dat je nog steeds geld in de automaat moet gooien om te kunnen douche. Vind dat zelf toch wel erg achterhaald. Op de toiletten in ieder geval WC papier, desinfecterend middel voor het reinigen van de toiletbril en zeep om je handen te wassen.

Alles bij elkaar een heerlijke camping in een mooi gebied waar je ook lekker kan hardlopen.

"Al 25 jaar verbaasd"
Frans en Rianne Wil...
10-5-2013 We komen al lange tijd in het voorjaar naar deze camping, telkens verbazen wij ons over Het onderhoud en de staat van het sanitair. Bijzonder mooi en schoon. Ook de gasten, voornamelijk Nederlanders en Duitsers, zijn van een gezellig en goed niveau.
Chapeau voor het team van Han en Saskia!

"Super camping"
J.van Spijk
1-5-2013 Op deze camping ben je als kampeerder nog echt gast.
Super vriendelijk en behulpzaam van op de plaats zetten van de caravan, informatie of zomaar een praatje.
Een vette plus voor alle medewerkers.
Het sanitair is met een woord geweldig. Was het maar overal zo dan ging het verhaal uit de wereld van op de camping bang te zijn om naar het toilet te gaan.
Echt een voorbeeld.
De grasmat is super ook na het slechte na en voorjaar.
Alles schoon en tip top in orde.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Janse** bij:

met partner, Apr. 2013
"Een camping die de eerste plaats zeker waard is."
j.linden38
19-4-2013 Wij komen 2 keer per jaar en alles is altijd tip top in orde. Het hele terrein is keurig bijgehouden, geen afval e.d. Caravanplaatsen zijn verhard, sanitair is modern en schoon. Het personeel is zeer klantvriendelijk en helpen je graag. Prijs is goed,je hebt regelmatig aanbiedingen. Zo lang het gaat blijven wij de camping bezoeken

met partner, Apr. 2013
"Prachtig om telkens weer hier te mogen camperen."
Fam. Heesakkers
19-4-2013 Hoi,
Goede wijn behoeft geen krans.

met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Wederom heerlijk weekend gehad!!!"
Fam Kleij
1-4-2013 Wij zijn trouwen gaten van deze camping. We hebben wederom een heerlijk weekend gehad tijdens dit paasweekend. Het is net als thuiskomen. Ondanks dat het koud was hebben we een heerlijk zonnetje gehad.
Heerlijke schone sanitair en fijn verharde plekken waar je de caravan kwijt kan. Elke winter gebeurt er weer iets wat de camping weer een verbetering geeft.

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Bijzonder mooie camping !!!"
Fam. Dohmen
19-10-2012 De camping is perfect onderhouden, mooi verzorgde camper- en caravanplaatsen en een geweldig verzorgd sanitairgebouw. De camping ligt dicht bij het strand op 5 minuten loopafstand.
Echt een aanrader !!

met partner, Okt. 2012
"Geweldige camping, alles toppie!"
Lian
19-10-2012 De eerste camping waarbij echt alles in orde is. De eigenaren hebben goed nagedacht. Komen zeer zeer weer terug. Grasvelden prima in orde, veel tv zenders en 2 min lopen naar het strand. Zelf geen kinderen bij ons maar ook voor de jongere kinderen is dit een prima camping. Zo een schoon sanitair heb ik nog nooit gezien. Leuke strandtenten op loopafstand. Alles was gewoon geweldig.

"Fantastische plek"
Margriet Schrijver
21-10-2012 Direkt achter de duinen, binnen 5 minuten zonder auto aan het strand. Zeer goede en zeer schone sanitaire inrichting. Groener gras heb ik nog nooit ergens gezien. Heel attente campingbeheerder en heel vriendelijk personeel. Alles zeer goed onderhouden en zeer schoon. Verharde wegen. Verharde camperplaatsen, maar rondom groen. 2 km vanaf Zoutelande en 3 km vanaf Westkapelle, dus met een fiets prima te doen. Ook Vlissingen en Middelburg (allebei ca. 10 km) is met de fiets goed te doen. Campwinkel bij de buurcamping, vanaf de camping door een tussenpad direkt te bereiken. Er is geen restaurant op de camping, maar direkt tegenover is er een restaurant en een frituur, waar wij echter niet gegeten hebben. Direkt over het duin is er links een strandtent, waarvan ik de naam heb vergeten, maar waar we heerlijk mosselen hebben gegeten.

"Tip Top"
fam. van der honing
5-12-2012 erg mooie camping. uitmuntend sanitair. verharde plaatsen zijn super (wel nog even die ene lantaarnpaal verplaatsen!). liever campers en caravans apart houden.manouvreren campers wordt bemoeilijkt door bij de caravans geparkeerde auto's.
Eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en erg behulpzaam. Ze hebben er duidelijk plezier in en werken vanuit hun hart.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit