18-3-2011
Sinds enkele jaren kamperen we, en we zijn al een paar keer op de Kijkuit geweest. Vorig jaar hadden we een voorseizoensplek, die we uiteindelijk omgezet hebben zodat we de hele zomer ook maar zijn gebleven. De grote plekken, de rust, de natuur, het is allemaal geweldig. Ben nu aan het kijken naar leuke campings voor een weekend weg, maar niets haalt het bij de Kijkuit!
25-8-2009
Wat heb je meer nodig dan een ruime plek, eigen water en electriciteit, schoon sanitair, rust, ruimte, grevelingenmeer aan je voeten, ijsjes, zon(!!) en een trampoline? Goed gezelschap, maar dat hadden we( vader, moeder en drie kinderen van 9, 11 en 13 jaar)
Genoten hebben we!!
Vorieg jaar was ondaks het slechte weer, al heerlijk, dit jaar was helemaal TOP!! Absolute aanrader ( zaker als het buurjongetje de hele nacht doorslaapt...)
We komen graag nog een keer terug, drie maal is scheepsrecht.
Familie Lenssen uit Baarlo(LB)
14-8-2009
Wij en onze kinderen van 10 en 13 hebben genoten. Fietsen, wandelen, krabbetjes vangen, surfen, zwemmen etc. Ruime plekken, prachtige natuur. Strandje heel dichtbij. Het is er gewoon fantastisch (aldus mijn dochter).
12-8-2009
Mooie rustige camping met ruime plekken gelegen aan het grevelingenmeer. Ideaal voor windsurfers. Wij komen hier al jaren en het is voor ons nog steeds de ideale vakantie bestemming.