Camping Strandcamping Groede**** in Groede Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.126 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Groede > Camping Strandcamping Groede****

Beoordelingen Camping Strandcamping Groede****

-3  °C

8 februari 2012

Strandcamping Groede vanuit de lucht, direct aan zee

Camping Strandcamping Groede scoort een 8,9 uit 10, op basis van 197 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Strandcamping Groede****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Strandcamping Groede**** in Groede, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 123 vakantiefoto's van Camping Strandcamping Groede**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Strandcamping Groede**** met andere accommodaties in Groede.

137 beoordelingen over Strandcamping Groede****

Super camping
jeedeewee
23-11-2011 Hele fijne camping. Erg klantvriendelijk door de eigenaren familie.
Restaurant goed tegen zeer redelijke prijs. Zouden een weekend blijven, maar het werd een maand, mede door het prachtige weer.
Hele leuke fietsomgeving en veel restaurantjes.
Komen hier zeker vaker terug.!!!!!!

met jonge kinderen, 2011
Fijne camping dicht bij het strand
.,.,.,
28-8-2011 Zoals als gewoonlijk weer mooi weer in Zeeland.
Fijne camping dicht bij het strand. Prima uitvalbasis voor uitstapjes in de omgeving.
Medewerkers zeer correct, bij aankomst komt men ook nog langs om te informeren of alles naar wens is. Wel jammer dat er geen foldertjes van de omgeving zijn om zelf te pakken, deze zijn wel te verkrijgen bij de receptie.

Fantastisch
alma
4-9-2011 gezellige sfeer op de camping, netjes, sanitair ook keurig. Mooie plaatsen, konden zelf plek kiezen, goeie informatie en echt op loopafstand van het strand Voor de hond ook zeer geschikt, zelfs mooie hondendouce met warm water

met oudere kinderen, Aug. 2011
Heerlijke camping
van der veen
25-8-2011 prima camping. grote plek met een prachtig uitzicht!(W51) wel wat vee; zand onder de voortent. Maar verder veel gras. sanitair echt heel goed alleen de waterdruk mag wat hoger zijn. Veel voor kids te doen en het strand op loopafstand. De omgeving is echt leuk, niet spectaculair maar dat hoeven we ook niet. Prachtig om te fietsen vooral.
voor onze hond een paradijsje. veel honden op de camping.We komen zeker terug.
We vonden het niet echt goedkoop 48 euro per nacht en het internet is ook prijzig, 20 euro voor 50 uur waarbij het 's avonds bijna niet te gebruiken was.(vandaar de 7)

met oudere kinderen, Aug. 2011
Voor herhaling vastbaar
Rian
22-8-2011 gastvrije camping die niet tot een groot concern behoord. Dit is te merken aan de hele opzet van de camping. Er wordt veel aandacht (en ruimte) gespendeerd aan uitstraling en sfeer van een camping IN de duinen. De prijzen van de horeca op de camping waren heel redelijk. De plaatsen ruim voldoende en het sanitair werd goed bijgehouden. Alleen jammer dat de auto's naast de tent stonden maar ik heb gehoord dat ze dit willen gaan veranderen.

Toch opgelost
Marcel Meevis
10-10-2011 Alsnog is het probleempje met de modderige, drasplek netjes opgelost. Ik was aangenaam verrast toen ik op een vrijdagavond bij de caravan kwam en bleek dat er houtsnippers waren gestrooid: Zie netjes uit en werkt prima tegen de drassige ondergrond.
Uitmuntend!

Ze hebben mij als vaste klant nu.
Marcel Meevis
22-9-2011 Momenteel geniet ik van een naseizoensplek op Strandcamping Groede. In juni en juli ook drie weken aaneengesloten gestaan. Nu alleen de (lange) weekenden. Wederom is het een genot om er te zijn. Dat ik als strandliefhebber deze camping niet eerder heb ontdekt na 15 jaar kamperen is me een raadsel. Nu hebben ze mij als vaste klant want hier blijf ik terugkomen! Tuurlijk: De voorzieningen zoals de perfecte brasserie, de friture of het winkeltje zijn in het nazeizoen minder lang open maar dat is toch logisch? Lekker eten kun je ook bij Strandpaviljoen "Puur". (Geloof me: een aanradertje!)
Eén minpuntje: Op de plek waar nu de caravan met voortent staat is een soort laagte waardoor na een regenbui veel water vlak naast of zelfs onder het voortentzeil blijft staan met een dras als gevolg. Soms erg lastig en voor het oog rommelig. Bij de receptie 2x gevraagd of ze vaker met dit bijltje gehakt hebben. Helaas nog niet opgelost. Jammer! Ik laat me er mijn weekendjes toch niet door vergallen...

Fijne camping met enthousiast team
GJdR
20-8-2011 Fijne camping met goede kampeerplaatsen zowel open als door begroeiing afgeschermd.
Bijzonder klantgericht met een leuk team van personeel.
In het bijzonder viel ons de medewerkster van het horecacomplex "Femke" op .
Door haar positieve en opgewekte uitstraling, haar klantvriendelijke en enthousiaste manier van omgang met de gasten en omgeving sprong zij er duidelijk bovenuit.
Een welverdiend compliment, zo zie je het niet vaak meer in de horeca en zeker niet aan het einde van het seizoen.

Mooie camping
vergauwen anita
8-1-2012 mooie camping,zeer goed gelegen dicht bij het strand,wij zijn hier al meerdere keren geweest,met onze eigen caravan en ook een caravan gehuurd,deze zijn dik in orde met eigen tuintje en tuinhuisje met tuinmeubeltjes .
als je met eigen caravan gaat vind ik niet alle plaatsen even goed vooral de plaatsen op nieuwe terein aan de kant van de weg vind ik niet zo fijn te kaal en veel te winderig wij zijn in 2011 eind augustus geweest met eigen caravan en waren de campeerplaatsen erg moderig . de prijzen zijn ook erg verschilend van week tot week in hoog seisoen vind ik het soms echt te duur.de sanitairen verdienen echt een 10 dik in orde leuke speeltuin,vriendelijke ontvangst winkel is ook oke. ik vind dit wel een leuke camping want we hebben dit jaar terug een huur caravan geboekt in mei.

Graag nog een keer
Nienke en Bas
28-7-2011 Wij hebben afgelopen week luxe gekampeerd op Strandcamping Groede in een geweldige tent van Juliette tentvakanties. Dat was nog eens een ervaring! Ongekend. Ondanks het slechte weer hebben we het heel goed gehad op de camping. Veel leuke dingen gedaan in de omgeving en de camping was echt ons thuis. Mooie voorzieningen, aardige mensen, leuke actviteiten... het kan niet op. Wij zijn echt enthousiast en we willen graag nog een keer. Maar dan wel liever met een zonnetje.

met een groep (1)
alleenreizend (2)