25-8-2011
iedereen zit het liefst thuis op zijn potje,nou voor het eerst moet ik zeggen dat dit alles overtreft,zelfs desintecterend middel is er ter beschikking om de bril vooraf te reinigen,geen vieze hokjes,maar ruime zit gelegenheid,en altijd schoon!
leuke rustige camping,veel, echt zeer veel animatie,ruime plaatsen,goed verzorgd,vriendelijke dames aan de balie,voor een paar euro per week geweldig goede wifi verbinding!honden toegestaan,maar absoluut geen viezigheid op de camping!alleen de verlichting snachts kan beter en een beetje toezicht bij het zwembad,maar dat zijn maar peuleschillen!
we hebben het naar onze zin gehad en kunnen zeggen dat het echt de moeite waard is,zeker als u uw kinderen een plezier wilt doen!
3-9-2011
We hebben een perfecte vakantie gehad op camping Scheldeoord. Stacaravan was prima en ook het strandje was gweldig. Binnen en buitenzwembad prima. Binnen beetje klein maar goed te doen.
Compliment voor de horecavoorziening op het park. Het eten was perfect en absoluut niet duur. Ook de pizza's waren erg lekker. De bediening was uitermate vriendelijk en gezellig. "s avonds aan de bar kan het erg gezellig zijn en is het maar goed dat je vakantie hebt zodat je de volgende dag rustig kunt herstellen.
Nu nog zorgen dat eredivisie live het doet en dan is het helemaal perfect!!
28-8-2011
Net terug van de camping, echt super.
Vooral de Horeca is geweldig, de eigenaar is een top gozer en vriendeliojk personeel. Doet niet moeilijk als het wat later wordt en drinkt eventueel zelf wat mee.
regelt zelfs gelijk eredivisie live voor zijn gasten. top toch?
Echt een geweldige tijd gehad.
Eten in het restaurant is goed.
Volgend jaar weer.
Groeten uut Grunn( groningen)
31-8-2011
wij hebben echt een super vakantie gehad op camping Scheldeoord, zeker met kleine kinderen is het een prima camping.
Het personeel is echt super vriendelijk en erg behulpzaam.
Ons zoontje is uit het stapelbed gevallen, (daar er geen rekjes voorzitten is dit toch een beetje gevaarlijk) en heeft hierbij zijn enkel gebroken.
Flinke domper natuurlijk, maar het animatie team betrok hem er toch steeds bij, hij werd gewoon meegenomen in de parade met rolstoel en al, en zo heeft hij toch ook nog een leuke tijd gehad.
Werden bij thuiskomst nog gebeld door de receptie dat ze ook nog een cd van het animatie team opsturen voor hem, dat is toch netjes!!
Eigenaar van het restaurant is een aardige man, en het eten is daar top, de pizza's zijn goed gevult en zeker een aanrader.
Winkel is ook netjes en heeft een ruim assortiment, en niet onbelangrijk...de prijzen zijn redelijk normaal.
Kortom een goede leuke camping!