Camping Scheldeoord***** in Baarland Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Binnenkant

Beoordelingen Camping Scheldeoord*****

Landingsweg 1, 4435 NR, Baarland
Camping Scheldeoord scoort een 7,8 uit 10, op basis van 131 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Scheldeoord*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Scheldeoord***** in Baarland, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 57 vakantiefoto's van Camping Scheldeoord***** vinden. Je kunt 1 video van Camping Scheldeoord***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Scheldeoord***** met andere accommodaties in Baarland.

123 beoordelingen over Scheldeoord*****

met jonge kinderen, 2012
"Heerlijk pinkster weekend !"
Karin
29-5-2012 Super weer gehad en daardoor een top weekend maar caravan is een oude zooi !! Tafel kapot, klink deur kapot, kraan lekt etc etc.. Het eten in het restaurant is afschuwelijk, pizza is een kant en klare 'betonnen' bodem, niet weg te krijgen en de biefstuk is van een oude koe. Zwembad is heel erg klein en het binnenbad is echt smerig. Binnenbad is ook steeds een uur dicht !?

"Zeker voor herhaling vatbaar!!"
jolanda
7-9-2011 We zijn net terug gekomen van scheldeoord.Superleuke vakantie gehad.
Wij waren met onze kids van 5 en 10 jaar daar.We zaten in een chalet op het nieuwe gedeelte.Super netjes allemaal.En vooral het animatieteam.Onze kinderen hebben zich zo met hun vermaakt.De hele dag door deden ze leuke dingen met de kinderen.Mijn kinderen vonden het zo leuk dat ze zelfs moesten huilen toen we weer naar huis gingen,hebben ze nog nooit eerder gehad.Dus dat zegt al genoeg.Binnenbad is inderdaad klein,maar toch vermaken de kinderen zich er wel,er is een "coole"glijbaan en daar hebben de meeste kinderen wel genoeg aan.En als het warm is kun je lekker naar het strandje gaan wat lekker dicht bij is of het buitenbad waar wij zelf ook nog even een duik in hebben gedaan.Het enige nadeel wat wij vonden is de geur van de uien van het bedrijf wat vlakbij ligt.Maar dat is dan ook echt het enig nadeel wat wij kunnen noemen.Verder helemaal geweldig en wij komen zeker weer!

"Leuke camping direct aan de dijk"
Jenny
28-5-2012 We hebben hier een leuke tijd gehad, inderdaad de uitstapjes liggen wat verder weg, maar het is prima te doen met de auto, verder vonden we de snackbar gewoon slecht, we konden de frituur op de camping gewoon ruiken, meestal betekend dit dat het vet echt vies is, de frietjes vonden we ook niet lekker.
De camping ligt echt super onderaan de dijk, vergeet je iets en dat gebeurt nog wel eens met kids, dan loop je gewoon even terug.
We hebben best redelijk weer gehad, gezien de rest van nederland echt slecht weer had!

"Superschoon sanitair en erg kindvriendelijk!"
huub
25-8-2011 iedereen zit het liefst thuis op zijn potje,nou voor het eerst moet ik zeggen dat dit alles overtreft,zelfs desintecterend middel is er ter beschikking om de bril vooraf te reinigen,geen vieze hokjes,maar ruime zit gelegenheid,en altijd schoon!
leuke rustige camping,veel, echt zeer veel animatie,ruime plaatsen,goed verzorgd,vriendelijke dames aan de balie,voor een paar euro per week geweldig goede wifi verbinding!honden toegestaan,maar absoluut geen viezigheid op de camping!alleen de verlichting snachts kan beter en een beetje toezicht bij het zwembad,maar dat zijn maar peuleschillen!
we hebben het naar onze zin gehad en kunnen zeggen dat het echt de moeite waard is,zeker als u uw kinderen een plezier wilt doen!

"Perfecte vakantie"
Fam Spit
3-9-2011 We hebben een perfecte vakantie gehad op camping Scheldeoord. Stacaravan was prima en ook het strandje was gweldig. Binnen en buitenzwembad prima. Binnen beetje klein maar goed te doen.

Compliment voor de horecavoorziening op het park. Het eten was perfect en absoluut niet duur. Ook de pizza's waren erg lekker. De bediening was uitermate vriendelijk en gezellig. "s avonds aan de bar kan het erg gezellig zijn en is het maar goed dat je vakantie hebt zodat je de volgende dag rustig kunt herstellen.

Nu nog zorgen dat eredivisie live het doet en dan is het helemaal perfect!!

"In 1 woord GEWELDIG!!!!!"
mirc
28-8-2011 Net terug van de camping, echt super.
Vooral de Horeca is geweldig, de eigenaar is een top gozer en vriendeliojk personeel. Doet niet moeilijk als het wat later wordt en drinkt eventueel zelf wat mee.
regelt zelfs gelijk eredivisie live voor zijn gasten. top toch?
Echt een geweldige tijd gehad.
Eten in het restaurant is goed.
Volgend jaar weer.
Groeten uut Grunn( groningen)

"Top vakantie gehad"
fam vd Kreeke
31-8-2011 wij hebben echt een super vakantie gehad op camping Scheldeoord, zeker met kleine kinderen is het een prima camping.
Het personeel is echt super vriendelijk en erg behulpzaam.
Ons zoontje is uit het stapelbed gevallen, (daar er geen rekjes voorzitten is dit toch een beetje gevaarlijk) en heeft hierbij zijn enkel gebroken.
Flinke domper natuurlijk, maar het animatie team betrok hem er toch steeds bij, hij werd gewoon meegenomen in de parade met rolstoel en al, en zo heeft hij toch ook nog een leuke tijd gehad.
Werden bij thuiskomst nog gebeld door de receptie dat ze ook nog een cd van het animatie team opsturen voor hem, dat is toch netjes!!
Eigenaar van het restaurant is een aardige man, en het eten is daar top, de pizza's zijn goed gevult en zeker een aanrader.
Winkel is ook netjes en heeft een ruim assortiment, en niet onbelangrijk...de prijzen zijn redelijk normaal.
Kortom een goede leuke camping!

"Zeker nog een x!"
Sandra
16-8-2011 Erg leuke camping, met mooie toiletgebouwen, gelegen aan leuk strandje aan Westerschelde. Veel en leuke annimatie voor de kids, leuke speeltuinen en leuke horeca! Zeker voor herhaling vatbaar

"Hele fijne vakantie gehad"
Tessa
15-8-2011 Afgelopen twee weken op Scheldeoord gestaan en ondanks het gemis van de volle zon een hele fijne vakantie gehad! Het sanitair was heel goed, nog nooit zo gezien, en de kinderen (en vaak ook wijzelf) werden de hele dag door met leuke programa's vermaakt.Petje af voor de jongens en meiden van het animatie team. Wij hebben ook een paar keer heerlijk gegeten in t restaurant. De sfeer was goed! We komen hier graag terug..

"Ideaal met kleine kinderen"
Joris
28-8-2011 Met onze kinderen van anderhalf en bijna vier jaar oud prima vakantie gehad! Veel vermaak voor de kleintjes met diverse speeltuinen, springkussen, zwembaden en leuk strandje. En natuurlijk het zeer actieve animatieteam. Bij het wegrijden van de camping was dit het eerste wat onze dochter aangaf te gaan missen! Horeca prima, goed en betaalbaar eten en erg kindvriendelijk. Wifi-verbinding was helaas niet altijd optimaal en gasfornuis en douche in onze cottage konden beter. Receptiepersoneel was vriendelijk en behulpzaam. Wat ons betreft een echte aanrader voor gezinnen met kleine kinderen!