Camping 't Woutershok Kampeerterrein***** in Texel Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Camping 't Woutershok Kampeerterrein*****

Kampeerterrein

Beoordelingen Camping 't Woutershok Kampeerterrein*****

Rozendijk 38, 1791 PE, Texel
Camping 't Woutershok Kampeerterrein scoort een 8,5 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping 't Woutershok Kampeerterrein*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping 't Woutershok Kampeerterrein***** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Camping 't Woutershok Kampeerterrein***** vinden. Je kunt 1 video van Camping 't Woutershok Kampeerterrein***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Camping 't Woutershok Kampeerterrein***** met andere accommodaties in Texel.

34 beoordelingen over 't Woutershok Kampeerterrein*****

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Niet voor gezinnen met oudere kinderen"
Loosman
12-8-2011 ligt ver van een dorpscentrum (minimaal 3 km). Voor oudere kinderen is er echt niks te doen, bij slecht weer mis je een kantine of iets dergelijks. Tafeltennistafel staat ergens achteraf, zou leuker zijn als dit bij de receptie of speeltuin zou staan. Plekken zijn wel ruim en sanitair goed.

"Kamperen zals kamperen bedoeld is"
familie
28-7-2011 Dit jaar voor het eerst naar Texel en dus ook voor t eerst op deze camping. Geen poespas, maar gewoon degelijk kamperen! Een verademing: geen subtropisch zwemparadijs, ballenbak en hele dagen durende kinder-entertainprogramma's; iedereen vermaakt zichzelf en elkaar en dat is genoeg!!! Onze kinderen hebben zichin ieder geval niet verveeld (en wij ook niet) en dat ondanks het slechte weer. Goed verzorgde veldjes met een mengeling van tenten, vouwwagens en caravans. Uitermate net sanitair! Ligging is prima; dichtbij bos, duinen, zee en Den Burg. Veel is op de fiets of lopend te doen als het weer het toestaat en er is op het eiland ook genoeg te doen tijdens de regenachtige dagen. Wel veel'mensen die al jaren terugkeren naar het Woutershok, maar desondanks geen 'ontoegankelijke clan' vormen. Iedereen lijkt altijd in voor een babbeltje, maar ook privacy wordt goed gerespecteerd door alle kampeerders.
Wij waren graag langer gebleven, maar helaas... alle plekken vol!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Een luxe camping!"
lotje.11
31-8-2011 nette camping speeltuin veel kinderen aparte voetbal veld en tafeltennis veld. nette schone camping beheerders goed aanspreekbaar.prachtig fietsen mooie bezienswaardigheden ecomara juttersmuseim strand veel om op te noemen proef het zelf
de tesso geeft al vakantie gevoel!!!!!!!!!!!!!!!

"Wat een unieke camping!"
Des
27-7-2011 Voor het eerst waren wij op Woutershok. Veel gasten zijn al jaren vaste gast wat voor ons in het begin onbegrijpelijk is. Wij willen graag wat van de wereld zien.
Maar na drie weken woutershok begrijpen we precies wat de reden is. Wat hebben wij ondanks het weer een supervakantie gehad. Wat een supersfeer! Een vrijwilligster draaide een programma voor de kinderen, heel simpel maar wel erg leuk. Poppenkast en elke dag een spel, soms met wat hulp van ouders waar vind je dat nog? Gezelligheid gecombineerd met luxe sanitair(schoon!) en de rust die je zoekt op een camping in de natuur. Geweldig! Wij zijn hard aan het denken of we volgend jaar niet weer gaan.

"Dichtbij dorp, bos en strand"
Douwe en Tiny
12-8-2011 Camping 't Woutershok is een heel rustige camping, waar ieder optimaal kan genieten van rust en natuur. De camping is heel net, grote kampeerplaatsen, keurig sanitair. De veldjes zijn goed bereikbaar. Goede informatie en hulp van fam. De Graaf. Jammer dat bij hevige regen de grond begint te 'soppen', maar bij de hevige rgenbuien van deze zomer, is dat geen wonder. We hebben ons 4 weken goed vermaakt op het mooie veldje 'De Hors'. Het was gezellig.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Nette mooie camping"
Henk en Germa
18-6-2011 Nette camping met een keurig sanitair gebouw. De camping is uitermate geschikt voor aktieve senioren en gezinnen met kleine kinderen. Doordat de camping autovrij is kunnen de kinderen veilig spelen en fietsen. Ook de ligging van de camping is perfect, dicht bij strand, zee, de Koog en den Burg en de camping ligt in het bos, met een leuke korte fietsroute naar het strand. Kortom: wij hebben genoten!

met partner, Apr. 2011
"Rustige camping"
E
17-4-2011 Geen slechte camping. Vriendelijke mensen. Maar die veldjes dat vind ik op zich niet zo'n prettige indeling. Vanuit je caravan zie je aan de voorkant alleen maar andere caravans, allemaal met blauw/grijze voortenten (met bloemetjes en molentjes, al die vaste plaatsen), de meeste staan leeg, dat komt niet erg gezellig over. Maar ik kan me voorstellen dat het hier hartje zomer met kinderen goed toeven is. Het sanitair was erg schoon, maar ik vond de douches niet erg comfortabel. Dun straaltje warm water en je mag maar vijf minuten douchen. Nou ben ik geen Nederlandse campings gewend, misschien is dat overal zo, maar in Frankrijk is dat vaak toch wel anders.
De omgeving is prachtig en je kon er goed met een hond terecht. Ik heb niets te klagen eigenlijk, ik noem de minpuntjes alleen even voor de volledigheid.

met partner, Sept. 2010
"Fantastische plek"
Kees Bus
25-11-2010 Mooie camping voor mensen die van rust houden. Klantvriendelijke medewerkers en goede prijs kwaliteitverhouding

met jonge kinderen, Juli 2010
"Top camping"
Anne
13-7-2010 Voor jonge kinderen ideaal. Bij het strand, bij den Burg etc. Alles op de fiets te doen maar niet te dicht bij het het zeer drukke Koog. De camping is heel erg geschikt voor jonge kinderen. Door het zeer goede toezicht en het voorkomen van autoverkeer op de camping kun je kinderen rustig loslaten op de camping. Een van de mooiste van Nederland. Er zouden meer van dit soort campings moeten zijn.

met partner, Juni 2010
"Prachtige plek"
edson151
22-7-2010 mooi gelegen, prachtig luxe sanitair. Vlak bij starnd en plaats. heerlijk in de bossen en grote plaatsen. Vriendelijk personeel. Gewoon doen!!