Beoordelingen Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)***

Kogerstaete Texel (De Koog)***
Beoordelingen Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)***
Dorpsstraat 230, 1796 CH, Texel
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)*** in Texel, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Kogerstaete Texel (De Koog) scoort een 9,6 uit 10, op basis van 264 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)*** in Texel, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 113 vakantiefoto's van Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)*** met andere accommodaties in Texel.

248 beoordelingen over Kogerstaete Texel (De Koog)***

9,8
Mei 2013
"Geweldig hotel !"
Arthur van Bergen H...
11-5-2013 Begin mei een korte familie vakantie gehad en voor mij de eerste keer op Texel. Het verblijf in een woord GEWELDIG !!. Zeer goede service, kamers, ontbijt enz. ben al in verschillende hotels in het binnen/buitenland geweest maar dit verblijf staat bij mij op nr. 1 !!!!

met partner, Mei 2013
"Prachtige schone en gastvrije plek!"
Fam van 't Veer
6-5-2013 Wij hebben begin mei een heerlijke twee nachten in dit hotel gelogeerd, van ontvangst tot afscheid vriendelijk en gastvrij onthaald. Met onze hond in ons appartement genoten van het heerlijke ontbijt met zelf gebakken brood.
Een mooie uitvalsbasis om Texel te ontdekken. Dicht bij het strand en de gezellige dorpsstraat.
Van harte aanbevolen!

met vrienden, Apr. 2013
"Hotel met hart"
Frankie
8-4-2013 Hotel de Kogerstaete geeft direct een vakantiegevoel
Gastvrij - met een glimlach - ontvangen en respectvol behandeld.

Prachtige kamer - modern en strak. Uiteraard met grote, schone badkamer en TV, bureau en stoel. Waterkoker met Thee en koffie ook gebruikt.
Verrassend goede bedden en hoofdkussens. Overheerlijk geslapen.
Extra was een balkon waar je in de zon kunt gaan zitten. Wauw.

Enkele opgeknapte kamers mogen aanschouwen die zo nog mooier waren.
Alles tot in de puntjes geregeld.

Liggend aan de leukste winkelstraat van Texel. Naast kleding en drink-/lunchgelegenheden en een verscheidenheid aan restaurants van Grieks tot Thais van Frituur tot Texelse specialiteiten.

En op steenworp van een prachtig duinlandschap met schoon strand aan de Noorzee.
Een kleine kunstexpositie bezocht en wat andere steden. Relaxt!
Heb nu al heimwee... Terugkeren is een zekerheidje.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)...

met partner, Apr. 2013
"Erg naar de zin gehad"
Astrid
10-4-2013 Wij blijven maar terug komen bij Hotel Kogerstaete op Texel! Deze keer in de nieuw gestylde kamers, die zeer mooi geworden zijn. Het ontbijt was weer uitmuntend en Jeanet en Dirk, het echtpaar dat de boel runt, was weer uitermate gastvrij. Het weer zat mee en we hebben dan ook genoten van het strand in De Koog en hebben na afloop een terrasje gepikt in hartje Den Burg. 's Avonds lekker gegeten op de strip in De Koog. Texel en Hotel Kogerstaete blijven zeer de moeite waard!

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Super weekend gehad"
j.bax
7-4-2013 Geweldig hotel waar we zeker nog eens terug komen. Mooie brand schone kamer, heerlijke bedden en heerlijk kussens. Zeer kind en diervriendelijk. Mensen met hart voor de zaak die alles over hebben voor een aangenaam verblijf. Als iets vergeten is doen ze er alles aan om het voor elkaar te krijgen.
Heerlijke uitgebreid ontbijt met croissantjes en zelfgemaakte jam en brood.
Eigenlijke is een weekend te kort. We kwamen tijd te kort. Het Jutters museum is een aanrader. En in de Koog kan je gezellig eten en winkelen. De pasgeboren lammetjes waren geweldig om te zien.
Lieve mensen hartelijke bedankt voor alles,was erg gezellig. We hebben genoten en voor herhaling vatbaar......

"Viel wat tegen"
ans_11
2-4-2013 hotel Kogerstaete zou het beste hotel van nederland zijn....
ik vond het qua uitstraling een beetje een middenklasser. wat veroiuderde kamers (wel netjes) en doucheruimte. dito voor ontbijtruimte.
de receptie lijkt een soort camping-receptie.
het ontbijt was dan wel weer heel uitgebreid.

"Een aanrader"
fam.J.G.Wilderom
29-3-2013 geweldige kamers, ligging perfect, vlakbij het strand,
vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt perfect.
Prijs is het waard. Restaurant smaakvol ingericht.
Kamers worden elke dag schoongemaakt.

"Fantastische plek!"
Tas
3-3-2013 Komen hier nu voor de 4e keer en wederom hebben wij genoten. De geweldige ligging (2 min. lopen van het centrum van De Koog), de gastvrijheid en de mooie kamers. De eigenaren hebben onlangs alle tweepersoonskamers gerenoveerd en deze zien er nu modern en fris uit.

met partner, Feb. 2013
"Geweldig hotel!"
S. Stibbe
24-2-2013 Tijdens ons weekendje Texel verbleven wij in dit hotel in een welness kamer. We hebben het super gehad ! Bij aankomst leuk ontvangen door vriendelijk personeel met uitleg over de faciliteiten op de kamer (sauna, bubbelbad en douche met zonnebank). De kamers zijn schoon en netjes en de bedden liggen heerlijk! Het hotel zit in een rustige straat, om de hoek van de winkeltjes en eetgelegenheden. 's Ochtends een heerlijk uitgebreid ontbijt. Wij hebben genoten.. echt een aanrader!

met partner, Feb. 2013
"Superhotel voor een zeer acceptabele prijs"
Jordy Wu
19-3-2013 Fantastisch gelegen hotel waar je meteen thuis voelt. Super ontbijt met vers brood. Heel persoonlijke en fijne benadering. Echt een aanrader!!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?