Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)*** in Texel Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)***

9,8
9,7

30 mei 2012

HOTEL KOGERSTAETE DE KOOG TEXEL

Beoordelingen Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)***

Dorpsstraat 230, 1796 CH, Texel
Hotel Kogerstaete Texel (De Koog) scoort een 9,5 uit 10, op basis van 223 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)*** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 96 vakantiefoto's van Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel Kogerstaete Texel (De Koog)*** met andere accommodaties in Texel.

212 beoordelingen over Kogerstaete Texel (De Koog)***

9,8
9,7
met partner, Mei 2012
"Tja, gewoon heerlijk!!!!!"
peter van maren
28-5-2012 heerlijke aankomst, deze mensen doen het geloof ik met ze tweeen, maar wel met passie, maar cker niet over de top, alles lekker relaxed,

en dat ontbijt, daar word ik wel blij van, de kamers zijn heerlijk ruim, wij hadden 22, het is wat aan de dure kant, maar volgende keer texel, zit ik daar weer, raad het ook aan ierdeen aan!

met partner, Apr. 2012
"Wat een heerlijk hotel!!!!!!"
familie van bruggen
27-4-2012 Als je recensies leest.. denk je altijd.. ja ja.. eerst maar eens zien.. maar dit hotel maakt zn award waar!! Super gastvrij!! Mooi uitgebreid ontbijt met heerlijk vers eigen gebakken brood!! Mooie schone en ruime kamers met heerlijke bedden en uitzonderlijk lekkere kussens.. prachtige badkamer en zalig bad.. de wellness kamer hebben we mogen bekijken.. gewoon weg super! Top af gewerkt.. deze mensen werken keihard en dat is overal terug te zien! Boeken! Slapen.. want hier kom je graag terug! Wij zeker wel!!

met partner, 2012
"Een echte aanrader! "
Frank en Ingrid
22-4-2012 Wij verbleven in februari in dit gastvrije hotel. We kunnen dit hotel van harte aanbevelen. Het hotel heeft ruime, super schone, goed geoutilleerde kamers, met een groot balkon en fijne bedden. Het ontbijt is uitgebreid en iedere dag is er warm, zelfgebakken brood. De ligging is dichtbij zee en een mooie uitvalbasis voor leuke wandel- en fietsuitstapjes. De hoteleigenaren zijn bijzonder gastvrij en vriendelijk. Kortom: ga gerust eens langs! Wij hebben genoten!

met partner, Apr. 2012
"Zeer gastvrij en goed verzorgd"
anne marie
22-4-2012 Hotel Kogerstaete op Texel is een superhotel waar gastvrijheid zeer hoog in het vaandel staat! Een persoonlijke ontvangst, door de eigenaren, prima kamers (sommige zelfs met stoomdouche), gezellig ingericht hotel rustig gelegen aan de rand van centrum de Koog, een heerlijk ontbijt (met zelfgebakken brood) en af en toe een gezellig praatje. Een echte aanrader!!

met vrienden, Apr. 2012
"Super hotel, niet voor niets award winner!!!!!!"
M Koster-Bos
23-4-2012 Geweldig culinair weekend gehad, met 2 fantastische restuarants: De Taveerne (vlees en vis) in De Koog, en 't Pakhuus (visrestaurant) un Oudeschild. Beide met erg goed eten, gezellige ambiance, aardige/zorgvuldige/vakkundige bediening, met wensen werd goed rekening gehouden, kortom voor iedereen een aanrader. Hotel was geweldig, erg aardige eigenaars, zeer ruime/schone suite, ruim aanbod bij ontbijt met voorreffelijk vers gebakken brood, dicht bij centrum, strand, Ecomare/juttersmuseum in de buurt, zwembad in de buurt, erg kindvriendelijk (bv eigen placemat + beker bij ontbijt, tijgervlokken, gestampte muisjes, kast met spelletjes, kadootje voor de kinderen), eigenaars maken echt tijd voor de gasten, zelfs op zondag werden de bedden opgemaakt, voor wie verwent wil worden moet zeker dit hotel boeken

met vrienden, Apr. 2012
"GEWELDIG HOTEL"
Dinie Horsten-van R...
23-4-2012 Het is een geweldig hotel. Het appartement en de bedden zijn prima in orde. De ontvangst door de eigenaars is erg gemoedelijk, waardoor je je meteen thuis voelt.
Het ontbijt is meer als voldoende en erg lekker.Alles word zeer goed onderhouden en schoon gemaakt .De ligging van het hotel is erg goed omdat je bijna in het centrum bent van De Koog.

"Echt een aanrader"
workumt
1-5-2012 Mooi hotel, vriendelijke ontvangst.
Mooie schone kamer met sauna, bubbelbad en sunshower.
Heerlijk ontbijt. Echt een aanrader dus.

met een groep, Mrt. 2012
"Thuis komen"
gutjens
26-3-2012 Wat een lieve mensen. Zo professioneel, hartelijk, hard werkend. Je voelt je er gelijk thuis. We waren met een grote groep met ieder koppel 2 honden bij zich. Ideaal, was het dat een aantal op de onderste verdieping, tweekamerappartementje hadden. Wij hadden een prachtige kamer aan de voorkant 1 ste verdieping hotel met ruim balkon.Nog geen 100 meter verder kun je s' ochtens en s'avonds de honden uitlaten in een stuk bos. Strand dicht bij. Centrum lekker te belopen. Gezellig druk.Kamers waren super schoon. Neem als je honden meeneemt een bench mee, en een laken om over bank ect. heen te leggen, een borstel om zand uit de vacht te borstelen, en een hand doek als ze ergens in gaan rollen...We hebben het echt zo fijn gehad. Prachtig uitgebreid lopende ontbijt buffet. Met zelfs zelf gebakken brood. het was gewoon af. Deze mensen verdienen een 10 echt waar.

met vrienden, Mrt. 2012
"Zo wil je je voelen als je een weekend weg bent"
Fam V uit Amsterdam
26-3-2012 Wij waren met 4 stellen een paar dagen te gast in dit hotel. Twee van ons hadden de suite, 1 stel een "gewone" kamer en 1 stel de kamer met speciale stoomcabine annex douche. Allen waren van mening dat de kamers uitzonderlijk schoon en netjes waren. Bedden sliepen uitstekend, frisse dekbedden, alles keurig schoon en goed onderhouden. Service was meer dan goed. Ondanks het feit dat wij allen 2 honden bij ons hadden (middenslag) waren we toch welkom. Voor iedereen die honden heeft is dit hotel een aanrader maar neem wel zelf een bench en lakens mee om de bedden en/of de bank mee te bedekken (in geval de honden op het bed of de bank willen springen. Is uiteraard niet toegestaan). Neem als eigenaar je eigen verantwoordelijkheid hierin. In de ochtend werden we verrast met een meer dan uitgebreid ontbijt w.o. vers gebakken brood, alle soorten beleg, eieren, spek, rauwkost etc etc in buffetvorm. Eigenaren werken zich een slag in de rondte om het de gasten naar de zin te maken. Een dikke 10 !

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Wat een zaligheid"
Sanne
17-4-2012 Met een 8 jarige (die door diverse attenties is verwend) in het gezelschap hebben wij een weekend van de grote hotelsuite genoten. Wat een riante ruimte met goed verzorgde voorzieningen! Dit in combinatie met een royaal ontbijt (met o.a. zelfgebakken brood) en chocolademelk voor de kinderen hebben wij een zalig weekend gehad!