Camping Appelhof in Terschelling Nederland beoordelingen 7.1 | Zoover

ff de was doen :P

Beoordelingen Camping Appelhof

Formerum Zuid 12 A, 8894 KH, Terschelling
Camping Appelhof scoort een 7,1 uit 10, op basis van 88 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Appelhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Appelhof in Terschelling, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Camping Appelhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Camping Appelhof met andere accommodaties in Terschelling.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

86 beoordelingen over Appelhof

4,8
6,7
5,7
"1 keer maar nooit meer"
Maartje van der Hei...
22-8-2011 Het uitgaan in de Big Apple is leuk voor 3 keer,maar vaker ook niet. Wel is Mental Theo erg aan te raden! Wyb is top! We hadden een tent met een koelkast en stopcontact.Op de site was aangegeven dat er bij een 3-6 persoonstent géén tafel bij zat, dus hebben wij flink moeten sjouwen met 9 stoelen en 2 tafels. Wanneer we daar aankwamen bleek dat er wel een tuintafel bij stond en konden we er nog een bijpakken. Service,maar slecht aangegeven dus! Verder is het eten bij het wrakkenmuseum goed te doen en niet duur. Wel is de bewaking erg streng en werden onze boxen een keer afgepakt omdat we te veel herrie maakten, met boetes uitdelen doen ze ook niet moeilijk; dus pas op! In onze tent zijn is door buren in gekotst en geplast, wij hebben de laatste avond aangegeven om extra bewaking op onze tent te zetten zodat wij gewoon kunnen genieten van onze avond. Komen we terug blijkt er 150 euro gestolen te zijn.We hebben hier een opmerking over gemaakt,maar ze reageren erg geïrriteert en doen niets

met vrienden, 2011
"Zeker de moeite waard, volgend jaar weer"
Maarten
13-8-2011 Het was ons eerste jaar en we hebben besloten om volgend jaar weer te gaan. Het was zo gezellig, jongeren uit alle uithoeken van het land. Was echt top

"OMG"
Danique
10-4-2012 Wat een vakantie! Heb geweldig genoten, maar was toch wel een kleine hel. Tent was koud, donker en stenen vloer. Eerste avond luchtbed kapot, dus neem een deken mee voor eronder! Mensen die er werken zijn erg aardig en helpen je met je baggage enzo. Super leuk is the big apple. Heel gezellig en leuke muziek. Verder heb ik alleen een patatje en kaassoufle gehaald, dus weet niet zo veel over het eten. ;P Het sanitair is soms schoon, ... soms niet. Bijna altijd druk! My advice, douche sochtends vroeg! Neem eigen wc papier, want ook die is vaak op. Verder wel heel gezelligg!!!

"Leuke vakantie gehad!"
Rick
8-3-2012 ik ben afgelopen zomer(8t/m15 aug) met een groep van 10 jongens naar camping appelhof geweest. we hebben allemaal een super leuke week gehad! het weer zat de 1e paar dagen wel tegen maar later werd dat wel beter.
de bewaking op de camping is redelijk streng, maar dat hoort nou eenmaal op een jongeren camping. wij hadden 3 3/6 pers tenten gehuurd dus we hadden ruimte genoeg. deze tenten waren allemaal redelijk schoon en de koelkasten ook.
alleen jammer dat het grolsch bier bij de snackbar steeds op was!.
wij hebben ons allemaal super vermaakt en wij gaan dit jaar weer naar appelhof(30 juli t/m 6 aug)

"Erg gezellig!"
Lisanne
3-1-2012 Afgelopen zomer ben ik met mijn vriendinnen naar Appelhof geweest Naar onze mening was de bewaking wel erg aardig en de directie ook Wel doen ze weinig aan EHBO We moesten zelf naar de winkel lopen om verband te halen terwijl de blessure aan de voet zat en dus niet kon lopen Daarbij komt dat de winkel redelijk ver lopen is zon 10 minuten De tenten vielen tegen die waren vies Dit was ook zo met de douches en wc's die overigens erg krapjes waren Onze buren waren erg gezellig De privacy is trouwens ver te zoeken iedereen loopt zo je tent binnen In de big apple zou ik als meisje niet snel alleen lopen als je er niet van houdt als iedereen aan je zit De jongens zijn nogal betastend en dit kan erg vervelend zijn Wij zijn ook naar de braskoer geweest leuk maar de wachtrij is lang de 1ste keer hebben wij 1,5 uur in de rij gestaan omdat we nog geen bandje hadden maar de 2e keer konden we gewoon doorlopen. de geruchten over een drank en drugs camping zijn niet waar, ik heb daar niets van gezien

met vrienden, Aug. 2011
"1 keer daarna nooit meer"
matthijs
14-8-2011 hallo ik ben samen met 3 vrienden op de camping geweest. Wij hebben een gezellige week gehad maar dat heeft toch echt aan ons zelf gelegen. De bewaking is alleen op de camping om jou geld en spullen af te pakken en niet voor jou veiligheid of voor jou spullen te bewaken. De vrouwen bij de receptie zijn heel kinderachtig niks is hun fout om maar niet spreken over de directie want een vriend van mij is op de camping aangevallen door 1 van de poolse schoonmakers en die werd nog weg gestuurd ook en toen was de directeur zo'n stoere vent dat hij niet met me wilde praten. Het sanitair gaat wel licht er echt aan wanneer je gaat en voor de rest moet je zelf je feestje bouwen !!!

gr matthijs

met een groep, Aug. 2011
"Fantastisch"
joey
9-8-2011 was fantastisch komen daar aan mooie groep buren waar de hele week mee zijn omgegaan.
zelf ook mooie groep gehad en vond de bewakers helemaal niet streng.
de wc's waren opzig niet echt super schoon ma je kon er wel zitten(je moet ook niet te veel van een jongeren wc verqachten he.
hebben een mooie toren gebouwd van bier kranten van 43 kratten hoog( was de week 1 tot 8 augustus).

met vrienden, Juli 2011
"Maak zelf je feestje"
lobke
9-3-2012 Appelhof is echt een jongerencamping. Veel drank, geschreeuw en muziek, maar dat hoort erbij natuurlijk! Big apple is goed te doen, braskoer en vooral karaokebar zijn super gezellig! Ons straatje was top, al werd wel onze tafel gejat. Gewoon een andere terugjatten! Paar mensen in ons straatje hadden trouwens drugs bij zich, en waren compleet van de wereld. Werd meteen afgestraft door de bewaking. Ook van kotsende, droken mensen moet je niet vreemd opkijken. Een van de redenen dat de wc's ranzig zijn! En geen wc papier trouwens. In Midsland zelf alles redelijk duur, overal sowieso 5 euro entree. maar bouw zelf je feestje, dan heb je echt een leuke vakantie!

met een groep, Juli 2011
"Geweldige vakantie!"
Arjan
30-7-2011 Vervolg... De eerste 3 dagen hadden we regen, maar we hebben ons goed vermaakt met de tenten die om ons heen lagen. Die regen had niet langer moeten duren want je had de tent echt wel gezien na die tijd. Onze tent was goed waterdicht, maar er zaten er een paar tussen die echt veel lekten. De koelkasten deden het ook gewoon naar behoren. Nog een hele goede Tip: neem een stekkerdoos mee! Anders kun je je telefoon niet opladen tijdens de vakantie. Nog een tip: Fiets zeker eens naar de duinen en naar het strand! Een fiets huren kost nog geen 5 per dag per persoon!

De douches kosten 1 euro per 10 minuten, dus let op dat je altijd een reserve euro bij je hebt voor het geval je nog shampoo of zo in je haar hebt. Het zijn niet de meest hygiënische douches. Maar dit is een recensie op waarheid gebaseerd, en je gaat echt een top vakantie beleven mits je het jezelf gezellig maakt. Trek je niet te veel aan van alle schrikbarende recensies, je vakantie wordt echt super!

met een groep, Juli 2011
"Geweldige vakantie!"
Arjan
30-7-2011 Wij hebben met onze vriendengroep een geweldige vakantie achter de rug op vakantie Appelhof in Terschelling. Wij kwamen op vrijdag 22 juli 2011 aan na een lange reis van zo'n 5 uur. Toen we aankwamen kregen we onze tent aangewezen. Deze tent viel ons absoluut niet tegen na alle verhalen die we hadden gelezen! Lees het vervolg van deze recensie....

Tips:

- Neem een slotje mee voor je koffer en doe deze als er niemand bij de tent is op slot!
- Neem badslippers mee, je weet namelijk niet wat er allemaal op de vloer bij de douches is gebeurd...
- Neem de bus naar de camping (à 2 euro enkeltje) en huur de fiets op 50 meter van de camping, wij hebben eerst nog 5 kilometer moeten fietsen...
- Verken het eiland, ga vooral naar de volgende discotheken: de Wyb, de Braskoel en de stoep. De Big Apple is leuk voor 2 keer maar dan heb je het echt gezien (muntjes maar 1,25 per stuk!). Koop je kaartjes op tijd want er is een echte run op kaartjes bij de Big Apple

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende