Hotel La Promenade*** in Baarn Nederland beoordelingen 6.2 | Zoover

4,9
5,1
5,8

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel La Promenade***

Amalialaan 1, 3743 KE, Baarn
Hotel La Promenade scoort een 6,2 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel La Promenade***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel La Promenade*** in Baarn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel La Promenade*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel La Promenade*** met andere accommodaties in Baarn.

7 beoordelingen over La Promenade***

4,9
5,1
5,8
met partner, Nov. 2011
"Hier slaap je slecht"
tom_thalhamm
19-11-2011 Wat ouderwetse standaard kamer op de tweede verdieping. Muziek stijgt er van beneden naar op tot 2.00 uur 's-nachts. Het water in de verwarming klettert en stroomt duidelijk hoorbaar. Maar het water naar het waterreservoir van de WC gaat zo langzaam, dat je 10 minuten kan wachten totdat weer doortrekken mogelijk is. Om ca. 6.00 's-morgens gaat het brandalarm, zonder brand en zonder dat iemand van het hotelpersoneel komt kijken. Gelukkig wel de brandweer, die er in slaagt het alarm uit te krijgen. Denk je dat je enige verontschuldiging krijgt. Niets hoor. De receptionist is verbaasd dat je wat te klagen hebt en van de directeur, die volgens de receptionist iets van zich zou laten horen, komt geen enkele reactie. Klantonvriendelijkheid troef. De ligging in het centrum van Baarn is het enige positieve.

"Prima uitvalsbasis voor uitstapjes"
V. Schoenmakers
23-7-2011 Prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar bijv. Paleis Soestdijk, fietsen over de Utrechtse heuvelrug, etc.
Vanwege probleemrug om een bed gevraagd met het meest harde matras. Wij kregen kamer 7. Een ruime kamer met ook een ruim overdekt terras, op de 1ste verdieping.
Gewaarschuwd door berichten op internet hadden we gerekend op lawaai tot in de vroege uurtjes!
Onze 1ste nacht (vrij op za) hebben wij rekening gehouden met lawaai. Er was wel iets te horen maar we hebben desondanks goed geslapen. De andere nachten verder niets van lawaai gemerkt en heerlijk geslapen. Wellicht doordat wij veel gelopen en gefietst hadden.
Op onze opmerkingen over de kamer werd meteen gereageerd en actie ondernomen.
Enige vorm van opknappen aan de kamer mag zeker worden gedaan. Wij hebben een prima lang weekend gehad in dit 3 sterren hotel.

met partner, Feb. 2010
"Weekendje weg!!"
Stef en Ella Pennin...
20-2-2010 Wij hadden via een aanbieding een goedkope boeking waardoor ik de prijs/kwaliteitverhouding in dit geval aanvaardbaar vond. Wij hadden al e.e.a. gelezen op internet dus waren voorbereid op een sobere, kleine kamer. Echter wij kregen de grootste kamer (nr.7) van dit hotel. Op het eerste oog ziet het er allemaal voldoende uit, zeker wanneer je geen luxe ambieert. Het hotel is wel erg gehorig; je kan de buren in je hotel op de voet volgen!! De ontvangst was vriendelijk en dat geldt ook voor de (summiere) contacten met het personeel. Zij deden wat je van hen mag verwachten; geen acties uit henzelf (info, hulp aanbieden). Voor zo'n prijsje is de lokatie geschikt voor een verkenning van het Gooi. De lunch was goed, maar voor het diner (flink geprijsd) hebben we toch een andere lokatie gezocht. Onder/naast het hotel zitten uitgaansgelegenheden, maar wij waren er vanaf zondag en hebben er niets van meegekregen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel La Promenade*** bij:

met partner, Jan. 2009
"Een keer was leuk"
Martin
27-1-2009 geboekt via aanbieding waardoor verhouding prijs/kwaliteit acceptabel. Voor de vriendelijke ontvangst moet je hier niet zijn, we kregen de sleutel en dat was dat, verder geen info. Kamer op zich was prima maar onrustig geslapen door disco in de straat, volgende morgen nog gevraagd , bediening gaf aan dat ze daar meer klachten over kregen maar dat ze daar helaas niets aan kunnen doen . Ontbijt was oke, niet overdreven luxe . Hotel ligt centraal, vlak bij de winkelstraat van Baarn en in directe omgeving kan je prachtig wandelen

Natascha
4-6-2008 Het hotel heeft geen eigen parkeerplaats en dus moet je ergens langs de straat parkeren. Bij binnenkomst kregen wij de sleutel en dat was het (geen praatje over omgeving en moesten zelf naar het tijdstip van het ontbijt vragen). De kamer en badkamer is heel klein en sober (wel schoon). Het was leuk geweest als het iets was aangekleed met een bloemetje, mooie handdoeken, sprei en/of leuke zeepjes. Prijs voor 1 nacht incl ontbijt was Euro 95,= en voor dat geld hadden we ook in het Hilton (incl zwembad enz) in een plaatsje vlakbij kunnen slapen. Eten zag er erg deftig uit (mensen met jasjes en vlinderdasjes) en we zijn dan ook naar een tapastentje een paar deuren verder gegaan en dat was wel erg leuk.

Joke
14-4-2007 Een wat verouderd hotel, naar onze mening. Geen lift, en bij aankomst bood het personeel niet aan de koffers naar boven te dragen.
Ontbijt was goed, maar beknopt.
Geen info aanwezig over bezienswaardigheden in de omgeving.
Kamer was wel schoon.

D.Diederiks
23-3-2005 De,aankleding is heel mooi maar het personeel en directie moet nog veel leren!
Als het druk is moet je erg lang wachten en kan er geen vriendelijk woord vanaf.
Eten smaakt wel goed maar is behoorlijk aan de prijs