Vakantiepark Mölke**** in Zuna Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Kampeerplaatsen

Beoordelingen Vakantiepark Mölke****

Molendijk 107, 7466 PD, Zuna
Vakantiepark Mölke scoort een 7,7 uit 10, op basis van 108 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Mölke****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Mölke**** in Zuna, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Vakantiepark Mölke**** vinden. Je kunt 4 video's van Vakantiepark Mölke**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiepark Mölke**** met andere accommodaties in Zuna.

107 beoordelingen over Mölke****

"Een behoorlijke tegenvaller!"
J.W.
Activiteiten
22-5-2012 Na het lezen van alle goede beoordelingen, hadden wij met 3 gezinnen een hemelvaart arrangement geboekt op Camping Mölke.
Bij aankomst ging het al mis. We kregen een enveloppe met wat papieren en er werd vluchtig verteld waar onze plek was. Bij de slagboom konden we niet verder, we hadden geen sleutel gekregen van de slagboom. Een grote opstopping en ergernis tot gevolg.
De plek was op zich wel mooi, maar het paaltje van de stroom en wateraansluiting was gammel en met pur "gerepareerd". Het sanitair was voor het grootste gedeelte verouderd en de douches waren niet comfortabel (en te weinig) Ook het kinderbadje (1) was een drama.
Broodjes bestellen ging meerdere keren fout, hoe moeilijk kan het zijn? Patat halen in de snackbar duurde een uur! De volgende dag met de kids naar het restaurant; ook dit duurde veel te lang en we kregen wederom niet wat we besteld hadden.
Dan nog het zwembad: zowel het water als de ruimte waren veel te koud voor kleine kindjes.
Voor ons geen volgende keer!

met partner, Mei 2012
"Heerlijk genoten"
jan kok
16-5-2012 Leuk park, prima voorzieningen en mooie accommodaties
Wij hebben genoten van het halfpension arrangement voor de 3e keer

"Nooit meer! Vies!"
A Griphart
Onderkomens
15-5-2012 Wij hadden een mobile home gehuurd. Aankomst bij park zag er veelbelovend uit maar aan gekomen bij de mobile home sprongen de tranen in de ogen. Wat een ranzige carvan was dit!
Broodkruimels van vorige gasten schimmelplekken aan de binnenkant
van de gordijnen op de slaapkamer,alles was muf en nattig.

Matras kon je niet op slapen. Eigenlijk was alles teleurstellend
Bedrijfsleider Coen, 17-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer/mevrouw Griphart, wij vinden het spijtig dat uw verblijf niet naar wens is geweest. Onze mobile homes zijn allemaal (vrij) nieuw en in goede staat. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan proberen wij dit direct te verhelpen. Wij willen graag met u in contact komen, helaas hebben wij geen boeking op uw naam en hebben wij ook geen enquête ontvangen met deze opmerkingen erop. Wilt u contact met ons opnemen?

met vrienden, Mei 2012
"Gave accommodatie"
Silvia Vos
Onderkomens
10-5-2012 Wij zijn een weekendje weg geweest met vrienden naar Mölke en hadden twee Reggehooibergen gehuurd. Supergaaf vakantiehuisjes. Mooi gelegen direct voor op het park. We hebben gezwommen, gebowld, gevoetbald, kano gehuurd en heerlijk gegeten in het restaurant. Wij komen zeker nog eens terug.

"Interessant"
kathelijne
Onderkomens
6-5-2012 Het park ziet er gezellig uit, alleen de winkel bestaat uit heel weinig en er was geen pin automaat dus terug naar de receptie om daar te betalen. Zaterdagavond werden ineens ander openingstijden opgehang, snackbar dicht op zondag en holakidee, de receptie was ook ineens dicht.Verwezen werd er naar het restaurant maar die was ook dicht. Zondagsrust???? Ik begrijp heel goed dat men gelovig is maar om alles zomaar dicht te gooien en dan niet volgens schema? heel vreemd.

"Mooie kindvriendelijke camping"
Victor Scheepers
Onderkomens
25-4-2012 Mooie kindvriendelijke camping. Ruime kampeerplaatsen, speeltuintjes op de veldjes, gratis douche en warmwater. Wat wil je nog meer? Er waren voor onze kinderen veel vriendjes & vriendinnetjes op de camping. Het eten in het restaurant is goed. Leuk dat je vanuit het restaurant zo de speeltuin in kijkt. Het zwembad is klein, maar voor onze kinderen (4 en 7) prima. Wij gaan in de zomer weer een weekje kamperen in Zuna.

"Kleinschalig vakantiepark"
Mariska
Onderkomens
10-4-2012 Hier 't afgelopen weekend geweest. Bij de receptie een hartelijk welkom. De 4 pers. mobile home was netjes en schoon. De kachel dag en nacht aan gehad. Wel kleine slaapkamers met kleine smalle bedden (erg krap). De bedden waren opgemaakt! In 't kamertje met twee 1 pers. bedden, de bedden op elkaar gestapeld. Nu was er ruimte voor 't kinderbedje. Er was geen koffiezetapparaat, wel 'n Senseo. Voor kleine kinderen veel (kleine) speeltuintjes en ook een binnenspeeltuintje. Leuk zwembadje met ruime openingstijden. Het water mocht wel iets warmer, met name in 't peuterbadje. Volgende keer (bad)slippers mee, voor 't toegangspoortje moeten nl. je schoenen uit. Zondags is alleen de receptie en 't zwembad open. In de omgeving kan je prima fietsen. De waarborgsom kregen we bij vertrek direct retour (zonder eindcontrole).

"Prima camping"
Gerard Talsma
Onderkomens
10-4-2012 Prima camping, ruime comfortplaatsen. Sanitair was netjes. 2e Paasdag was erg gezellig, heerlijk gegeten bij de brunch. De kinderen hebben genoten van de activiteiten. Jammer dat het weer niet mee zat.

"Heerlijk weekendje gehad"
Simone Jouwsma
Onderkomens
1-5-2012 Wij zijn net terug van een weekendje bij het Mölke. We hadden een ruime mobile home gehuurd. Deze had drie slaapkamers en was ruim en schoon. De kinderen hebben zich prima vermaakt, er zijn meerdere speeltuintjes en een leuke overdekte speeltuin. Er was ook een leuk en gevarieerd recreatieprogramma. Wij hebben een heerlijk weekendje Zuna gehad.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Leuk voor kinderen"
Anton
Onderkomens
5-4-2012 Wij zijn in maart een weekend op dit park geweest. We hadden een huisje met sauna. Het huisje lag er mooi direct bij een speeltuin. De kinderen hebben zich prima vermaakt in de speeltuin en in het zwembadje. De bowlingbanen waren helaas nog niet af, maar we komen zeker terug om ze te proberen.