Vakantiepark Bungalowpark Zuiderzee**** in Medemblik Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Bungalowpark Zuiderzee****

Vakantiepark Bungalowpark Zuiderzee**** Medemblik

Beoordelingen Vakantiepark Bungalowpark Zuiderzee****

Oosterdijk 1, 1671 HJ , Medemblik
Vakantiepark Bungalowpark Zuiderzee scoort een 8,0 uit 10, op basis van 88 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Bungalowpark Zuiderzee****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Bungalowpark Zuiderzee**** in Medemblik, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 58 vakantiefoto's van Vakantiepark Bungalowpark Zuiderzee**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Bungalowpark Zuiderzee**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Vakantiepark Bungalowpark Zuiderzee**** met andere accommodaties in Medemblik.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over Bungalowpark Zuiderzee****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Super plek!"
Roald
Onderkomens
29-5-2012 Wederom een fantastisch weekend gehad voor de vijfde keer op bungalowpark Zuiderzee. Lekker gevaren met een sloep over de grote vliet heen en de kinderen hebben zich prima vermaakt met de jeugd in de voetbalkooi op het beachvolleybalveld en in het zwembad. Wederom weer een vriendelijk ontvangst. Tot de volgende keer!

met partner, Mei 2012
"Wij gaan weer boeken in september"
Jan Verboort
Onderkomens
18-5-2012 Super omgeving, ook mooi op tijd naar binnen, en niet zoals bij de meeste wachten tot klokslag 15.00 uur.
Nutuurgebied, nog nooit zo mooi gezien, heerlijk uitrusten en toch vanalles beleven. Personeel heel spontaan, huisje niets op aan te merken, hoop dat het in september weer zo is alleen iets meer zon !!!
Wie hier niet tevreden is moet naar mijn mening thuis blijven!!!!!!!!!!!!

met oudere kinderen, 2012
"Prima plek"
yvdheuvel
Onderkomens
11-5-2012 Wij hebben van vrijdag 4 mei 2012 tot 11 mei in het huisje waterdream doorgebracht, is uitstekend bevallen alles compleet en goed verzorgt.
Ontvangst was minder moesten namelijk 45 minuten wachten voordat we in ons huisje konden .

met jonge kinderen, Mei 2012
"Rustig park."
Pim
6-5-2012 Rustig park, alle huisjes aan het water. Huisje was groot maar onderhoud was slecht / matig. Vaatwasser kapot, afzuigkap kapot, gordijnen vielen van de muur. Stank in badkamer en wc, en geen wc brillen, kapot. Keuken niet schoon, en inhoud inkompleet. Verder goed vermaakt, zwembad wel leuk, vissen was nu slecht , en veel last van booten en vogels. Ben geen zeurpiet maar heb in betetre parken gezeten. Voor de kleintjes niks te doen. Park is verder netjes, veel privacy en heel rustig. Ook zitten er polen, geen last van gehad. Een boot huren is leuk, maar varen is beperkt, de kaart die je mee krijgt, is onduidelijk en op veel plaatsen mag je niet varen, vanwege de diepgang. Omliggende plaatsen zijn leuk, een supermarkt is in Medemblik.
Op het park is niks verkrijgbaar, alleen wat automaten met snoep etc. Restaurant niet geweest, afhalen friet etc, was prima. Personeel is stug, een dame was wel aardig. ( blonde) we hebben ons prima vermaakt, maar kom er niet meer terug.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Mooi park, huisjes matig!!"
Heerenveen
Onderkomens
7-5-2012 In de meivakantie een midweek een huisje gehuurd (nr. 82). Mooie ligging, aan het water, eigen steiger....helemaal top!! Maar dan het huisjes zelf!! Wat smerig. De spagettisaus en groentesoep van de vorige huurders zat nog in de pannen. Gordijnen kapot, koffiezetapparaat kapot, lade koelkast kapot, geen schaar aanwezig (om gevraagd, niet gekregen!!) douche en wc deur zaten steeds van de buitenkant op slot, kortom voor zoveel geld zwaar onder de maat!! Zo jammer, want het park is verder keurig netjes. Onze jongens van 9 en 12 hebben zich prima vermaakt in het zwembad en op het voetbalveldje. Fietsen gehuurd via de bali...werden de andere dag aan het huisje gebracht en ook weer opgehaald. Keurige Batavus fietsen. Medemblik ook een leuk stadje met leuke haventjes en winkeltjes. We hebben ons prima vermaakt, alleen jammer van het huisje. Voor ons geen volgende keer.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuk park,helaas veel achterstallige onderhoud"
annyenad
Onderkomens
17-5-2012 De periode van 28 april tot 5 mei hadden wij 2 standaard huizen gehuurd(nrs. 74 4n 75 ).
Direct na aankomst hebben wij voor alletwee de huizen een hele klachtenlijst gemaakt van alles wat stuk/vies was. Dat varieerde van beschimmelde kopjes in de vaatwasser, kapotte afzuigkap, luxaflex stuk, penetrante lucht op de badkamer, enz. Bij de ( overigens wel vriendelijke ) receptie werd hier nogal lakoniek op gereageerd met de opmerking : sommige eigenaren nemen het niet zo nauw, en ook zijn wij niet zo tevreden over onze schoonmaakploeg.Dit alles is ontzettend jammer, want verder is het qua ligging en faciliteiten een mooi park.

met jonge kinderen, 2011
"Heerlijk gerelaxed"
Bianca Kramer
Onderkomens
10-11-2011 Zaten in huisje 111 en 112. Huisje 112 had badkamer en slaapkamer beneden; dus kinderen boven!! HAHA. Heerlijk gewandeld aan het IJsselmeer, leuk zwembad, aardige mensen en lekker gegeten in het restaurant.
Zeker een aanbeveling waard om even er tussen uit te zijn in een andere omgeving. Enkhuizen is ook zeker een bezoek waard.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Rustig"
fallah
Onderkomens
8-11-2011 Eind oktober samen met prtner en kind van 15 maanden naar Bungalowpark Zuiderzee geweest, het is schoon en rustige park, de huizen zijn netjes ingericht, onze zoon vond het zwembadje heel leuk. Een aanrader.

met vrienden, Sept. 2011
"Mooi park, aan alles is gedacht"
Arno Borsboom
Onderkomens
16-10-2011 Wij komen er al jaren, een prima rustig park.
Geen dronken en herriemakende gasten die over het park zwalken
De leiding is strikt en zakelijk, vandaag dat alles op rolletjes loopt

met vrienden, Sept. 2011
"Voor vissers ideall"
Familie Otten
Onderkomens
15-9-2011 Wij hebben dit huisje gehuurd om te vissen, we hadden een mooi huisje op de kop uitgezocht en dit is prima bevallen. Ontvangst was heel hartelijk en we konden gelijk in het huisje. Huisje was erg mooi en niets aan te merken op de schoonmaak, dat was allemaal perfect. De heren hebben heerlijk gevist en behoorlijk wat gevangen. Ook hebben ze nog een dag een boot gehuurd op het park zelf en ook dat ging prima. Wij dames hebben lekker gebruik gemaakt van het zwembad en dat ziet er ook prima verzorgt uit. Verders hebben wij ons lekker uitgeleeft qua winkelen. Gelukkig zat het weer ook eens mee voor de verandering. Maar al met al moet ik zeggen dat het ons prima is bevallen, de heren hebben zelfs nog een weekendje in oktober geboekt om nog even lekker te vissen, want dat vonden zij hier ideaal, volgende keer nemen we onze eigen boot mee, want alle huisjes hebben een steiger dus daar kan je dan je eigen bootje ook aanleggen. Kortom niets aan te merken erg naar ons zin gehad.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende