Hotel Zee Bergen*** in BergenNH/Bergen aan Zee Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.955 bezoekers online
Home > Nederland > Noord-Holland > BergenNH/Bergen aan Zee > Hotel Zee Bergen***

Beoordelingen Hotel Zee Bergen***

-4  °C

7 februari 2012

9,6
9,5
9,5
Hotel Zee Bergen*** BergenNH/Bergen aan Zee

Hotel Zee Bergen scoort een 9,3 uit 10, op basis van 142 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zee Bergen***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zee Bergen*** in BergenNH/Bergen aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Zee Bergen*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Zee Bergen*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland. Vergelijk Hotel Zee Bergen*** met andere accommodaties in BergenNH/Bergen aan Zee.

104 beoordelingen over Zee Bergen***

met een groep, Jan. 2012
Uitstekend klantvriendelijk hotel
Ria Kauffman
23-1-2012 Hotel Zeebergen is een schoon prachtiggelegen hotel in Bergen. De kamers zijn schoon netjes en de bedden zijn goed. De ontvangst verzorging en mogelijkheden zijn prima.
Een heerlijke plek om te verblijven en eten on ontbijt heerlijk!

alleenreizend, Sept. 2011
Een aanrader!!
Marijke
24-9-2011 Hotel Zeebergen : een persoonlijke benadering door zowel de eigenaar als het personeel.
Omschrijving van dit hotel: prachtige ligging, uitstekende service, kamer eenvoudig, maar
voorzien van alles, dat nodig is voor een prettig verblijf en wat heel belangrijk is: super schoon. Ontbijt en diner geweldig. Kortom dit hotel is een aanrader. Ben zeker van plan dit hotel opnieuw te boeken.

met vrienden, Sept. 2011
Geweldig gezellig en heerlijk hotel
twee zussen uit bra...
19-9-2011 Nou onze verwachtingen waren hoog ,en daarmee zijn we niet teleurgesteld. Mochten we een min puntje aangeven dan is het alleen dat de kamer niet zo groot was ,maar we hebben zelden zo,n schone en frisse kamer en badkamer gehad.Ook de vriendelijkheid en de bereidheid om het iedereen naar de zin te maken mag best weleens geprezen worden.Verder willen we onze bewondering uitspreken over het ontbijtbuffet en ook het diner niet te vergeten.Voor ons is het niet eenmalig we zullen beslist nog wel als het mogelijk is terug gaan.deze beoordeling is gedaan door twee zussen die nog volop na genieten van de heerlijke week

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Zee Bergen*** bij:

Perfect in alle opzichten
J.Slaap
26-9-2011 Prima service, vriendelijke mensen, gewelidig ontbijt en diner, als we toch iets moeten aanmerken; loungeruimte zou wat groter mogen zijn, ook de
2 pers. kamer op perterre was wat krapjes.

Viel erg tegen !!
yolandaw
30-8-2011 We hadden hoge verwachtingen na lezing van de vele positieve beoordelingen, maar...
muf ruikende,bedompte en kleine kamer; het dekbed stonk (werd na klacht wel direkt vervangen); geen mogelijkheid om in de douche je shampoo/zeep ergens op te leggen ; ongezellige spots in de hotelkamer ; handdoeken roken niet fris.
Wel : een geweldig ontbijt en fantastisch salade-buffet !
Als je gesteld bent op wat privacy : boek GEEN kamer aan het gezamenlijke hotelterras !

met een groep, Aug. 2011
Zeer sfeervol, gezellig, profesioneel geleid hotel
Jeroen
18-8-2011 Hotel Zee Bergen kan wedijveren met de beste hotels in de zin van sfeer en gezelligheid, zonder dat de professionaliteit uit het oog wordt verloren.

met vrienden, Aug. 2011
Zalig hotel
mia
10-8-2011 Gezellig hotel met uitermate vriendelijke bediening.
's Morgens uitgebreid ontbijtbuffet met mogelijkheid tot maken van lunchpakket voor 's middags. Vanuit het hotel kan je prachtige fiets- en wandeltochten maken.
Hier gaan we zeker nog een keer naar toe.

Een hotel om van te genieten!
henk en riet roenho...
21-7-2011 Zeer goed, zeer vriendelijk. Terugkomen? Zeer zeker!
Riet en Henk

Uitstekend hotel
Fam Manting
7-7-2011 Voor de 12dekeer in hotel zeebergen geweest met vrienden uitstekend hotel hier wordt je altijd gastvrij ontvangen en de omgeving om te fietsen verveeld nooit.Wij geven jullie da ook een dikke tien Fam Manting uit Drenthe

Zeer gastvrij
fam. zoetekouw
7-7-2011 weer 14 dagen genoten van de gastvrijheid en het lekkere eten in het hotel.Ook het vakantiehuis,waar onze dochter met familie een weekend verbleef was prima!!!

9,6

met een groep (13)