Camping Molecaten Park Bosbad Hoeven**** in Hoeven Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.556 bezoekers online
Home > Nederland > Noord Brabant > Hoeven > Camping Molecaten Park Bosbad Hoeven****

Beoordelingen Camping Molecaten Park Bosbad Hoeven****

-2  °C

10 februari 2012

6,1
Huurcaravans

Camping Molecaten Park Bosbad Hoeven scoort een 7,6 uit 10, op basis van 104 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Molecaten Park Bosbad Hoeven****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Molecaten Park Bosbad Hoeven**** in Hoeven, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 83 vakantiefoto's van Camping Molecaten Park Bosbad Hoeven**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping Molecaten Park Bosbad Hoeven**** met andere accommodaties in Hoeven.

101 beoordelingen over Molecaten Park Bosbad Hoeven****

Te commercieel, waarom niet all-in prijs
Fam. Kortekaas
29-8-2011 Vriendelijkheid personeel = goed
meedenken = niet goed (ondanks lege camping moet caravan om 11.00 uur van het terein anders extra nacht betalen) Wij bleven tot 18.00 uur. (vraag dan bv € 5,-)
Zwembad - oud en strenge regelhandhaving.(kom niet met je dochtje van 4 in het diepe bad pappa, want dat mag niet!)
's avonds naar de wc moet de deur met pas worden geopend (irritant, net pasje niet in mijn zak)
Snackbar - goed eten, trage uitgifte
Ondanks borg vooraf betaald moet je bij aankomst extra betalen voor waterkraan sleuteltje - geen douchewater tegoed dus lege pas bij binnenkomst € 13,- armer - welkom
binnenspeeltuin € 3,50 (waarom niet inclusief) Uit principe niet in geweest dus.
Onze mening erg leuk voor kinderen maar neem je portomonee wel mee want er komt nog genoeg bij! Personeel is vriendelijk maar vraag niet of je langer mag blijven staan een paar uur of een dag want dan is het weer een commerciele tent. Voor ons leuk voor één keer maar niet meer. Er zijn leukere campings.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Nooit meer
K Klaassen
25-8-2011 Camping bosbad hoeven caravan splesh home.Voor 6 personen.
bedden belabberd!!Na 3 dagen niet geslapen, besloten om een week eerder te vertrekken.Dunne, harde matrasjes, voor de kinderen 70 cm smalle bedjes(kids van 13 en 16)Ben reumapatient en kon niet meer op of neer.
Voor wat langere mensen veel te klein(mannen 1.75 en 1.88)Ben zelf 1.55 en dit ging net.bankje niet geschikt voor 4 mensen en de stoelen waren ook niet zo dat je er een avondje op kon zitten
Animatieprogramma niet meer voor pubers, dus niet veel te doen.
In het restaurant rook het naar een kapotte riolering, al bij binnenkomst, dus trok niet aan om te gaan eten.
In mijn ogen veel te duur voor wat je aan kwaliteit zou verwachten.Receptie nodigd ook niet echt uit voor zo een park.
Volgend jaar toch maar weer een caravan van touroperator.

met oudere kinderen, 2011
Alleen als het warm is
fam. G
12-8-2011 camping is prachtig, buitenbad geweldig!! Maar................ dan moet het wel mooi weer zijn. Binnenbad is te eenvoudig, zijn kinderen snel op uitgekeken. De caravan, een 6 persoons spleshhome, was erg klein en oncomfortabel, kleine houten bankjes, krappe bedjes met zeer dunne matrassen, eettafel veel te laag, voor lange mensen haast niet te doen. Leefruimte erg klein, normaal niet zo'n probleem als je veel buiten kunt zijn. Was nu helaas niet het geval. Personeel is overigens wel erg vriendelijk. Dus: alleen aan te bevelen bij zonnig weer!!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Molecaten Park Bosbad Hoe...

met oudere kinderen, Juli 2011
Nooit meer naar deze camping
fam. Smit
28-9-2011 De camping is wel mooi. Maar voor alles moet je grof betalen. Douchen kost ongeveer per douche beurt €1,00 vind ik best veel geld. Het zwembad is heel erg leuk als het weer niet zo mooi is. Wij hadden 2 dagen echt heel mooi weer maar dan zit er ook gelijk 900 man in het zwembad. Het zwembad is namelijk een gemeente bad dus iedereen is welkom. De snackbar is heel klein en vreselijk duur. De velden van de camping worden echt volgepropt. Wij dachten een leuk open veld te hebben. Nee hoor midden op het veld waren ook nog twee plaatsen. Twee weken geen uitzicht gehad. Eerst een vouwwagen voor je neus en daarna nog een caravan. Op de plattegrond kun je dit niet zien.
Dit was eens en nooit meer.

Erg leuke camping met genoeg leuke animatie
isabella
18-8-2011 ook wij zijn net weer terug van 2 weekjes vertoeven op deze camping,
de camping ziet er netjes uit, het sanitair word op sommige plekken redelijk goed bijgehouden.
ook ik vond het erg vervelend dat je vaak ergens voor moest betalen, laat het toch gratis zijn voor de kinderen.
de annimatie met molly en caatje was ook erg leuk mijn kids hebben genoten van hun avonturen, bij thuiskomst zingen ze de liedjes nog steeds.
wie weet komen we volgend jaar hier wel weer.

met oudere kinderen, Juli 2011
Om nog eens terug te komen!
De Vries
12-8-2011 Wij zijn net terug gekomen van 2 weken Bosbad Hoeven. We hebben het naar ons zin gehad en ook de kinderen willen nu al graag weer terug. Wij hadden een Woodpecker home gehuurd, deze was goed schoon en alles was aanwezig. Wat wij wel minpuntjes vinden aan deze camping is dat er voor veel dingen nog apart moet worden betaald. Onze oudste wilde wel eens naar de disco vanaf 13+, hier moest rond de 5 euro voor worden betaald (sommige avonden niets), verder deed ze mee aan de dropping en ook daar moest 4,50 voor worden betaald. Ook bij de receptie aangegeven dat je al genoeg betaald voor 2 weken en dat wij vinden dat bv een disco of een dropping erbij hoort en dus gratis moet zijn. Dit was ook de eerste camping waar wij dit meemaakten. Verder vindt ik de winkel te klein voor het formaat camping. Je "moet" dus altijd met de auto naar het dorp om je boodschap te doen, omdat je voor een volledige maaltijd niet in de winkel terechtkunt. Maar al met al: mogelijk over een paar jaar weer!

Voor herhaling vatbaar
Jo
27-8-2011 Bosbad Hoeven heeft een heel erg leuk animatieteam.
Ook het zwembad is erg leuk.

Telkens weer
M.A. Quist
26-7-2011 Fantastisch voor kids!!!
Droog of nat, er is altijd wat voor ze te doen.
Zwembaden, speeltuin in-en door.
Heel goed animatie-team!

Fantastische vakantie
Fam. de koning
13-8-2011 Echt een geweldige camping! Helaas was het dit jaar niet echt een mooie zomer dus hebben we ook niet veel gebruik kunnen maken van het waterpark! Het animatieteam daarintegen organiseren ontzettend veel activiteiten voor jong en oud! Mijn kinderen vonden het geweldig! Ook de binnen en buitenspeeltuin zijn erg leuk. We hadden een mooie plek en het sanitair was erg schoon! Volgend jaar weer!

onbekend, 2011
Leuke camping, zeker met goed weer
Fam met kleine kind...
18-7-2011 Zeer vriendelijk personeel, mochten van te voren overal even kijken, omdat wij naar een plek aan het kijken waren voor naseizoen.
Doorlopen in Splesj/speeltuin/ Bubbels ed.
Bij de receptie ook goed geholpen.
Winkel/ Snackbar is echt (te) klein voor het park, bestelling (2 patat) duurde lang, terwijl het niet druk was. Binnenzwembad is inderdaad niet groot, Bubbels ook niet zo, maar wel leuk voor de kleintjes. sanitair is schoon en mooi.

6,1

met een groep (1)