3-10-2011
Het Ven is niet alleen een camping maar ook een boerenbedrijf. En dat is hoe wij, 6 studenten uit Eindhoven, terecht kwamen in Bergeijk. Wij hadden nl. een adoptiekoe cadeau gekregen. Ja, dat bestaat. Eerst zijn we 'gewoon' een dagje langs geweest om onze koe, Elien 12, te bewonderen. Het bezoekje was zo leuk dat we besloten om nog maar eens een weekendje langs te komen. Zeker nadat we een mailtje hadden ontvangen dat 'onze' Elien een kalfje had gekregen. Het laatste weekend van augustus konden we Elien en haar kalfje bewonderen in de wei.
We waren de enige tentjes op de camping maar dat kon de pret niet drukken. Er was een speeltuintje, een ruimte waar we binnen konden zitten (inclusief Risk en puzzels!) en we hadden fietsen geleend om naar een dichtbij gelegen dorpje te fietsen op zoek naar een klein beetje avontuur. Het feest moest uiteraard afgesloten worden met een barbecue inclusief vers vlees van de boerderij. Jamjam! Wat was dat lekker vlees! Dit is zeker een herhaling waard!
22-8-2011
Fijne camping, uitstekende voorzieningen, ruim voldoende voor aantal plaatsen. Geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Ruime fietsenstalling, met laadpunten. Zeer vriendelijke ontvangst.
19-8-2011
zeer open en vriendelijk zijn we door Karin en frank( de eigenaren) ontvangen op mini camping Het ven ondanks dat we erg laat op camping kwamen.
de sanitaire voorzieningen zagen er schoon en netjes uit.
het camping terrein zag er verzorgd uit en werd keurig bijgehouden door Karin.
aanrader is de gezellige en heerlijke barbecue met eigen vlees.
het is heerlijk rustig in de avond.
wij gaan er zeker nog een keer heen.
groeten Marije en Robert met de tent