Laagsteprijsgarantie
GoedScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Landal Hoog Vaals

Bij Landal Hoog Vaals wacht een stralend vakantieplezier in een gezellige omgeving. Je verblijft in een comfortabel verblijf met alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Met volop faciliteiten, leuke activiteiten en een mooie ligging ga je hier gegarandeerd genieten. Dit wil je écht meemaken!

De ligging

Landal Hoog Vaals ligt prachtig in Vaals, omgeven door heuvels en groen. Ideaal voor wie wil genieten van rust, natuur en het Limburgse landschap. Je rijdt er makkelijk vanuit Nederland en België en zit zo in de natuur of op pad voor leuke uitjes. Gewoon een fijne plek om je vakantie te starten en ontdekken wat deze omgeving te bieden heeft.

Het verblijf straalt een warme, vakantiestemming uit. Het vriendelijke personeel bij de receptie helpt je graag met vragen, en je vindt er handige faciliteiten zoals een wasservice, een muntwasserette en een supermarkt. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van praktische voorzieningen, met kinderbedjes voor de jongste gasten. Buiten kunnen jullie genieten van een binnenzwembad, whirlpool en een terras voor zonnige dagen. Voor actieve vakantiegangers is er een breed scala aan activiteiten zoals fietsen, tennis, golf en boogschieten. Ook kun je binnen tennis, tafeltennis, badminton, bowling en squashen. In het wellnessgedeelte vind je een sauna en, tegen extra betaling, een spa, stoombad, hamam, schoonheidssalon en zonnebank. Het animatieteam zorgt voor leuke entertainmentprogramma’s voor jong en oud, zodat je vakantie vol plezier zit.

Bij Landal Hoog Vaals eet je simpelweg goed. Er zijn geen uitgebreide restaurants, maar je kunt allerlei lekkers halen bij de supermarkt of genieten van verse broodjes bij het ontbijt. Op het terras kun je in de zon ontspannen en de dag afsluiten met een drankje. Alles is gericht op een relaxte sfeer en gemak, perfect voor een informele, gezellige vakantie zonder poespas.

Praktisch om te weten: de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en moet je ter plekke betalen. Sommige faciliteiten, zoals de wellness en activiteiten, kunnen tegen betaling zijn, en niet alles is altijd het hele jaar door open door weersomstandigheden of onderhoud. Zo ben je goed voorbereid en weet je zeker dat je volop kunt genieten van je vakantie.

Vakantiegangers genieten van de rust en het schone uitzicht op Landal Hoog Vaals. Het park voelt gezellig en veilig, perfect voor gezinnen met kinderen die zich prima vermaken met de grote speeltuin, sportveldjes en het zwembad. Het autovrije terrein zorgt voor een ontspannen sfeer, al is het even wennen als je boodschappen wilt halen. De huisjes zijn brandschoon en goed ingericht, met leuke details zoals een sauna en mooie panorama’s. Iedereen waardeert de vriendelijke sfeer, de goede horeca en de gezellige omgeving, met leuke uitstapjes naar Maastricht, Aken of Zutendaal. Een vakantie vol actieve plezier en fijne herinneringen, waar je makkelijk in een relaxte vakantiekriebel blijft hangen.

• Binnenzwembad

• Buitenzwembad

Randweg 21, 6291 DC

Landal Hoog Vaals

7.8
GoedScore uit 55 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Heel fijn en netjes park, genoeg te doen
Door Visser
Zoover Ontdekker
op 01-08-2026

Dit is een heel fijn, rustig en schoon park. Fijne huisjes en sommige met mooi uitzicht. Er wordt veel georganiseerd voor kinderen. Horeca goed geregeld. Vriendelijk personeel, er is genoeg te doen in de omgeving, je bent zo in Maastricht of Aken (vergeet de milieusticker niet). Achter Maastricht een leuk blotevoetenpad bij Zutendaal in de buurt. En met een uur en kwartier sta je in Toverland. Het drielandenpunt Vaals natuurlijk niet te vergeten! Mosaqua Gulpen is ideaal bij een hete dag, koop vooraf online tickets om teleurstelling bij kassa te voorkomen (vol).

Heel fijn en netjes park, genoeg te doen-c870081f-ff8d-41cc-9839-a12d045a3d47Heel fijn en netjes park, genoeg te doen-d40827a3-185f-4322-b813-36a30f3167a5Heel fijn en netjes park, genoeg te doen-6d66e5c6-0054-43a3-896a-95c6eb87341a
Geweldig
Door Gerda
Zoover Ontdekker
op 28-05-2026

geweldige vakantie gehad van 11 dagen bij Hoog Vaals. Huisje was brandschoon, alles wat je nodig hebt zat erin. Prachtige park en omgeving. Vriendelijk personeel met alle hulp die er nodig is

Kinderparadijs
Door Sylvester op 31-03-2026

Landal Hoogvaals een prachtig park. Zeer geschikt voor families met kinderen.
Grote indoor speelparadijs voor groot en klein.
Brasserie, pizza tent, snackbar. Prima in orde.
Cadeauwinkel, supermarkt, zwembad. Alles mooi en goed verzorgd.
Bus 350 naar Aachen of Gulpen/Maastricht om de hoek van het park.
Nadeel: autoparkeerplaats ver weg. Tussendoor boodschappen halen en naar je bungalow brengen is niet mogelijk. Bolderkar lenen bij de receptie.
Wij kregen een tijdelijke parkeerontheffing om de auto bij de bungalow te plaatsen, omdat ik slecht ter been ben. Is niet altijd mogelijk bij drukte.
Sauna in de bungalow (4 pers.) was net geen bezemkast, maar een garderobekast.
Je kunt nog net met opgetrokken knieën met z’n 2e erin.
Gratis wifi of eigen internet, super slecht.
Omgeving is leuk en gezellig.
Dus wel een aanrader, maar niet als je slecht ter been bent.

Aanrader
Door Richard op 30-03-2026

Landal Hoog Vaals: idyllisch, maar met kanttekeningen
Het panorama vanaf ons huisje en het horecaterras was idyllisch, maar ik vermoed dat de buren het een eenheidsworst vinden. Voelt als Almere of Purmerend – niet mijn ding, maar ja, hier ben ik dan.
Pluspunten: kinderfaciliteiten en horeca zijn top! Vlotte bediening, lekker eten, ruim assortiment supermarkt en vriendelijke receptie. Het autoluwe terrein is fijn,want het zwermt het er van de stuiterballen(kids)
Minder geslaagd: ons huisje had een bezemkast als sauna, en de tv-afstandsbediening werkte niet door koperoxide (batterijen waren 4 jaar over datum). Gelukkig had ik reservebatterijen.
Het Ziggo-internet was een ramp – ha-pe-rend! Teruggevallen op ons betrouwbare KPN-netwerk. Landal, wat is jullie deal met Ziggo?
De Albert Heijn in Vaals voelt als een AH to Go. Eén bemande kassa, verder zelfscan – je staat elkaar te covidten.
Aanrader is de gezellige horeca, zoals AN D’R LAAN.

Leuk park, een aanrader
Door Jacco op 26-10-2025

Een superleuk park. Er is heel veel te doen voor kinderen: diverse sportveldjes, een grote speeltuin, en een leuk zwembad (wat een beetje aan de koude kant was bij ons). Het is een autovrij park - wat wel vervelend is als je even boodschappen naar je huisje wilt brengen (er zijn bolderkarren te leen) maar het is ook erg rustig op het park en veilig voor kinderen.
Wij hebben erg genoten; er is in de omgeving veel te doen dus echt een aanrader.

Vies toilet
Door Jo op 03-10-2025

Huisje 110, te vies voor woorden.
Het toilet stonk naar urine en er lag urine onder de vuilnisbak in het toilet.
Na melding kwam er iemand schoonmaken. In de eerste instantie leek het schoon maar de lucht kwam terug. Toen zelf aan de slag gegaan, de vloer geschrobd en daarna was de lucht redelijk weg. Alleen het idee al dat er voor ons zulke vieze gasten in hebben verbleven gaf ons het gevoel dat het hele huisje vies was.