Vakantiepark Landal Hoog Vaals**** in Vaals Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Landal Hoog Vaals****

2 juni 2012

Vakantiepark Landal Hoog Vaals**** Vaals

Beoordelingen Vakantiepark Landal Hoog Vaals****

Randweg 21, 6291 DC, Vaals
Vakantiepark Landal Hoog Vaals scoort een 8,5 uit 10, op basis van 613 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal Hoog Vaals****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal Hoog Vaals**** in Vaals, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 254 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal Hoog Vaals**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Landal Hoog Vaals**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Vakantiepark Landal Hoog Vaals**** met andere accommodaties in Vaals.

603 beoordelingen over Landal Hoog Vaals****

met vrienden, Mei 2012
"Niet meer in 161"
Rene
Onderkomens
30-5-2012 Het was kraaien voortplantingstijd , vanaf 5 uur s'morgens werden wij wakker gekrijst door de kraaien die doorgaan tot 11 uur sávonds , verder is er bij het huisje een parasolletje net genoeg voor 3 personen wanneer het 28 graden is zit de rest te verbranden op het terras achter het huisje , dus dan maar in ploegendienst buiten zitten , ook is er 1 toilet voor 6 personen dus s'morgens lootjes trekken wie er het eerst mag , ventilatie in het toilet is ruim onvoldoende na je voorganger hoef je niet zo nodig meer want dan val je flauw ! wasbak boven , daar hebben we een pond haar uit gepeuterd liep niet meer door , bedden zijn zoals het omringende heuvel landschap , heb van ellende met mijn hernia maar op de bank geslapen , restaurant is duur en die grasbiefstuk is niet te vreten ! nee 4 dagen was genoeg , kom er niet meer terug !

met oudere kinderen, Mei 2012
"Leuk park!"
nicole
Onderkomens
27-5-2012 Hoog vaals is een leuk park, let wel als je last hebt van je gewrichten zorg dan dat je niet beneden in het park zit zoals wij ( gelukkig wel kunnen regelen dat de auto bij het huisje mocht blijven staan)
Leuk zwembad voor landal begrippen.Park ligt erg mooi!
Heerlijk weekje vakantie!

met jonge kinderen, Mei 2012
"Perfecte week!"
Kim
Onderkomens
10-5-2012 We verbleven een week in een kinderbungalow voor zes personen. Mooi, schoon en eigentijds ingedeeld! Kinderslaapkamer is beneden ivm trap. Kids vonden het spannend om alleen beneden te slapen. Genoeg speelgoed. Het huisje lag aan een groot speelveld en je kon vanaf de bank de kinderen zien spelen. De activiteiten georganiseerd voor de kinderen zijn erg leuk. Het koekjes bakken was geslaagd!
De medewerkers zijn supervriendelijk!

Landal weet hoe een onbezorgde vakantie moet zijn!

met partner, Mei 2012
"In 1 woord: GEWELDIG!"
Jeanet
Onderkomens
11-5-2012 Vakantiepark Hoog Vaals is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een ruim opgezet park met veel natuurschoon en privacy, schone huisjes, indien gewenst diverse soorten activiteiten en heerlijk eten. De kok in de brasserie denkt echt met de klanten mee en is zeer servicegericht.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prima park, goed verzorgd, leuke omgeving"
N van Berkel
Onderkomens
27-4-2012 Eerste ervaring met Landal is niet tegengevallen. Huisjes zijn netjes, beetje saaie inrichting maar dat weet je. Wel schoon en verzorgd. Fietsen die je kon huren waren prima. Leuke omgeving.

met vrienden, Apr. 2012
"Super!!!"
Inge
Onderkomens
23-4-2012 Heel mooi park, ontzettend leuke en nette huisjes, toplocatie en genoeg te doen en zien. Een aanrader.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuke week gehad!"
silvan
Onderkomens
28-4-2012 Door het heuvelachtige landschap heb je al snel het gevoel een beetje in het buitenland te zijn. Tel daarbij op de prachtige ligging met vrij uitzicht van ons huisje, en we vergaten spontaan het wisselvallige weer in deze week. Mooie omgeving en het park heeft genoeg te doen. Leuk zwembad en prima gegeten in Timbers brasserie. Huisje is qua inrichting precies genoeg, in de keuken een vaatwasser en een senseo, in de woonkamer een grote flatscreen en een houtkachel die pas op de laatste avond aan wilde :)

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Rustig,mooi gelegen bungalowpark"
philipbruwier
Onderkomens
14-4-2012 Het was onze eerste ervaring met Landal Greenparks en die is heel goed meegevallen.Zowel het reserveren als het inchecken gingen zeer vlot.We hadden noodgedwongen een huisje met roken toegelaten moeten kiezen maar van enige rookheur was niets te merken.De schoonmaak was ok.Leuk dat er gratis internetmogelijkheid was.Het huisje was behoorlijk ruim met aanwezigheid van magnetron,senseo (zelfs gratis capsules)en vaatwasser.De omgeving is heel mooi en leent zich uitstekend tot haalbare wandelingen .Hier kunnen mountainbikers zeker hun hartje ophalen.De parkwinkel heeft de noodzakelijk dingen in voorraad maar we het goedkoper wil kan naar oa Albert Heyn,Lidl en Aldi in Vaals.Om eens lekker te eten is herberg Oud Holset in het kleine dorpje Holset een aanrader.Hoog Vaals is ook een prima uitvalsbasis voor dagtrips naar Aken,Valkenburg en Maastricht.

met vrienden, 2012
"Schitterend park in een geweldige omgeving"
Jeroen Mouw
Onderkomens
9-4-2012 Mooi ingerichte huisjes met veel ruimte erom heen. Personeel is erg vriendelijk en service gericht.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Hoog Vaals, zeker een aanrader!"
Ilse van Schoonderw...
Onderkomens
30-3-2012 Wij (ouders en twee jonge kinderen) zijn net teruggekomen van een heerlijke midweek Hoog Vaals. Het huisje voor 4 personen is up to date en schoon. Enigszins compact, dat wel.
We hadden een 4L-huisje, met jacuzzi. Heerlijk! Deze werd elke morgen gecheckt, heel netjes. Enig minpuntje: geen traphekje voor onder aan de trap (wel boven; of je kiest voor boven of beneden).