18-7-2012
een super fantastiche camping, met heel veel te doen voor kinderen,met een hele mooie zwembad,en speeltuinen. de kinderen worden vermaakt door een animatieteam, er wordt echt aan de kinderen gedacht.
er is ook een heel leuk winkeltje waar je iedere dag lekker vers brood en broodjes kunt halen en je dagelijkse boodschappen kunt doen, je wordt daar vriendelijk ontvangen en ze maken ook graag een babbeltje met je,het is een genot om daar te winkelen.
Ook bij de receptie zijn de mensen uitermate vriendelijk,je wordt daar super fijn ontvangen,met een babbeltje en een grapje. Niks is ze teveel,als je met een probleem zit dan wordt je ook gelijk geholpen
16-8-2012
Zowel de zooverwaardering (veel nep) als de 5 sterren slaan nergens op. Dit is qua faciliteiten een 2 sterrencamping en dus zwaar overprijsd.
Het grootste probleem is dat 90% van de camping uit seizoens sta-caravans bestaan met een hoog 'tuinkabouter' gehalte. Hier moet je echt van houden, dat doen wij dus niet.
Het zwembad is VEEL te klein, er lopen overal tieners rond die zich vervelen en zich daarnaar gedragen. (speeltoestellen voor kleintjes bezet houden en schommels omslaan zodat de kleintjes niet meer kunnen schommelen, rondhangen en roken bij toiletgebouwen etc.)
We vertoefden naast erg lawaaiige mensen (tot 01:00) maar op klachten werd niet gereageerd en toezicht is er evenmin. De 'animatie' bestaat uit twee CIOS stagieres die hun best doen maar het is allemaal erg 'net-niet'.
De plekken zijn erg klein en onze plek was helemaal ingebouwd. De 'winkel' stelt niets voor
Wel netjes dat we eerder wegmochten ondanks onze reservering en de omgeving is ook mooi. Voor ons NOOIT!! meer.
8-3-2013
Grote gezellige camping. Ideaal voor gezinnen.
Veel speeltuinen en veel ruimte om te spelen. Elke dag verschillende activiteiten.
Alleen jammer dat het zwembad zo klein is.
Dit zou echt een verbeterpunt zijn!