Beoordelingen Camping Roland*****

24 mei 2013

Roland*****
Beoordelingen Camping Roland*****
Rimpelt 33, 5851 EK, Afferden
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Roland***** in Afferden, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Roland***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Roland scoort een 8,2 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Roland***** in Afferden, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Roland*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Roland***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Camping Roland***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Camping Roland***** met andere accommodaties in Afferden.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Roland*****

met jonge kinderen, apr 2013
"Kindvriendelijke camping!!!"
Rene80
23-5-2013 Tijdens de meivakantie hebben wij een weekje op camping Roland gekampeerd. Onze kinderen van 8 en 10 jaar hebben het er prima naar hun zin gehad. Ze zingen de liedjes van de animatie nu nog steeds... ;) Verder vonden wij het een mooi gelegen en zeer goed verzorgde familiecamping! Prima restaurant en schoon sanitair. Overigens hebben we heerlijk gewandeld in het natuurgebied rondom de camping. We komen zeker 'n keertje terug!!!

met jonge kinderen, 2013
"Fantastische camping"
Anita
17-5-2013 Camping Roland is een mooi gelegen camping in een bosrijk gebied.
Er is voor de kinderen ook veel te doen,o.a zwemmen in een prachtig vernieuwde zwembad,in het hoogseizoen worden er allerlei activiteiten geregeld voor de kinderen.
Ik heb het daar met mijn kinderen echt een super heerlijke vakantie.
Er is ook een winkeltje waar je,je boodschappen kunt doen,ze hebben heerlijke verse broodjes en het personeel is er toppie.
De camping heeft ook een restaurant en een snackerbar.
Ik vind het een top camping,je word er uitermate vriendelijk behandeld en zijn zeer behulpzaam. Camping Roland is een echte aanrader voor jong en oud.

met jonge kinderen, 2013
"Vriendelijk personeel onplezierig kampeerders"
Marleen
10-5-2013 Het parkje staat vol met stacaravans van de molentjes en beeldjes soort. De populatie bestaat vooral uit stevig rokende joggingpakdragers, die elkaar allemaal kennen. Veel omes en tantes als u begrijpt wat ik bedoel. Als dat niet je type is, voel je je niet thuis. Her en der laat men ook gewoon het vuilnis op de grond vallen en overal peuken. Rondhangende pubers en dergelijke. De eigenaren/medewerkers zijn het grote pluspunt. Heel hartelijk en servicegericht. Dat maakt veel goed. Toch ga ik niet terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Roland***** bij:

met oudere kinderen, 2012
"Sympathieke camping"
Fam. Kloosterbrugge
13-8-2012 We hebben hier een heerlijk weekend gehad. Zwembad is niet enorm groot maar de ruimte is goed benut en de glijbaan is erg leuk. De kinderen (8-13) hebben zich er prima vermaakt. En de volwassenen hebben heerlijk gezeten op het terras dat uitkijkt over het zwembad. Deze camping heeft inderdaad veel vaste staanplaatsen. Dat zijn geen dicht op elkaar geplaatste mobil homes maar ruime plaatsen waar veel mensen hun eigen paradijsje gecreëerd hebben. Ik vond het wel leuk om te zien. Bij de receptie, in de winkel, op het terras, bij de snackbar, overal was iedereen even vriendelijk en behulpzaam. Aan allerlei kleine (en grote) dingen merk je dat er met zorg en aandacht aan deze camping gewerkt wordt.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Prima camping voor overnachten"
Marjan
13-8-2012 Deze camping gebruikt met onze terugreis vanuit kroatië, de ontvangst was hartelijk, mochten zelf plek zoeken en kregen veel informatie mee over de camping en omgeving. Sanitair schoon wel gebruik van douchemuntjes maar heerlijk warme douches, plek ruim met water en elektriciteit, camping ziet er leuk uit zwembad, speeltuintjes, speelsportvelden, animatie en een speelbos. Op het terrein een restaurant wel heel lekker gegeten maar wel ook heel erg lang gewacht volgens de bediening omdat er een persoon ziek was maar dan nog, zelfs voor ijs moesten mensen ruim een uur wachten! Het etne was wel goed en lekker.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"***Schitterende camping***"
Francois
12-8-2012 wij hebben de camping als zeer goed ervaren.
wat zeker niet vergeten mag worden is de behandeling van ieder personeel wat werkzaam is op de camping.
zo hebben wij ervaren dat mijn vrouw plots naar de huisartsenpost moest.
hierbij heeft de receptie ons iedere hulp die aangeboden kon worden ook aangegeven. zo hebben hun contact opgenomen met de huisarts en huisarstenpost maar ook als het nodig mocht zijn dat de kinderen opgevangen konden worden als we naar het ziekenhuis moesten gaan.
ook nadat we uit het ziekenhuis kwamen was er tijd voor een nagesprek.
de camping ziet er verzorgd uit en heeft van de ANWB een 8.9 als waarderingcijfer.
één ding is zeker dit punt is zeker niet onterecht vergeven.
topcamping, en organisatie, receptie, animatieteam, verzorging, horeca, en alle andere mensen die ik vergeten ben,

DIKKE PLUIM op jullie werk.
zet dit vooral door

Groetjes Francois Miriam Evy & Demy van Oudenhoven

met oudere kinderen, Juli 2012
"Super goed geregeld"
van der velden
28-7-2012 chalet gehuurd alles zat erop en eraan en schoon ,zaten gezellig tussen de campeerders,niet ergens achteraf uitzicht op speelveld dus gezellig voor de kinderen,lekker verwarmd zwembad,met gezellige bar aan het zwembad waar je perfect en lekker kan eten tegen goede prijs,de omgeving met de fiets bekeken met een gehuurde fiets van de camping,de bazen en personeel zijn aardige en gezellige mensen,voor ouders en kinderen een aanrader die je zeker moet ervaren,goed geregeld camping roland.
Eigenaar Familie Jansen, 4-8-2012
Eigenaar zegt:  Beste familie van der Velden, Fijn om te horen dat u het bij ons naar uw zin hebt gehad! Dank dat u dit ook met anderen wilde delen. Wij heten u in de toekomst graag nogmaals welkom! Met vriendelijke groeten,

met jonge kinderen, 2012
"Een super fantastiche camping"
anita
18-7-2012 een super fantastiche camping, met heel veel te doen voor kinderen,met een hele mooie zwembad,en speeltuinen. de kinderen worden vermaakt door een animatieteam, er wordt echt aan de kinderen gedacht.
er is ook een heel leuk winkeltje waar je iedere dag lekker vers brood en broodjes kunt halen en je dagelijkse boodschappen kunt doen, je wordt daar vriendelijk ontvangen en ze maken ook graag een babbeltje met je,het is een genot om daar te winkelen.
Ook bij de receptie zijn de mensen uitermate vriendelijk,je wordt daar super fijn ontvangen,met een babbeltje en een grapje. Niks is ze teveel,als je met een probleem zit dan wordt je ook gelijk geholpen

met jonge kinderen, Juli 2012
"Zwaar overgewaardeerd!!"
darkyduck
16-8-2012 Zowel de zooverwaardering (veel nep) als de 5 sterren slaan nergens op. Dit is qua faciliteiten een 2 sterrencamping en dus zwaar overprijsd.
Het grootste probleem is dat 90% van de camping uit seizoens sta-caravans bestaan met een hoog 'tuinkabouter' gehalte. Hier moet je echt van houden, dat doen wij dus niet.
Het zwembad is VEEL te klein, er lopen overal tieners rond die zich vervelen en zich daarnaar gedragen. (speeltoestellen voor kleintjes bezet houden en schommels omslaan zodat de kleintjes niet meer kunnen schommelen, rondhangen en roken bij toiletgebouwen etc.)
We vertoefden naast erg lawaaiige mensen (tot 01:00) maar op klachten werd niet gereageerd en toezicht is er evenmin. De 'animatie' bestaat uit twee CIOS stagieres die hun best doen maar het is allemaal erg 'net-niet'.
De plekken zijn erg klein en onze plek was helemaal ingebouwd. De 'winkel' stelt niets voor
Wel netjes dat we eerder wegmochten ondanks onze reservering en de omgeving is ook mooi. Voor ons NOOIT!! meer.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Ideale camping met kinderen"
W
8-3-2013 Grote gezellige camping. Ideaal voor gezinnen.
Veel speeltuinen en veel ruimte om te spelen. Elke dag verschillende activiteiten.
Alleen jammer dat het zwembad zo klein is.
Dit zou echt een verbeterpunt zijn!

1 2 3 4 5 6 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?