2-8-2011
zeer goede camping leuke ligging veel te doen voor jong en oud personeel altijd vriendelijk niks is te veel hier staan is een aanrader wij staan er al een paar jaar en we blijven komen
30-7-2011
Camping is opzich wel mooi maar 1,50 euro voor een speciale vuilniszak en 0,50 voor een douchemuntje van 7 minuten, is al eerder gezegd maar is inderdaad niet van deze tijd.
's nachts heel erg rumoerig met pratende jongelui en hangjongeren tot 's avonds laat in de toiletruimtes.
Erg koud in de douche/wc ruimtes en verlichting op een bewegingsmelder, dus in 't donker douchen!
Is zeker geen 5 sterren camping !!!
Absoluut geen aanrader
2-8-2011
Een mooie camping met vele mooie voorzieningen. De camping heeft een prachtige ligging met bosplaatsen en open plaatsen. Eetgelegenheid “t Vertier ook erg goed. Een camping waar je veel sport en spel voorzieningen hebt. Kindvriendelijkheid ten top. Sanitair is schoon, ruim en nooit te ver lopen. En dan is er nog het animatie team voor de kinderen. Die liedjes zingen ze nu nog!! Prijs kwaliteit is prima, ruime plekken, mooi zwembad (niet veel gebruikt i.v.m. het koele weer) super naar de zin. O ja, een pluim voor het klantvriendelijke personeel.