Beoordelingen Vakantiepark Het Wieskamp***

21 mei 2013

Het Wieskamp***
Beoordelingen Vakantiepark Het Wieskamp***
Kobstederweg 13, 7113 AA, Winterswijk
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Het Wieskamp*** in Winterswijk, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Het Wieskamp*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Het Wieskamp scoort een 8,2 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Het Wieskamp*** in Winterswijk, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Het Wieskamp***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Het Wieskamp*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Vakantiepark Het Wieskamp*** vinden. Je kunt 7 video's van Vakantiepark Het Wieskamp*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Vakantiepark Het Wieskamp*** met andere accommodaties in Winterswijk.

33 beoordelingen over Het Wieskamp***

met oudere kinderen, Mei 2013
"Leuke kleine camping in de Achterhoek"
Bert
Activiteiten
14-5-2013 Hemelvaart 2013 hebben wij doorgebracht op camping Het Wieskamp. Hier kom je niets te kort. Een prima prive sanitair, uitstekende WIFI en kabel tv aansluiting. Verder zijn de staanplaatsen zeer ruim en goed verzorgt. Tevens is het eten bij de snitselrestaurant van Nederland Antoon zeer aan te bevelen. Zeker een camping om eens weer terug te komen.

met jonge kinderen, Mei 2013
"Leuke kleinschalige camping met eigen sanitair"
frankdimmendaal
Activiteiten
12-5-2013 De week van 4-11 mei 2013 hier gestaan. een leuke gezellige kleinschalige camping met prive sanitair. Een mooie ruime plek op een open veld. Sanitaire voorziening prima in order, goede warme douche met veel water. De sanitaire ruimte aanzich is wat aan de kleine kant, al raak je er na een aantal dagen wel aangewend. Medewerkers erg attent en vriendelijk. Omgeving is er prachtig en de schnitzel van Anton een echte aanrader. Voor de kinderen is er een buiten speeltuin en een indoor speelhal. en er is een buitenzwembad, echter hebben wij hiervan geen gebruik gemaakt omdat het weer dit niet echt toe lied, dus ook geen meening. al met al een leuke week gehad.

met jonge kinderen, Apr. 2013
" volgend jaar weer"
hw loeve-bras
4-5-2013 Stacaravan was schoon en mooi
De omgeving was zeker top heel mooi
Veel te doen in de omgeving van winterswijk
En duitsland om de hoek
Het eten was heel goed in de schnitzelrestaurant antoon
De kids hebben het naar hun zin gehad
We gaan er zeker weer een keer heen

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Volgend jaar weer"
André
Onderkomens
3-5-2013 In de meivakantie verbleven op deze camping in een huurstacaravan. De stacaravans waren redelijk nieuw en mooi schoon. Kinderen vonden het geweldig, ook vanwege de recreatie en de overdekte speeltuin. Maar voor de volwassenen waren er geen activiteiten, Om de caravan was het rustig, dus we konden fijn een boekje lezen, terwijl de kids vermaakt werden. Op het terrein hebben ze een snitsel antoon, waar je lekker kunt eten voor niet veel geld. Op de fiets ben je met 10 minuten in het dorp, wat met name op koninginnedag erg fijn was.Omgeving is prachtig, lekker fietsen.

Receptiepersoneel en restaurantmensen waren erg vriendelijk. Voor volgend jaar meivakantie weten we alvast waar we heen gaan !

met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Nooit meer."
Erna
Onderkomens
1-4-2013 Een rommelig park. Veel oude chalets van vaste parkgasten die er al jaren komen maar weinig onderhoud plegen. Tokkie! De chalet die wij via veiling hadden gehuurd was erg klein en echt niet afgestemd op 6 pers zoals wel voorgespiegeld wordt. Er staat duidelijk in de folder dat het een chalet is voor de grotere gezinnen. Er kon niet eens een campingbedje in of een box. Gelukkig was het personeel wel zo aardig om een bedbodem weg te halen zodat het bedje er wel kon staan. Als je speciaal belt met de vraag om een bedje een kinderstoel en een box te reserveren, en er wordt niet gezegd dat dit helemaal niet past vind ik dat waardeloos. We voelden ons wel wat beetgenomen. Een box was niet meer beschikbaar maar dat had ook helemaal niet gepast!!! Wij komen er niet weer. Het was erg rommelig, oude troep. Een gevoel van dat alles maar kan. Het chalet is absoluut geen aanrader voor grotere gezinnen.
directeur-eigenaar Mark van Dam, 5-4-2013
Eigenaar zegt:  Beste familie. U heeft via veiling bij ons geboekt. In deze veiling stond precies aangegeven wat u kreeg, de foto was geenszins misleidend. Op onze site staat ook precies omschreven wat het chalet is, hoe groot het is etc.Het chalet biedt plaats voor 6 personen en is ca 37 vierkante meter groot . De huurprijs is aan deze grootte aangepast. Als u een andere voorstelling heeft gehad van het chalet, dan is dat erg vervelend, dat begrijpen we, maar als u zich iets verdiept had in hetgeen u huurde, was u niet teleurgesteld aangekomen. Uw waardering van ons terrein delen wij in zijn geheel niet. De benaming Tokkies vinden wij beledigend. Dat bomen en tuinen niet groen zijn ligt aan het weer, niet aan de gasten. Ik begrijp dat u hiermee uw teleurstelling extra wilt aanzetten. Door uw aankomst na 22h konden we de klacht over het kinderbed pas de volgende morgen oplossen.We vinden het spijtig dat het niet was zoals u verwacht had, we hebben er alles aan gedaan om u van dienst te zijn.

met partner, Sept. 2012
"Leuke camping, prachtige omgeving"
Henk
Onderkomens
1-2-2013 De Wieskamp ligt vlakbij winterswijk. Lekkere plek on te gaan fietsen en wandelen. De eigenaren hebben hart voor de zaak, dat kun je wel zien. Erg behulpzaam, toen mijn laptop geen verbinding wou maken met wifi, kwam de eigenaar en heeft verholpen, lag aan mijhn instellingen. Keurig netjes.
We hadden een stacaravan gehuurd. We deden eigenlijk altijd kamperen, maar ik heb de caravan verkocht. Stacaravan is prima alternatief. Dit was onze eerste keer, maar we gaan dit vaker doen. Stacaravan was redelijk nieuw, prima schoon.
Toe wij er waren was er niets georganiseerd, omdat we buiten de vakantieperiode kwamen. Kleinkind was er in het weekend en miste overdekt zwembad. Overdekte speeltuin is er wel. We moesten in winterswijk gaan zwemmen.

Al met al heerlijke vakantie gehad in de achterhoek.

met partner, Aug. 2012
"Schitterende plek in de Achterhoek"
Rob Oord
Onderkomens
28-8-2012 Ruime plek voor de caravan, met fantastisch privé sanitair. Aardige, vriendelijke mensen.

met partner, Juli 2012
"Hondvriendelijk! Leuk voor kinderen en bejaarden"
MEULEN
Onderkomens
5-8-2012 Via veiling 35,- hebben we voor lang weekend betaald, maar mijn man wil ook nooit meer dan 100,- uitgeven voor een weekend naar een nederlands of belgisch vakantiepark. Voor die prijs was het helemaal geweldig. Huisje was erg schoon en fris. Soms wil er op sommige parken nog weleens een muf luchtje hangen, maar dit was een houten Finngalow die middels één of ander zonne-energie ding automatisch gelucht werd. We waren te vroeg, maar mochten wel alvast naar het huisje. Vriendelijk personeel en een verrassingstas met veel handige dingetjes van de lokale supermarkt. Parkeren kon voor de deur. Huisjes staan redelijk dicht op elkaar, dus veel uitzicht is er niet, maar wel wat groen er tussen. Wij hadden gaskachel, die best wel lastig aan te krijgen was maar deed het prima. Zeeer compleet keukentje. Bedden ergg zacht (niet doorgezakt), daar zakte je echt in weg, maar geen pijn bij het opstaan. DVD-speler, flatscreen tv en radiotje. Grote badkamer, geen bad, douche werd soms koud.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Mooie bungalow in prachtige omgeving"
Richard
Onderkomens
5-7-2012 Onlangs zijn we een weekendje via Veiling te gast geweest op Het Wieskamp. Het park is keurig onderhouden en heeft een kleine kinderboerderij en speeltuin. Verder is er een leuk buitenzwembad en indoorspeeltuin. Het park beschikt over een uitstekend restaurant , Antoon. Prima eten en service voor een goede prijs. Onze Finngalow was keurig schoon en kregen via de plaatstelijke Plus supermarkt een welkomspakket. De Finngalow heeft twee ruime slaapkamers, douche met wastafel en wc . De leuke woonkamer heeft een ruime eet- en zithoek. Op zaterdag is Winterswijk zeker een aanrader met de wekelijkse markt. Op een half uurtje rijden ligt in Bocholt het schitterende zwembad Bahia, echt een topper. Ons is het erg goed bevallen en zullen Het Wieskamp dan ook zeker aanraden bij vrienden. Mochten wij ooit weer in de Achterhoek willen vakantie vieren dan denken wij zeker aan Het Wieskamp.

met partner, Juni 2012
"Uitstekend!!"
Frans en Trees
4-8-2012 Wij zijn hier tijdens de fietsvierdaagse geweest.Heel goede camping met superschoon prive sanitair.En de vuilcontainer naast de caravan is ook ideaal..En het heerlijke eten bij Antoon wat heel betaalbaar is ook een aanrader.Echt een camping om zeker nog een keer terug te komen.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit