Camping 't Meulenbrugge in Vorden Nederland beoordelingen 9.2 | Zoover

Beekje langs Camping.

Beoordelingen Camping 't Meulenbrugge

Mosselseweg 4, 7251 KT, Vorden
Camping 't Meulenbrugge scoort een 9,2 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping 't Meulenbrugge? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping 't Meulenbrugge in Vorden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Camping 't Meulenbrugge vinden. Je kunt 2 video's van Camping 't Meulenbrugge bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping 't Meulenbrugge met andere accommodaties in Vorden.

20 beoordelingen over 't Meulenbrugge

6,4
9,5
met partner, Apr. 2012
"Genieten"
Tjerk en Sietske Ep...
8-5-2012 Prachtige camping in de schitterende omgeving. Sanitair zeer schoon.
Kortom een aanrader

"Nooit meer, niet klantvriendelijk"
echtpaar 60 jaar
22-9-2011 Wij hebben hier 1 week in het naseizoen gestaan en medegedeeld toen wij aankwamen. van 15 tot 22 september 2011.Op de site van de camping staat 1 week kamperen in het naseizoen voor 80,00 euro.Toen wij gingen afrekenen moesten wij 7 nachten a 15.00( naseizoen prijs ) betalen.Dus 105,00 euro ipv 80,00 euro. Toen ik hier wat van zij deelde de mevrouw van de camping mede dat ik dat had moeten aangeven dat ik voor het arrangement? of voordeel week was gekomen. Er staat toch op de site 1 week kamperen in naseizoen 80,00 nou dat zag ik helemaal verkeerd. heb dus onder protest betaald. Dus wees gewaarschuwd meld dat je in het naseizoen voor de voordeel week komt ( waarom ga je in het naseizoen toch omdat het dan voordeliger is). Maar blijkbaar als je dat niet aangeeft bij aankomst betaal je gewoon de volle mep. Nou als dit nu klantvriendelijk is en aangesloten bent als Charme camping. Zelf heeft ze ook niet aangegeven of ik voor een arrangement of voordeel week kwam. Niet klantvriendelijk.
Eigenaar Jolanda en Hans Pardijs Camping `t Meulenbrugge, 22-9-2011
Eigenaar zegt:  Wij vinden het erg jammer dat U op deze manier reageert, mede doordat wij U hadden uitgelegd dat net als bij andere campings een arrangement of het gebruik van ACSI,CCI of CCA altijd vooraf gemeld dient te worden, tevens betaalde U bij ons het voordelige naseizoentarief van maar € 15,00 per nacht

"GEWELDIGE CAMPING"
Rolf en Sijna
29-7-2011 Wij hebben twee weken op deze geweldig mooie camping gestaan met onze caravan,iedere belofte maakt deze camping waar:rust/ruime verharde plekken/prachtig en met liefde onderhouden terrein/geweldig sanitair/aardige en behulpzame gastvrouw en gastheer.
Veel fietsmogelijkheden,b.v. de acht kastelenroute rond Vorden of direct de weg voor de camping oversteken voor prachtige wandelingen,maar ook een bezoek aan de Hanzesteden Deventer/Zutphen en Doesburg.
Wij hebben al op heel wat campings gestaan S.V.R. Vekabo of andere campings,maar dit is voor ons de eerste camping waar alles klopt,dit is een camping waar je keer op keer terug komt en na ieder bezoek verheug je je alweer op het volgende bezoek.

Dus Hans en Jolanda ga zo door

Met vr.gr. Rolf en Sijna

"Sfeervolle natuurlijke plaatsen"
Fam. Oudshoorn
18-11-2011 Camping 't Meulenbrugge is een rustige, natuurlijke camping, met mooie grote plaatsen. Plaatsen langs een beekje, plaatsen met wijds uitzicht. Het sanitair is mooi en schoon.

"Echt een aanrader deze camping, klasse !!"
Bram en Marianne We...
11-8-2011 Vanaf half juli ruim 2 weken op deze camping vertoefd tot volle tevredenheid. Rustige camping en heel mooi en zeer schoon sanitair. Hele ruime plaatsen met een verhard stuk t.p.v. de voortent. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Alles is hier netjes en goed onderhouden. Het echtpaar Jolanda en Hans Pardijs kunnen trots zijn op hun camping. Wij komen hier zeker een keertje terug.
Bram en Marianne Westerman uit Heerjansdam

met partner, 2011
"Geweldige camping!"
Harry & Jacqueline
6-7-2011 Hele mooie rustige camping met super schoon sanitair in een prachtige omgeving waar veel te doen is. Er is wat moois van gemaakt in een sfeer die erg aangenaam is. Echtpaar is er voor de gasten en begrijpt wat het runnen van een camping inhoudt. Complimenten en zeker tot snel!

"Topcamping voor rustzoekers!"
Peter en Gerda
27-6-2011 Hans en Yolanda bieden op hun Meulenbrugge een gastvrije, gemoedelijke sfeer op een prachtige camping in een mooi fietsgebied. De plaatsen zijn ruim, het sanitair is gloednieuw en superschoon. Het zesje voor "kindvriendelijk" wil zeggen dat er voor kinderen niets te beleven is en de senioren hier ook duidelijk komen voor de rust, een beetje vissen in de Baakse beek, fietsen, lezen en af en toe even gebruik maken van een prima computerruimte met gratis internet op een ruim bemeten laptop. Kortom: een camping om naar terug te gaan!

met partner, Mei 2011
"TOP-camping"
J.J. Molenkamp, Dev...
24-5-2011 Een fantastische goed verzorgde uitstekende camping. Mooie plaatsen en perfect sanitair én altijd keurig schoon!!! Rustige omgeving, prachtig gelegen. Uiterst gastvrije en vriendelijke leiding. Perfecte camping voor senioren die van rust en de natuur houden. Mooie wandel en fietsomgeving. Alle voorzieningen binnen 3 km. Wij hebben het er ruim 3 weken erg naar onze zin gehad én zijn van plan om zeker terug te komen.
Fam. J.J. Molenkamp, Deventer

met vrienden, Mei 2011
"Middelgrote camping met veel "veldjes"."
HenkR
4-1-2012 Wij hebben hier een lang weekend gestaan en was toen ook vakantie tijd.
Twee sanitair gebouwen, maar die zijn qua capaciteit niet voldoende, want zelfs nu de camping niet vol stond was het al file. Douchen en warmwater tappen gaat dmv een "creditcard" die je moet aanschaffen.
Bij ons kwamen de eigenaren ook wat zakelijk over, maar misschien je ze eerst wat beter leren kennen.

Warm water voor de afwas is ook betaald
Eigenaar Eigenaars echtpaar Jolanda en Hans, 7-1-2012
Eigenaar zegt:  Wij willen U bedanken voor een beoordeling, wij hebben een ANWB erkende camping, om voor deze erkenning in aanmerking te komen moet een camping over minimaal 1 douche per 33 plaatsen en 1 wc per 17 plaatsen beschikken, wij hebben 60 plaatsen en beschikken over 8 douche en 13 wc ruimtes, voor het douchen beschikken wij over een douche pasjes systeem dit is erg voordelig omdat je alleen betaald wat je aan warm water gebruikt. Zoals in de beoordelingen te lezen is zijn wij een klantvriendelijke camping, wij proberen altijd om het onze gasten naar de zin te maken.

met partner, Apr. 2011
"Geweldige charme camping"
Henk
1-5-2011 "Camping 't Meulenbrugge" is een mooi gelegen camping met prima sanitaire voorzieningen.
Mooie uitvalbasis voor wandelingen en fietstochten.
Drie kilometer van Vorden met voldoende eetgelegenheden.
Fijne paasweek gehad in 2011 en komen over een paar jaar weer terug.