Beoordelingen Hotel Vliegtuigsuite*****

19 mei 2013

Vliegtuigsuite*****
Beoordelingen Hotel Vliegtuigsuite*****
De Zanden 61b, 7395 PA, Teuge
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Vliegtuigsuite***** in Teuge, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Vliegtuigsuite***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Vliegtuigsuite scoort een 9,8 uit 10, op basis van 61 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Vliegtuigsuite***** in Teuge, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Vliegtuigsuite*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Vliegtuigsuite***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 66 vakantiefoto's van Hotel Vliegtuigsuite***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Vliegtuigsuite***** met andere accommodaties in Teuge.

1 2 3 4 5 6 volgende

60 beoordelingen over Vliegtuigsuite*****

9,7
9,9
met partner, 2013
"Luxe vliegtuig qua accomodatie en veel rust"
Edoo
2-5-2013 We verblijven hier een nacht (28 - 29 april). Alles was super verzorgd. De ontvangst was heel goed. De accomodatie was van alle gemakken voorzien. Niets is te gek. Aan alles is gedacht. Het ontbijt was super en erg lekker. Hele verse broodjes. De accomodatie was erg schoon. Je kijkt uit op de landingsbanen van Vliegveld Teuge. Als je van vliegtuigen houdt of van spotten, dan is dit een super locatie. Aan de overkant is leuke en gezellige locatie om te lunchen en te dineren. De accomodatie is niet geschikt voor kinderen omdat de ruimte/accomodatie zich er niet voor leent om met kinderen hiervan gebruik te maken.

met partner, Mrt. 2013
"Mooiste hotel ooit!!!"
J. Stekelenburg
6-3-2013 We werden supervriendelijk ontvangen, het vliegtuig blijkt van Honecker te zijn geweest, je krijgt leuke informatie en een rondleiding. Dat is wel nodig want het vliegtuig zit bomvol elektronische snufjes en echt overal is aan gedacht. Echt tot in de kleinste details, wat het verblijf wel erg aangenaam maakt, je blijft je verbazen. De service was dus geweldig en je komt gelijk tot rust. we hebben op ons prive-balkon nog uren in het zonnetje naar de vliegtuigjes gekeken, heerlijk. Het bed van Auping, dat gaan we zelf nu ook bestellen, deze was hemels....je voelt je goed ondersteund, maar het voelt ook superzacht. Geen stijve nek ofzo bij opstaan;) Het eten was goed, het ontbijt was ook geweldig trouwens! We hadden een biologisch ontbijt besteld en de gastvrouw had erg veel moeite gedaan om daar voor te zorgen.Hoewel we uiteraard wel langer wilden blijven voelden we ons na 1 nacht alsof we een week vakantie hadden gehad. Je bent er echt even helemaal uit. Super-aanrader!!!!

"Super de luxe ervaring"
Karolien
1-3-2013 Wat een fantastische ervaring, je kan het van te voren niet voorstellen hoe bijzonder het is. Heerlijk om de deur niet meer uit te hoeven zodat je volledig kan ontspannen.
De gastheer en gastvrouw hebben ons zeer goed verzorgd en waren ontzettend vriendelijk.
We hebben eten laten bezorgen van restaurant take off, heerlijk lekker warm en ook weer een super service!

We hadden nog wel langer willen blijven.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Vliegtuigsuite***** bij:

met partner, Feb. 2013
"Heerlijk tot rust gekomen!"
Heidi Verschoor
11-2-2013 De Vliegtuigsuite in Teuge is een grote oase aan rust. Je hoeft de deur niet uit! Heerlijk!

"Leuk hotel!!"
anita
29-1-2013 goed en schoon hotel!
diner kan je bestellen en komen ze brengen.

"Een mooie vlucht."
ruudenconny
11-2-2013 Wat een feest om in dit vliegtuig te mogen verblijven. Wat een luxe. Alles is prima geregeld, alles ziet er luxe uit. Spontane gastheer en gastvrouw.
Wij zaten er in het zeer koude weekend van januari met sneeuw, en een harde oostenwind. De sneeuw maakte het extra romantisch. De koude wind liet de verwarming van het vliegtuig hard werken. Het duurde even voordat het lekker behaaglijk werd.

"Zeer bijzonder!!!"
Jessica
13-1-2013 We hebben genoten van deze bijzondere en luxe suite, echt geweldig om hier te overnachten.

met partner, Jan. 2013
"Je waant je echt in hogere sferen!"
Pauline
13-1-2013 Hotel "Vliegtuigsuite" is pure verwennerij met een zeer toepasselijk uitzicht op het vliegveld.
De mooie en schone suite is van alle luxe voorzien en de gastvrouw is indien nodig altijd bereikbaar en zeer klantvriendelijk.
Eten kan bezorgd worden door naburig restaurant.
Ontbijt is heerlijk en uitgebreid en wordt door gastvrouw gebracht!
Een van de weinige hotels waar je moeite hebt om te vertrekken.
Prijs/kwaliteit: luxe en design in unieke ambiance!!

met partner, 2012
"Uniek in service en "kamer""
Hanny van Wuyckhuys...
27-12-2012 Hotel Vliegtuigsuite geeft in één dag meer als elders een week.

met partner, Dec. 2012
"Fantastische ervaring"
Peter Bakker
24-12-2012 Het is een fantastische ervaring om in dit vliegtuig te overnachten. Luxe luxe luxe, niets is te gek. Sauna, groot bad, douche, heerlijk bed en niet te vergeten het ontbijt. Wat een service van de gastvrouw. Ook het eten is heerlijk bij het restaurant om de hoek. Ze komen het brengen zodat je optimaal kunt genieten van de nacht in het vliegtuig. Ook de cockpit is erg gaaf! Echt een aanrader

1 2 3 4 5 6 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit