Camping 't Klumpke**** in Neede Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Camping 't Klumpke****

Het zwembad met hoofdgebouw en terras

Beoordelingen Camping 't Klumpke****

Diepenheimseweg 38, 7161 MA, Neede
Camping 't Klumpke scoort een 8,4 uit 10, op basis van 74 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping 't Klumpke****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping 't Klumpke**** in Neede, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 40 vakantiefoto's van Camping 't Klumpke**** vinden. Je kunt 1 video van Camping 't Klumpke**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping 't Klumpke**** met andere accommodaties in Neede.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

73 beoordelingen over 't Klumpke****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Geweldige paasdagen gehad"
Jude
15-5-2012 We zijn met de paasdagen het hele weekend op deze camping geweest. We waren met onze vier kinderen van 5, 7, 9 en 12. De camping is mooi ruim opgezet en ligt in een mooie omgeving. Verder waren de eigenaren erg vriendelijk en gastvrij en was het animatieprogramma voor de kinderen heel erg leuk! De begeleiding voor de kinderen was erg goed en op een hele leuke manier. Er werd van alles georganiseerd! We hebben ons met zijn allen prima vermaakt en zullen zeker terug komen!

"Geweldig leuke kindercamping!!"
Marloes
29-8-2011 Wij zijn met onze kids van 5 en 7 twee weken naar het Klumpke geweest, wat ons betreft absoluut een aanrader! Vriendelijke eigenaren, veel mogelijk, geweldige animatie voor de kids (m.n. de verhaalweek en de spooktocht vonden de kinderen grandioos), de kindertaxi was erg handig en werd ook goed begeleid. Wij stonden op een lekker groot veld, gezellig sfeertje (de meesten hebben alweer voor volgend jaar geboekt) ruime plekken, grotendeels droog ondanks een paar flinke buien en erg leuk speelmateriaal voor de kinderen. Het campingwinkeltje voorziet in al het nodige, de snackbar is niet te duur (onze kids konden een schepijsje van €0,75 amper op) en de breng service compenseert de soms wat lange wachttijden ruimschoots. Het enige minpuntje wat ik zou kunnen bedenken is het wat te koude zwembadwater maar verder hebben we echt een super vakantie gehad! Zeker een aanrader.

"Waarschijnlijk volgend jaar weer."
Marc Wijchers
20-8-2011 Via internet een boeking gedaan, en bij aankomst zeer leuk ontvangen. Het besproken plekje snep gevonden en de caravan snel op zijn plek gezet. Hulp van de buren, was met het op de plek zetten van de caravan ver te zoeken (hetgeen wel makkelijk was geweest). Sanitair wordt te weinig schoongemaakt, met als gevolg vaak vieze wc's (niet erg hygiënisch voor de kinderen). Wat betreft het veld, plaatsen zijn ruim, stroom (4 ampere) wat weinig een watertappunt, geen afvalwater afvoer en als klap op de vuurpijl, ZÉÉR luidruchtige buren (mensen die zichzelf zeer graag horen praten). De hele dag was het van de ene kant naar de andere kant roepen wat ze aan het doen waren. Dit soort mensen zouden ze op een apart veld moeten zetten. Ik denk er hard aan om de volgende keer, bij het boeken, eerst te vragen of er geen grote groepen of familie's staan, want dan wordt er een ander veldtje geboekt. Verder is het een op en top camping voor gezinnen met kinderen.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping 't Klumpke**** bij:

"Gewelidig !! volgend jaar weer"
olaf en mariek
18-9-2011 wij waren heel gelukkig met het klumpke , we hadden via veiling geboekt naar het eibernest, wat een complete ramp was, zaterdag daar aangekomen, zondag naar klumpke gereden super ontvangen , situatie uit gelegt en we konden gelijk kijken waar we wilden gaan staan we konden kiezen wanneer we kwamen,die woensdag vertrokken naar het klumpke, we werden gelijk geholpen door de buren met het op plek zetten van de carvan, we stonden op de krebber, super groot veld, maar op de krebber 1,2,3 wil je niet staan die loopt echt onder water bij noodweer, wat we 2x hebben gehad die week.
animatie en sanitair super ! word goed schoongemaakt, zwembad water moet echt warmer. wij hadden het geluk dat we op het veld stonden met hele gezellige mensen, we organiseerden zelf een buikglijdag, camping personeel kwam gelijk een tuinslang brengen voor water, super toch !!!

"SUPER vakantie gehad !!"
Familie v. B
28-8-2011 We hebben twee geweldige weken gehad op camping t'Klumpke.
Vooral ons zoontje heeft zich geweldig vermaakt en wilde niet naar huis toen de vakantie erop zat,
en dat is voor ons een goed teken.
Echt ideaal dat je de kinderen vanaf je tent of caravan in de gaten kunt houden terwijl ze in de
zandbak met andere spelen.
We vonden het alleen jammer dat het water van het zwembad erg koud is, eigenlijk te koud vooral
voor jongere kinderen.

Het is in ieder geval een camping die we in ons achterhoofd houden voor volgend jaar...
maar als het aan ons zoontje lag, gingen we vandaag nog terug.

"Misschien volgend jaar weer"
Linda
17-8-2011 De entertainment op 't Klumpke is precies goed. Niet te veel, niet te weinig. Jammer dat vanaf het veld Schateiland het erg ver lopen is naar het sanitair. Is lastig met 2 kleine kinderen als alleenstaande ouder. Gelukkig wel veel hulp van de andere alleenstaanden. Jammer dat er op het veld ook alleengaanden stonden. Is toch niet helemaal hetzelfde. Veel plassen bij regen, waardoor kaplaarzen toch echt nodig zijn anders kom je nergens. Geen klimtoestellen, alleen zandbakken. Geen kindertoiletten. Klinkt allemaal best negatief, maar we hebben een erg leuke week gehad. Leuke ontmoetingen op het alleenstaande ouder-veldje.

"Volgens de kids 'leukste camping ooit!'"
Mandy kuiper
31-7-2011 mooie, kindvriendelijke camping. Ruime plaatsen. Super animatie voor de kids, sluit aan bij de leeftijd. Enthousiast team! Goede voorzieningen. Faciliteiten van een grote camping maar persoonlijk contact! Kampeervelden ingedeeld op leeftijd waardoor er makkelijk aansluiting te vinden is voor de kinderen.op elk kampeerveld leuke speelfaciliteiten voor de kinderen. Kortom: een toppertje!

"Volgend jaar weer"
ian
30-7-2011 Super leuke vakantie gehad, voor het eerst als alleenstaande ouder op vakantie geweest, en kon gewoon niet beter!
Allemaal zo met elkaar begaan en betrokken, maar niet betuttelend!
Voor de kids veel te doen, die hadden het prima na de zin!
Gelijk een hele hechte band met bijna iedereen op het veld! Gewoon echt ook zelf kunnen genieten ondanks een kleine meid van 2!

"Relaxte sfeer, veel kan, weinig geklaag"
Carla
27-8-2011 Leuke omgeving met rustige sfeer. Voor kinderen genoeg te doen in nabije omgeving. Voor ouders zou er misschien iets meer georganiseerd kunnen worden. En een bistro of restaurantje zou ook een aanvulling zijn. Verder genoeg leuks voor een paar weken vakantiepret

"Geweldig"
bundy
23-11-2011 nu 2 jaar achtereen geweest en de kinderen willen niets anders meer! leuke animatie goed sanitair, veel te doen en ook papa en mamatijd is geregeld.
alleen bij slecht weer is er weinig te doen, en het zwembad si echt veeeel te koud dat vinden wij een groot minpunt!
verder goede prijs en geweldig personeel, niets is ze teveel.
de kinderen kiezen hier, en willen niets anders meer.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende