Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.8

Over Camping Reeëndal

Camping Reeëndal is een goede plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Een ruim opgezette camping waar het heel rustig is. Hier ga je naartoe wanneer je geen faciliteiten nodig hebt op de camping maar komt voor de omgeving. Camping Reeëndal ligt middenin de bossen van Loenen met mooie fiets- en wandelroutes. Apeldoorn op 15 kilometer afstand.

Vakantiegangers genieten volop van camping Reeendal, waar rust en natuur de hoofdrol spelen. Ze waarderen de ruime, schone plekken en het gezellige, natuurlijke sfeertje dat je direkt meekrijgt. Nieuwe eigenaren zorgen voor frisse ideeën en snelle oplossingen, waardoor alles soepel loopt. De online check-in en stroombetalingen laten je lekker je eigen gang gaan, zonder gedoe. Veel remarkeren hoe fijn het is om elke keer weer terug te komen, alsof je thuiskomt tussen de herten en groene velden. De persoonlijke ontvangst en de sfeerloze maar prachtige omgeving maken dat je bijna vergeet dat je niet thuis bent. Het gevoel van vrijheid, de natuur, en die stralende zonnige dagen zorgen voor herinneringen waar je met een glimlach op terugkijkt.

• Bushalte: 900m

Fantastisch
Door Aris Middelkoop
Zoover Ontdekker
op 20-08-2026

Voor het 5e jaar opvolgende op camping Reeendal gestaan. Na 4 jaar de vorige eigenaren nu nieuwe eigenaren. De comping is autonoom geworden. In checken doet men nu online wat prima werkt. Stroom koop je nu in het informatie huisje en ook dat werkt perfect. Wij moeten zeggen dat we blij zijn met Reinier en Robert-Jan. Zeer ambitieus en gedreven met het reiken en zeilen van de camping. Als er iets defect of als er een probleem ontstaat wordt het snel en adequaat opgelost. Nog steeds prima plaatsen zeer ruim en schoon. Sanitair ook nog steeds, net als andere jaren, zeer schoon. Wij komen volgend jaar zeker weer terug op deze camping

Fantastisch -36cf5b8b-a4b4-46f6-9237-b1837ca28094
Thuiskomen
Door Fam Terpstra
Zoover Ontdekker
op 15-08-2026

Voor het vierde jaar op rij verbleven wij op camping Reeëndal in Loenen gld. Een fijne camping, rustgevend met de natuur als achtertuin. De nieuwe eigenaren zijn positief en vernieuwend ingesteld. Denken in oplossingen. De camping voelt als thuiskomen. Wij hebben alvast gereserveerd voor volgend jaar.

Online kamperen
Door R J Kolkman op 03-06-2026

We waren hier 2 nachten. Mooi aangelegde camping. De kampeerplek is deels verhard om de caravan of camper op te zetten. Op de plek waar de luifel of voortent wordt geplaatst is de bodem afgedekt met een landbouw zeil. Erg schoon allemaal. De eigenaar/beheerder bedient u via het internet. Hij is fysiek niet op het terrein. We moeten het doen met een echtpaar dat een vaste plek heeft. Omdat je elke morgen via je mobiel je elektra moet betalen., vroeg ik hoe dit werkte. Helaas wist men dit ook niet. Ze hebben wel een sleutel van de slagboom die ook nl. automatisch werkt op je kenteken. Al met al een online camping. Mooi maar sfeerloos.

Bos camping.
Door Willem de vlaming. op 10-11-2025

Geweldig om daar teverblijven. Wat een verademing na de camping in fries . De camping, omgeving de vrijheid om zo de natuur in te gaan en het burlen van de herten zo in september. Een camping om weer thuis te komen. Ieder jaar weer. Bijzondere eigenaren, waarvoor niets te veel is. Bedankt en tot volgend jaar.
De 2 vlamingen

Top camping
Door Willy Verhoeven op 05-11-2025

Camping Reendal is voor ons altijd een positieve belevenis … Rob en Ineke zorgen ervoor dat altijd alles prima en piekfijn in orde is…

Zeer goede camping
Door Lonny Derwort op 29-10-2025
Alleen gereisd

Een heerlijke camping, prachtig gelegen, heel goed en schoon sanitair en fijne eigenaren, die ook nog gelegenheid geven voor ontmoeting door koffie- en borreluutjes. Goede sta faciliteiten, wifi, en vaste ondrrgrond.