Laagsteprijsgarantie

Oase van rust
Door Mariska
op 16-08-2026
Alleen gereisd

Wat een prachtige plek!Een oase van rust. De B&B kamer De Deel was prima ingericht, alles aanwezig, netjes en schoon.
Ze waren meedenkend en hebben heerlijke zelfgemaakte pizza's. Kortom, ik heb genoten.

Oase van rust-7793ed78-2812-4d26-8e8f-9016607019c9Oase van rust-2fc8dbb4-bdaa-4d0b-a519-5f65c791c7b8Oase van rust-ad53a3ba-6a55-4517-95ad-838bdc0d0c88
Fijne tijd gehad
Door Ans Korsten
op 16-08-2026

Fijne camping, met leuke eigenaren. Veel mogelijkheden om te gaan fietsen/wandelen vanaf de camping. De plaatsen zijn groot. Het sanitair is schoon en verzorgd.

Camping om tot rust te komen.
Door Gelie Wiersma
op 27-07-2026

Prachtige, rustige camping. Mooie ruime plekken. Schoon sanitair. Vriendelijke eigenaar.

Topper!!
Door Thilleman
op 20-07-2026

Leuke, overzichtelijke camping met vriendelijke eigenaren. Mooie plaatsen en prachtig en schoon sanitair. Verder een mooie en gezellige recreatieruimte waar ook allerlei informatie te vinden is over de omgeving.
Ook extra's zoals een ontbijtservice, mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de koelkast of centrifuge hebben wij zeer gewaardeerd.
Wij gaan normaal nooit tweemaal naar dezelfde camping, maar in dit geval gaan we zeker nog terug.

Topper!!-bc13f1d2-02b2-4709-a17b-86a77270dec2Topper!!-a11f3fe3-1df1-4868-b173-7f7b2bf9dfeb
Leuke, nette camping
Door Karin
op 20-07-2026
Alleen gereisd

Leuke, rustige camping met vriendelijke mensen. Ligt in een mooie omgeving. Netjes en schoon. Kom zeker nog een keer terug.

Prachtige camping!
Door Marinka
op 12-07-2026
Alleen gereisd

Eerste keer alleen kamperen, wat heb ik genoten van de rust en de omgeving. Eigenaren erg vriendelijk en zorgen dat alles er netjes en verzorgd bij ligt. Tentenveld zeer ruim opgezet naast de bosrand met meer dan voldoende stroom punten. Jonge bomen gepland, verwacht dat het hier de komende jaren nog mooier gaat worden! Fijn dat de camping ook de mogelijkheid bied voor versgebakken broodjes in de ochtend of op zaterdag een lekkere pizza, en alles makkelijk via een app te bestellen. Ik zou zeker nog eens terug komen!

Via Klompenpaden Klompenpaden app het albapad gelopen 8-11km deze loopt langs de camping dus goed om vanaf hier te beginnen en zeer mooie route

Prachtige camping! -6255a818-d8db-4784-975b-aeff417fae80Prachtige camping! -59bdec5e-014c-4f8f-836f-316846561db5