4-1-2013
Het park ligt in een fantastisch mooie omgeving, dat is het probleem niet. Maar het huisje dat we gehuurd hadden, is een ontzettende tegenvaller gebleken. Het eerste wat opviel toen we aankwamen, was dat er een enorme scheur in de zitting van een van de banken zat. Dat hebben we de volgende dag gemeld, maar dit werd slechts ter kennisgeving aangenomen. Toen we 's avonds gingen koken, bleek er schimmel in de keukenkastjes en op het bestek te zitten. Dit hebben we zelf maar even schoongemaakt. In de loop van de week werd steeds meer duidelijk dat er overal stof en spinnerag in het huisje aanwezig was. Toen halverwege de week (woensdag) bleek dat 2 pannen lekten (dus daarom werd het fornuis zo vies tijdens het koken...) en er een grote schimmel- en vochtplek zat achter het bed beneden waar ons zoontje in sliep, besloten we de volgende dag naar huis te gaan. We hebben onze klachten bij vertrek toegelicht, maar 'het zou intern worden doorgegeven......' Wat een service!
Eigenaar zegt:
De dag na aankomst is betreffende heer bij de receptie geweest om de scheur in de bank te melden. Aangezien ons park op dat moment volledig bezet was, hebben wij geen andere bank kunnen plaatsen. Wel hebben wij aangegeven zo spoedig mogelijk actie te ondernemen.
Schimmel hoort vanzelfsprekend niet aanwezig te zijn, en dient door onze schoonmaakploeg te worden voorkomen. Wij vragen onze gasten bij aankomst bij ontevredenheid over de schoonmaak direct melding te maken bij onze receptie zodat het probleem kan worden opgelost.
Deze melding is helaas pas binnengekomen nadat er zelf al was schoongemaakt. Wij hebben in deze dus geen kans gehad e.e.a. te constateren en naar behoren op te lossen. Hetzelfde geldt voor de lekkende pan en de vochtplek.