18-8-2012
Wij komen hier al jaren en staan er weer vanaf 1 april en zien dat de camping weer in de oude glorie hersteld wordt, sanitair is goed evenals de Ridderzaal en de patat zaak. Verder is het mij een raadsel hoe iemand, die in het restaurant eet, kan zien WAAR dit vandaan komt. Ja het groen staat hier en daar nog hoog, maar ze kunnen nu eenmaal niet alles binnen zo'n korte tijd veranderen, dus geef de beheerders die er werken de kans om te laten zien dat het weer een geliefde camping is. Als slot nog de opmerking dat wanneer de toilleten en /of douche vies zijn dit door de vakantie gangers zelf veroorzaken, heb zelf iemand er op aangesproken dat ze gebruik zelf het toilet vies achter wilden laten.
1-9-2012
Ik vraag me van menige beoordeling af of dit geschreven is door de eigenaar zelf.
Welke campeerder maakt het nu uit of de eigenaar een doorstart maakt.
De ligging is prima zo naast de heide en het bos.
Meer voordelen kan ik niet bedenken.
Het eten is slecht, het personeel klaagt en is onvriendelijk.
Het sanitair is goor.
Wat waren we blij eerder thuis te zijn als gepland
27-8-2012
Gezellige camping in een mooie omgeving, je wandelt zo de bossen in. Geen propvolle megacamping. De ruime kampeerplekken liggen mooi en zijn afgescheiden door een heg waardoor je toch wat privacy heb. Het zwembad was een uitkomst met het warme weer. Het sanitair:goed en schoon. Geen muntjes systeem, je krijgt 6 min. warm water en dat is genoeg. Het restaurant in kasteelsfeer en heeft een groot speelpodium. Eenvoudig maar prima eten. Super kindercamping. Een enthousiast animatieteam zorgde er voor dat er de hele dag iets te doen was. Ook zonder animatie kunnen kids zich vermaken in het grappige drakennest of op de speelzolder. Wel een beetje spannend omdat het er nogal donker is. Ons zoontje van 4 heeft genoten van zwembad, zand, het klimrek op het Apenwoud, de apendouche, de vele vriendjes, en de minidisco. Wij vooral van omgeving, zwembad, rust en gezelligheid. De beheerders: vriendelijke mensen. Ondanks het vele werk tijd voor een praatje en ze staan open voor tips.