23-7-2011
We hebben de smaak van de vierdaagse te pakken gekregen en gemoedelijke,zeer goede sfeer en gewoon goed gezellig net of het een grote familie tijdens de vierdaagse.Zefs als het gaat regenen dat zetten de buren je spullen netjs binnen.
Jan en personeel bedank voor het verblijf bij je op de camping tijdens de vierdaagse ne voor herhaling vatbaar,succes verder en tot ziens.
16-8-2011
Wij hebben bijna 3 weken vertoefd op deze camping. Het is een camping waar vooral de "vaste" gasten, de meeste ruim meer dan 10 jaar, de regie uitmaken... en daardoor ook deels de sfeer op de camping bepalen. Heel jammer. Op de camping wordt voor kinderen tot 12 jaar genoeg georganiseerd, alleen laten ze wel wat steken vallen.. Wij hebben helaas de pech gehad dat het heel slecht weer af en toe is geweest, en dat de regen met bakken uit de hemel kwam... maar de kinderen komen na een halfuurtje al terug uit de knutselkelder (muf ding overigens). Dan snap je het niet helemaal als recreatieteam...
Verder is er een spooktocht geweest, en een treinroof, dit alles is super gedaan. De camping is aan een vernieuwing toe! Sanitair redelijk schoon. Wel een SUPER sauna!!
Speeltuin op veld D.. is 1 grote blubberbad. En de veldjes zijn ook niet allemaal even goed bezaait met gras.
De feestavond in de kantine, moet je zelf gezellig maken.
Conclusie: K.. camping, kom er nooit weer..!