28-7-2011
Mijn ouders stonden hier 30 jaar geleden met een vaste caravan en ben net terug van een weekje kamperen, leuk om alle oude dingen weer te zien.De camping is wat netter dan vroeger en in de kantine doen ze hun best er wat leuks van te maken wat ook lukt.
6-8-2011
De afgelopen drie weken hebben wij op deze camping gestaan, en ondanks het mindere weer was het een succes. De eigenaren Wim en Saskia doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Gastvrijheid is hier de normaalste zaak, en dat hebben we wel eens anders meegemaakt. De ligging kan niet beter: tegen Ermelo aan, en tegen de veluwe aan.
De horeca is meer dan prima: altijd open, altijd goede bediening en prima eten tegen goede prijzen. Voldoende variatie met elke week een ander thema (Italiaans, Spaans enz.)
Ja, toegegeven, het sanitair is wat verouderd, maar alles is er, en het wordt elke dag goed gepoetst en wel 3 keer per dag gecontroleerd. Douches met meer dan voldoende heet water. Ik heb begrepen dat dit punt op de nominatie staat om opgeknapt te worden, maar dat kost een paar duiten.
Klachten over modderige paden? Ja wat wil je als er in een uur 60 mm regen valt. Het water trekt ook weer snel weg, dus het valt allemaal wel mee.
Wij hebben het hier meer dan goed gehad.
13-6-2011
Net terug vanuit de rimboe. Met Hemelvaart en Pinsteren gekampeerd met de familie. Leuke camping midden in het bos. Centrum van Ermelo is 30 minuten lopen. Aanrader.
Wel gezeur over te hard rijden op de camping, terwijl we gewoon stapvoets reden.