Camping in de Rimboe*** in Ermelo Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.816 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Ermelo > Camping in de Rimboe***

Beoordelingen Camping in de Rimboe***

22 februari 2012

zwembad

Camping in de Rimboe scoort een 7,9 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping in de Rimboe***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping in de Rimboe*** in Ermelo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Camping in de Rimboe*** vinden. Je kunt 1 video van Camping in de Rimboe*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping in de Rimboe*** met andere accommodaties in Ermelo.

17 beoordelingen over in de Rimboe***

met jonge kinderen, Dec. 2011
Met de kerst in 1 van de huisjes
Yvonne de Haas
26-12-2011 Geweldige kerst gehad op de camping "in de Rimboe" zeer gastvrij en vriendelijk, eten was in 1 woord geweldig !! Huisjes super, schoon en netjes en van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker terug :)

Fantastische en rustige plek
Hans Fraza
12-9-2011 Camping ligt op een mooie rustige lokatie in het bos. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Restaurant is prima vertoeven, leuke bediening en een goeie hap eten voor weinig. Sanitair is schoon en wordt prima bijgehouden en gecontroleerd.
We zijn een week geweest wat resulteerde in een reservering van drie maanden in het voorjaar van 2012. Wij gaan terug

Nooit meer in de Rimboe en voor ruim 650 euro pw.
Does
27-8-2011 Camping in de Rimboe is echt verschrikkelijk.....
Eigenaars zijn niet klantvriendelijk en kijken op je neer of je minder bent dan hun zelf. Vaste klanten van de camping gaan altijd voor op andere camping gasten en mensen die een huisje huren. Bij aankomst kregen we niet eens informatie wat er die week op de camping te doen was. Huisjes zijn veroudert en vies dan bedoelen we: *De ventilator in de douche was zwart van de schimmels * Muren en douchedeur, rubbers zaten onder de schimmel * Afzuigkap was geel en plakkerig. * Knop om de wc-door te trekken zat sachimmel aan de randen * Bankstel zat onder de vlekken. * vieze vloeren onder de bedden. Wasbak zat in de douchecabine(echt onhandig). overal enkel glas dus gaskachels moesten blijven branden en nog werden onze dekbedden vochtig.Dekbedden + hoezen stonken van het teveel aan wasverzachter. Onze zoon werd op een middag in het diepe gedeelte van het zwembad gegooit door een persoonneelslid van de bar terwijl hij nog niet kan zwemmen!!!

met vrienden, Juli 2011
Na jaren weer eens gekampeerd
richard
28-7-2011 Mijn ouders stonden hier 30 jaar geleden met een vaste caravan en ben net terug van een weekje kamperen, leuk om alle oude dingen weer te zien.De camping is wat netter dan vroeger en in de kantine doen ze hun best er wat leuks van te maken wat ook lukt.

Fijne, gastvrije camping
Jos en Joke van Loo...
6-8-2011 De afgelopen drie weken hebben wij op deze camping gestaan, en ondanks het mindere weer was het een succes. De eigenaren Wim en Saskia doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Gastvrijheid is hier de normaalste zaak, en dat hebben we wel eens anders meegemaakt. De ligging kan niet beter: tegen Ermelo aan, en tegen de veluwe aan.
De horeca is meer dan prima: altijd open, altijd goede bediening en prima eten tegen goede prijzen. Voldoende variatie met elke week een ander thema (Italiaans, Spaans enz.)
Ja, toegegeven, het sanitair is wat verouderd, maar alles is er, en het wordt elke dag goed gepoetst en wel 3 keer per dag gecontroleerd. Douches met meer dan voldoende heet water. Ik heb begrepen dat dit punt op de nominatie staat om opgeknapt te worden, maar dat kost een paar duiten.
Klachten over modderige paden? Ja wat wil je als er in een uur 60 mm regen valt. Het water trekt ook weer snel weg, dus het valt allemaal wel mee.
Wij hebben het hier meer dan goed gehad.

Blubberig
bianca
4-8-2011 Wij hebben enkel regen gehad en dan worden de zandpaden omgetoverd in een modderpoel. Leuk zou zijn als de paden betegeld/geasfalteerd worden. Ik snap dat tegels niet in een 'rimboe' thuis horen maar het maakt een wandelingetje toch wel aangenamer.
Het park ligt wel mooi aan de rand van het bos, waardoor je midden in de natuur terecht komt. Ook de menukaart in het restaurant is gevarieerd. Daarnaast zijn de thema weken erg leuk.

met jonge kinderen, Juni 2011
Mooie camping midden in het bos.
Peter
13-6-2011 Net terug vanuit de rimboe. Met Hemelvaart en Pinsteren gekampeerd met de familie. Leuke camping midden in het bos. Centrum van Ermelo is 30 minuten lopen. Aanrader.
Wel gezeur over te hard rijden op de camping, terwijl we gewoon stapvoets reden.

met jonge kinderen, Apr. 2011
Leuke gezellige familiecamping
Bianca
26-4-2011 Verblijf op het veld tijdens het paasweekend met 4 volwassenen en 4 kinderen (2, 4, 6 en 7 jaar). Leuke kleinschalige camping, waardoor de animatie ook kleinschalig is en dus leuk is voor de kinderen. Er werkt supervriendelijk personeel. Sanitair is simpel, maar wel schoon. Veld bij de speelplaats is goed overzichtelijk. Veel speelplezier voor de kinderen. Mis alleen hekjes rondom het terrein van het zwembad, zodat de kleintjes er niet zelfstandig naartoe kunnen. Verse broodjes elke dag verkrijgbaar (op bestelling, kon een paar uur van te voren). Kortom leuk weekend en zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen
Je zit echt in de rimboe!
sjaak
15-2-2011 Wij zaten in de zomer van 2010 een weekje in een van de huisjes die verhuurd worden. prima prijs/kwaliteit verhouding. Midden in het bos (dus echt in de rimboe), prachtige ligging. We hebben elke dag een andere fietstocht gemaakt. Het is een ""echte camping"", met veel seizoensplekken/ chalets; publiek zijn mensen uit de buurt en uit de regio Amsterdam.

met oudere kinderen, 2010
Hele leuke plekken kriskras op het veld heel knus
stegeman
13-11-2010 veel vaste gasten, maar deze zijn echt heel gezellig je wordt meteen opgenomen in "de grote rimboe familie". Veel activiteiten heerlijke bbq's, en andere culinaire hoogstandjes. voor de kinderen leuke kinderclub in eigen gebouw. Sanitair heel schoon. kortom weer of geen weer altijd wat te doen wij hebben echt genoten.